Re: Aion: Tower of Eternity
Housing u v3.0.
http://forums.na.aiononline.com/na/show ... ?p=1136464
= Citat =:
General Information:
1. Housing is available for characters level 21+
2. A "basic" house is acquired through questing, but you can upgrade through other means later.
3. Housing features include mailbox, furniture, interior decor (picture frames, mirrors, plants, etc), wardrobes (OMG), community interaction stuff, and a .. toilet o_o Yeah.
4. There will be plots of land for auction in certain areas (limited).
5. There are housing maintenance costs.
6. There will be new crafting skills to make furniture.
http://i.imgur.com/ZMRJX.jpg
F2P od veljače.
http://www.aionfreetoplay.com/website/
= Citat =:
There's good news for all Daevas and those who wish to become one: from February 2012, Aion will be switching to a free-to-play model. The monthly subscriptions will be dropped and the basic game content will be available to you for free from the start. Additionally, we will be offering special packs that offer you further liberties: for example, opening your own store and collecting an unlimited daily amount of aether and essences. The existing players have special reason to be happy - they will be rewarded for their loyalty and can look forward to bonuses! More information on this can be found in the 'Free-to-Play Model' section.
waiting ... the server is full...
position in queue : 838/838
estimated w8 time 42min ...
wtf
ne ne , sve mi je jasno , samo sto sam se bio sokirao nakon sto sam primijetio da moram cekati preko 40 minuta da bih usao u server , mozda bi bilo jasnije da sam bio napisao omg umjesto wtf
sve u svemu vec sam se razocarao igrom, ali ok barem nisam nista platio ,samo sam potrosio 12sati vremena da skinem nzm ni sam tocno ..valjda oko 24gb igre
niti grafika mi nije lijepa a koliko sam skuzio aion je jedna od igri koji se hvale grafikom , hmm nzm jel sam to ja prezahtjevan ili sta :)
.
nisi.... ja sam odustao nakon niti 5 minuta igranja.
pleja netko? Poceo danas malo da si smanjim jebenu zelju za gw 2..kad ce vise.......
Sad u petak/subotu/nedjelju beta : P
E da sam upao haha..ali jebiga
Ja igram s 2 frenda. lvl 29 cleric. Ok je igra, nista posebno, zanimljiva i igriva. Meni dosta.
Da li netko ima Veteran key ili inaktivan account s veteran statusom da mu ne treba? :D
Patch 4.0, kad god već izađe, će među ostalim dovesti i 3 nove klase u Aion.
http://aion.mmorpg-life.com/gamescom/ai ... es/121469/
= Citat =:
The best was saved (of course) for last. In an exclusive reveal we learned that Aion 4.0 patch will introduce three new classes! One of the classes will be a gun wielding class (!), while the other will have a musical instrument as a weapon (!!!). The last one is still under wraps, but I think this reveal is great on its own.
zar ni aion besplatan... ja sam ga probo instalirat i sve je islo glatko dok netreba update... -.-
pise da treba 8y7m3w... pa ako iko igra 4toplay nek mi objasni u cem je problem :P
Update 4.0 ide live danas.
http://na.aiononline.com/betrayal/
= Citat =:
Aion 4.0: Dark Betrayal also brings a new level cap of 65 that challenges veteran players to bring their considerable abilities back to the eternal Elyos/Asmodian conflict. Players can advance to the increased level cap in two new zones: the expansive realm of Katalam and the mystical realm of Danaria. Novel experiences lie in store, including a form of a mini-siege warfare at bases throughout the new zones and special benefits to the conquering faction. The recently uncovered Idian Depths will offer courageous adventurers the opportunity to enter eleven new instances each with new gear to be won.
ovo sto AoC posta je americka verzija, europska verzija je aionfreetoplay.com i trenutni publisher je gameforge.. igra je za danasnji standard vrhunska iako je malo starija, ja igram 4 godine i dan danas mi krade par sati dnevno..
istina, dolazak do max(60) lvla moze biti malo naporan ako ste bas izbirljivi i trazite dlaku u jajetu.
medjutim, na 60 pocima pvp, gvg, nvn, lvl.. iliti (plyer vs player), group vs group, nation vs nation i league vs league (lige su inace spoj alianci, a svaka alianca moze imati do 24 igraca, dok svaka liga moze imati do 12 alianci pa si sad racunajte kako epic su ti figtovi..
dalje, postoje stari ali i relativno novi serveri, prije sam igrao na perentu (lv 55 glad, lv 45 sin) a sada sam vec godinu i malo vise na anuhartu(60 ranger, 60 templar, 60 spiritmaster)
ranger mi je main klasa i mogu reci da je igra opcenito gotovo savrseno balansirana.. svaka klasa ima svoju antiklasu, dok je cak i ove moguce pobjediti u duelima ako je igrac bolji.. oprema je bitna ali ne prevagnjuje u pvpu koliko to radi sam skill igraca..
ima puno hrvata i preporucio bi svima koji traze nesto novo, igra je zbilja izvrsna.
ps. primjetiti ce te kako ne spominjem grafiku koja je usput receno iznad svih ostalih mmoa trenutno. ne vjerujete? pogledajte bilo koji noviji video na youtubeu, trenutna na verzija je 4.0, dok ista stize u europu 28.8. (3.9 trenutno)
i da, krila ne sluze samo kao zamjena zamountove.. potpuno su upravljiva od strane igraca, tj nema nikakvih definiranih ruta kojima se moze letjeti ili nesto takvo.. moguca je borba u zraku i slicno.. takodjer, pravljenje likova je na razini skyrima, sto je tesko povjerovati za jedan mmorpg, ali istina je, uvjerite se sami, (igra je velika 29gb, to dovoljno govori o sadrzaju) .. broj skinova i armor setova je vise manje nesaglediv pa u to necu ni ulaziti, jako jako rijetko ce te naici na 2 lika sto jednako izgledaju.
Skinuo sam igru već jedno 3 puta, uvijek se nadajući da nešto valja, i redovito izađem i obrišem ju nakon pola sata.
Ne odskače po ničemu od ostatka tržišta, kad bih već želio grindati po istom starom dosadnom uzorku i igrati skoro idiotsko nemaštovite klase, radije bih igrao Teru, Neverwinter ili Rift.