asti gospe kad se sjetim te igre :pray: među prvim igrama koje sam igrao, ne sjecam se bas koja mi je bila prva jer sam dosta malan bio :)= Citat =:
Izvorno postao Tinox
Printable View
asti gospe kad se sjetim te igre :pray: među prvim igrama koje sam igrao, ne sjecam se bas koja mi je bila prva jer sam dosta malan bio :)= Citat =:
Izvorno postao Tinox
ta igra mi je famozna
neki dan sam pogledal crtić ^^
Prva igra moja, koju sam cijeli prešao, ujedno i prvi orginal na PS-u.
igrao sam to i sjecam se nekih dijelova= Citat =:
Izvorno postao Tinox
Sa 7 godina kada sam dobio kompjuter
ja sam počeo igrat sa 4 godine...tada je u điru bio wolf 3d... još se sjećam napucavanja sa švabama :))... to su dani bili...
onda sam prešao na play station, pa PS 2... i vratio se kompu... dobio odlicnu konfiguraciju itd...
od tada je prošlo oko 14 godina... sad sam polako na odvikavanju... :P
99' sam poceo aktivnije brijem, kad sam prvi put CS zaigrao :)
Ja sam poco na segi i igro sam onu igru gdje sa onim cikicom postavljas bombe.
A prva igra za komp mi je bila Dino Defender.
poceo sa sega konzolom, i onda snes i nintendo, komp sam dobio otprilike kad je izašo dune 2000 i otad igram.
dobio sa 6 godina prvi komp
p166mhz, 16mb ram, 1mb grafa i net :D
i da vidiš paljbe, igro odma skino onog...
onog...
e
da...
đuka nukem 3d, još neke bolešćine od igara, snes emulator i prao po tome, jao... ma prekrasno je bilo :)
Snes emulator i dan danas aktivan kod mene :)
ja se bacio na neogeo emulator (pogotovo kad moš igrat samurai showdown i metal slugove hehehe)
Ja sam kreno igrat sa 11-12 godina...al ne puno...zato sad to nadoknađujem :D
Ja sad nadoknađujem tako da igram klasike.
Igram igrice od šeste godine (tada se i razvila ljubav prema krvavim igricama i ratu) i to po čitave dane već 7 godina. :D
prije 13- 14 godina.... to je bila "konzola" ... "Rambo" .... puno igara je bilo gore........
Ma commodore 64, kad se sjetim onih yosticka
hahahehe
Budi sjecanja :D
Hm, terminator sa onim pistoljima, sjecam se kako smo gadali one kauboje i patke.. :rotfl:
A posebno sam si zapamtio jednu legendarnu igru:
http://www.battlecity.com.ua/S .. uh cim cujem taj zvuk... :pray: :pray:
neznam tocno s kolko god sam poceo gejmat al sve je pocelo sa super nintendom(europska verzija) mortal kombat...super mario world....i onda s vremenom gta;vice city(ps2), S.A....(pc) i sad u zadnje vrijeme samo pc cod2,cod5...
ja gejmam od kad sam dobio ps1 (kada sam imao nekih 7 godina)
nakon ps1 sam počeo gejmat na kompu, pa sam prešao i na ps2...
Ja sam do nedavno bio teski ovisnik o codu :rambo: a sada se malo odmaram i cekam novu grafu!!
Comodore prije 20-ak godina,pa sam onda vidio Drivera na ps1,uf koja igra :pray:pa Final fantasy8 :pray: ,Gran turismo2 :pray: onda kupio komp taman kad je izašao Far Cry,meni najbolja igra.
Hvala na linku, sad ne mogu prestati igrati. :D= Citat =:
Izvorno postao koki007
nije losa igra, davno sam igrao ^^
ovo se sjećam kada sam igrao. Odlično! :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kad sam završio 1. razred dobio sam PS1. Prva igra mi je bila Tony Hawks Pro Skater. Sjećam se ko da je jučer bilo :friends:
imao sam one kopije nitenda sa onim zutim karticama XD i tamo igrao klasike poput maria, popaja, i puuuno drugih..... nakon sto je to cudo crknulo nabavio ps1 oko godinu-dvje nakon sto je izasao i najbolju igru ikad za njega tekken 3( i dan danas ga igram :lol:) an komp kupio prije 5 godina i od tada przim ko nespasen xD
sve je isto kod mene, samo sto je umjesto tekken3 bio driver 2 XD= Citat =:
Izvorno postao Creed
JooooJ sijecam se jos PS1 kada sam igro :pray: :pray: :thumbs2: !
Medal of Honor, Collin & Driver 1= Citat =:
Izvorno postao Dexter PRO
Zbog ovih igri nisam uopce imo socijalan zivot :rotfl: