ajd ok,ma znam da ce Aoc bit ok kad izade
ja imam visa electron tekuceg racuna,s tim se nemoze placat jel?
ono neda mi se ic izvadit kreditnu visa karticu
Printable View
ajd ok,ma znam da ce Aoc bit ok kad izade
ja imam visa electron tekuceg racuna,s tim se nemoze placat jel?
ono neda mi se ic izvadit kreditnu visa karticu
Neznam, ja isto imam VISU Electron od tekuceg (kunskog) al nema CVC broj iza kartice.
Ako tvoja ima CVC mozda moze
Devizni racun ti nije kreditna kartica
neznam,ali znam da sa tom karticom koju imam nisam mogao plcata wow ,znaci necu moc ni ovo
Da, zato jer nema taj CVC broj kontrolni, a Elektron koja je na deviznom racunu ima taj broj.
Ja bas u ponedjeljak idem napravit deviznu. (procedura je ista ko i za tekuci racun)
Ja sam jedno vrijeme mogao s visa electeron iz pbz-a. Imao sam pretplau na eve i wow na nju. Probao sam staviti neki dan pretplatu opet i ne ide više na wow ali ni na jednoj stranici makar imam dosta para na računu. Mislio sam vidjeti jel banka ima kakav besplatan broj pa ću pitati.
fak jea, predbilježio se, nadam se da pošta neće kasnit tak da odma 23. mogu preuzet igru :)))
uzeo sam običnu verziju, jbg ništ od CE, dobio sam samo 300kn za kirvaj :(
dobro pa imam para od prije :)
bilo bi dobro kad bi ekipa odavde zaigrala na istom serveru
e da, jel ima več popis servera?
mogli bi barem na istom serveru igrat ak niš drugo...
Nema jos popisa, vjerovatno ce ga izbacit 14-og kad bude patch.
= Citat =:
Izvorno postao slayervedran
smišljaju nove načine kako te pokrasti XD
A znaš što je super ekstra kuul kod toga, kada 5 nolifera uzme, to nabila se do 50. levela na PvP serveru i onda ganka sve ostale dok pokušavaju normalno igrati.= Citat =:
Izvorno postao Necto
cuj njega 5...
5 ih ima samo u mojoj ulici :D
ja iskrno neznam dal cu uopce i kupit igru, jer sam dobio posao u italiji, bit cu kuci samo vikendom a za igranje necu imat vremena :P
tako da mi preostje cekat GW 2 ili neku drugu igru koja nece imat pretplatutako da nemam obavezu za tim karticama i koliko cu igrat :P
Guild Night's Watch starta vec od 17.5 s oko 80ak membera na startu na serveru Wildsoul - PvP
cya
zomg, sad sam bio na algoritmovoj stranici i vidim da su predbilježbe gotove... inače sad je stara bila na roditeljskom i nije sve baš sjajno, jel postoji način da se odgodi predbilježba, il da maloljetna osoba podigne paket u pošti? xD
Tko kaze da moras bit punoljetan da bi podigao paket u posti? o.O= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
[quote=axe_wild]Tko kaze da moras bit punoljetan da bi podigao paket u posti? o.O[/quote:2ly7q3oa]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":2ly7q3oa
:)
btw odkud vas već 80 membera :o
Membera ima 180 (registriranih) koji su rekli igrati, na early startu će nas biti oko 80, tako da ćemo neku prednost ćopit do 23., napravit guild i počet s gradom.
:O bokte nisam ni znao da če tolko hrvata igrat AoC uopče xD
Nisu sve Hrvati, Balkan još.
ma vidim da nekoliko iz guild warsa bjeze u AoC pa me zanim neki trial ako postoji?Makar sumnjam da cu igrati zbog pretplate
šmrc, stara mi našla nofce, moći ću kupit tek kad škola završi :(((
Ovako nešto mi nije jasno.Ja sam se predbilježio na Algoritmovoj stranici za AOC sad oče to meni doč poštom ili ja moram iči u Algoritam po to.I još nešto u vezi ovoh bonova jel ja mogu naprimjer uzet više tih bonova od jedamput da sam miran ili moram jedan po jedan.
moj savjet ti je da niti jednu igru ne placas bonovima nego samo kreditnom jer si tako ustedis brdo para, bon kupi samo u ekstremnim situacijama. Ako nisi punoljetan nagovori nekog starijeg da ti placa jer ti se ovako zaista ne isplati, a ja kad cu sad zaigrat Warhammer / AoC to cu nagovorit starce da mi placaju ili uopce necu igrat.
Nisi odgovorio na moje pitanje.Pročitaj pitanje još jedamput.= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
ček kak misliš da se kreditnom uštedi? :S= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Možda tako što su cijene pretplate jeftinije nego bonovi, a možda i tako što se možeš pretplatiti na duže vremena pa ti zbog toga daju nekakav popust.
aha... jebemu starcima je i plačanje ratama prekomplicirano a kamoli kreditne...= Citat =:
Izvorno postao ssalG
P.S. yey starija sestra ima kreditnu sad sam bio nazvo :)))
[quote=axe_wild]Tko kaze da moras bit punoljetan da bi podigao paket u posti? o.O[/quote:sxft2yk4]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":sxft2yk4
moras imati osobnu il bilo kaku iskaznicu da se vidi da si ti taj...
cuo sam od lika iz klana da igra jede sve ostale tak da sam si pocel spaarti malo... :D
e ljudi kad izlazi AoC? kaj nije danas?
na europskom tržištu 23.05.2008.
ok thx, a ja se jos dvoumim dal da uzmem AoC ili cekam Warhammer... ima ko sta za reci da mi olaksa odluku :D
http://www.veoh.com/videos/v934630EA5stSWG= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
WAR ofkors =)
da cinematic, ingame je to nesto totalno drugacije :), i skuzi ovaj coming 2007 hehehehe
enivej moj glas ide za AoC, malo realniji fantasy , super combat sistem, pvp...
ma oba dvije igru zakon izgledaju i svaka ima nesto posebno sto me vuce da ju kupim... pricekat cu ja prve recenzije AoC-a pa da vidimo dal da cekam War ili AoC kupim
[quote=CroCarp]moras imati osobnu il bilo kaku iskaznicu da se vidi da si ti taj...= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
cuo sam od lika iz klana da igra jede sve ostale tak da sam si pocel spaarti malo... :D[/quote:281wgwk8]
ja sam čuo da i kompove jede, tj. da sam odjednom počne laggat...
Bokte Game Card bon za jedan mjesec dođe 200kn u Algoritmu bokte.Čini mi se da ništa od toga ko i od Wowa nikad ga nisam ni pokrenuo samo radi pretplate.Ja sam mislio da će bon za mjesec doč max 100kn.Ništa čeka se GW2.
200 kuna 2 mjeseca= Citat =:
Izvorno postao BINUX
Jesi ti siguran da je 200kuna 2 mjeseca nevjerujem baš u to to je za mjesec 200kn.= Citat =:
Izvorno postao Morph_OS
E ovako.
Igram wow, imam roguea i warlocka 70. Oboje full epic. lock skoro full s3. 5k pointsa saved... rogue malo losiji gear od locka...
Pro sam u wowu^^
E sad ekipa neka prestaje igrat wow i pocinje AoC...
Kaj da prestanem ili... (imam vec rezerviranu limited edition AoC za 500kn)
da, 200kn za 2 mjeseca= Citat =:
Izvorno postao BINUX