to su čekali da ne moraju prevoditi HD verziju :)
Printable View
to su čekali da ne moraju prevoditi HD verziju :)
bit će vjerojatno i za Vitu, samo kasnije...mada to samo ja nagađam, nema nikakvih informacija još
Dobio Airship u FF X i poceo grindat za Monster Arenu monstere, ovo ce potrajat.
35h igre zasad i gg je.
Jedino mi se Sphere Grid ne svidja, ne volim prelazit iz jedne u drugu klasu, a ovdje cu morat sa svim likovima cijeli grid rijesit, znaci svi ce na kraju imat iste statse/spellove/skillove...
Combat je dobar, svidja mi se instant switchanje likova, tak da skupljat AP nije problem. I odlicno mi je sto svaki lik nosi drugaciji tip oruzja/armora.
To ova HD verzija ili original?
Nema veze, vidio u sigu. :)
taj sphere grid je super nasuprot ovom sustavu u XIII...
Po ovome sta sam procitao na wiki XIII se cini bolji. :)
Sphere Grid, svaki lik ima nekoliko klasa, ali nemozes ic u druge likove, da je tak u X bilo bi super.
tek sam na nekih 15-20h XIII i kako se stvari odvijaju mislim da ću sa svim likovima usavršit sve klase, tak da te klase na kraju nemaju smisla...a i level up se svodi na ulazak u ''skill tree'', odabir klase koju želiš pojačati i držanje X dok se ne potroši prikupljeni experience...kolko se sjećam u X je barem trebalo malo odabrati koji skill želiš i proučit kako se dalje granaju...
FF13 zapravo nema izbora jer je Crystarium u biti kao nekakav linearni Sphere Grid gdje samo ideš po redu i izabireš k'o fol level up. Ne znam zašto ga nisu skroz automatizirali kad je već takav. Ne znam o čemu Worthaur priča... je li HD verzija ima expert Sphere Grid od početka? Jer taj nisam nikako vidio. U originalnom FF10 si ti slobodno mogao završiti u tuđim dijelovima Grida ako si želio potrošiti sfere.
Ima, mada igram sa Standard.
I u HD verziji je tako, i ne svidja mi se to, ne volim kombinirat likove. :)
I jos pola grida je prazno, a spherove za popunit ta mjesta dropaju odredjeni bossevi, i to max 2 po borbi, bit ce to mnogo grinda.
Pala platina u FF X - 98:47
Sva Celestial oružja upgradeana osim Kimahrijevog, bio mi je beskoristan u endgameu tak da mi se nije dalo zajebavat s tim.
Penancea, najjačeg bossa u igri sam one-shotao sa Zanmato iz prvog pokušaja, nije mi se dalo još ići grindat poseban armor za njega.
I još jednom bacam hejt na sphere grid sustav.
Igram X-2 HD, srećom nisu iskoristili leveling sustav iz X.
Klasično levelanje likova do 100-tog levela sa expom + levelanje profesija kad se koriste u borbi.
Meni je x2 bio totlano nezanimljiv. Nešto oko cijelog tog garment grida i čudno tempiranih borbi je bilo nedovoljno privlačno.
Borba je GG.
Pasivni bonusi na garment gridu su ok, stvari koje se aktiviraju promjenom profesije nepotrebna komplikacija.
E mene jedino zanima kako stigneš i kako ti se da sve živo platinirat. Za godinu dana country rank 1.
Gotta catch 'em all.
Nije da igram nešto ekstra, 2-3h dnevno mi je neki prosjek, kako stignem. Al samo se na plejci igram, na PC nisam ništa pokrenuo otkad sam ju nabavio.
Pala platina.
Sad se čeka FF Type-0.
ja nikako da dovršim FF XIII, kad su zadnja dva chaptera stavili obavezan grind..
Pala platina lol, rula Type 0.
Igra li tko demo od 15ice? Jeli čemu to?
Dobio sam kod za demo uz Type 0, vjerojatno ga budem odigrao za koji dan.
U 3-4 dana si uspio preći Type-0?
Yep, oko 22h mi je trebalo.
Laganu su platinu stavili, ima tu materijala za 100h+ igre, za platinu trebas samo zavrsit igru, gotovo sve trofeje ces dobit kroz normalno igranje, bez obracanja pozornosti na njih.
Samo 22h? Očekivao sam veću satnicu od FF naslova, pa makar bio spin-off.
PSP naslov. A ima i NG+ u kojem ima novih cutscena i slicno.