Kako si mogu staviti da mi ovako izgleda spell bar (ono dolje gdje drzim magije) ??
http://www.worldofwar.se/gallery/galler ... s/ss80.jpg
Printable View
Kako si mogu staviti da mi ovako izgleda spell bar (ono dolje gdje drzim magije) ??
http://www.worldofwar.se/gallery/galler ... s/ss80.jpg
u igri escape, mislim da je Interface options i onda skroz gore ti pise left action bar, right itd. i samo tamo stavljas kvacice
OMG to su samo mjesta za spellove i iteme, ali ja misilm na skin..... :?
aha, na to mislis... e, to ne znam, sigurno neki adon sa skinovima
Evo ja ga igram 13 mjeseci pa neznam što je pug :D .= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
EDIT:PUG je grupa koje sa stvara za karu ili 5 man instance(to je za one ljude koji nemaju gilde,oni su u PUGovima).
Imam ja jedno pitanje...
Ako vise nema mog lika na wow armory, jel to moze znaciti da su mi ga izbrisali? :o
Hvala!
Probaj se ulogirat na acc management pa vidi account status.= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
jel misliš na ova dva kao "sokola" sa strane da se vide?
Ne znam o čemu pričaš, taj screenshot nema apsolutno niti jedan mod, sve je default.= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
da to i meni malo čudno,možda su ti "sokolovi"= Citat =:
Izvorno postao Spectre
:nonono:= Citat =:
Izvorno postao flander
Gryphon
UI Scale je smanjen na oko 0.74
WTF?!? pocne mi downloadati neki patch od 41 MB, i onda javi "The download is not authorized!"
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
hehe također i meni, a ja se nadam da bude tako i ostalima, a niš pričekaj do 11 sati možda im serveri za download nisu up, ma da taj Blizz downloader je P2P program....neznam ja bum pričekal do 11 sati
ma uvijek izvode nekakve gluposti s tim patchevima. sve im dobro radi, ali kad treba novi patch, gotovo uvijek kasne
= Citat =:
hebiga nemoš imat ovce i novce tak je to kog Blizza :D
evo krenio je s downloadom. sad mi je na 7%. nadam se da ce skinut do 11, iako cisto sumnjam, dosta sporo ide
= Citat =:
OH My God what a speed 102KB/s evo skinulo se :D
EDIT:Fora update smanjili su cijenu bodova potrebene za Arena gear i weapons :D
.. i dodan season 2 set... izgleda kao t5 u tamnijoj varijanti
i sad kad bi se još mogao connectat bilo bi bajno :?
meni na 96% downloada stoji vec nekih 15 min.
A ja se nemogu ulogirati, a niti pola mog guilda... :(
dobro pa kaj oni pak sad delaju, još se nemrem ulogirat?
evo na 98% vec nekih pola sata...
pa ja sam jutros skinio... ali i da imas skinuto nemozes se ulogirat... naprosto je tolika navala na server da to nije normalno.
steta sto ne postave servere za skidanje u bangladeshu...tako da mi ranoranioci mozemo igrat bez beda :D
King, molim te izbaci taj slikovni sig.
ZAbranjeno ih je imati
evo jedno newbie pitanje: kako mogu iskoristit silk cloth, sta mi treba za njegovu obradu? imam cca 180 komada u backpacku
Auction House is your friend :D= Citat =:
inače to je super za bandaže ako imaš first aid, ili za tailoring
Jel ima koji test na net-u za wow klase jer doveo sam si warra na 45 i prestao igrat jer mi je dosadio,isto tako mage na 37 i dosadio huntera na 30 dosadio. :S Tako da neznam koja bi mi klasa pasala. Jer volim igrat wow ali nekako stalno klasu promašim.