Koja je fora sa Light Sabre... Da li se razlikuju samo po bojama ili se razlikuju i po jačini?
Printable View
Koja je fora sa Light Sabre... Da li se razlikuju samo po bojama ili se razlikuju i po jačini?
"Performanse" lightsabera u Kotoru ovise o kristalima koje ugradiš u njih. Osim glavnog kristala koji određuje i boju, možeš staviti još 2 kristala, svaki sa posebnim učinkom.
Zanimljiv je dio kad treniraš za đedaja, onda moraš slagat lajt sejbr i te finte. Ma predobra igra, sumnjam da će više tak neš slično napravit.
Predobro, i jedinicu i dvojku sam uspio pokrenut u 1680x1050 i sve super šljaka, igra je ko nova :)
Ček, ček, ček.
Zar nisi ti, Arale, Star Wars hater?
možda samo filmova ;)
Da, filmova. Ovu igru obožavam :)
jaoooo :P
Uspio sam završiti labose u rekordnom roku, tako da sam krenuo sa Kotorom. Za sada mi se sviđa, drito se vidi da se na SW-u temelji Mass Effect, a sami sistem je jako sličan NWN-u. Šteta što igru nisam zaigrao dok je tek izašla, tada je ziher bila riječ o eye candy grafici, a danas je ipak Mass Effect malo dignuo standarde na tom polju :D Ali nema veze, ako je igra dobra, nema čanse da me grafika odbije (GTA IV je izuzetak xD)...
Krenuo sam sa Scout likom i idem na light side u prvom prohodu. Želim Light Sabre, nadam se da ga neću dobiti tek na L18 :D
PS: Stavio sam si ovakve statse, planiram Melee + Force iako trenutno koristim Blastere...
STR - 14
CON - 10
DEX - 15
INT - 10
WIS - 14
CHA - 14
što će ti blasteri, vibroswordovi od početka :)
mislim da su ti dexterity i charisma malo preveliki, a intelligence definitivno premalen, ma čak je i wisdom za početak previsok, a constitution premalen, but that's just me. strength je barem dobar ;)
btw, mali spojler, što manje levela digneš na početku igre, više ćeš levela jedija moći imati, a ukupni level cap u jedinici je samo 20 pa se pripazi ;)
S tim da je jedinica prilično ''linearna'' u pogledu nabavke lightsabera, dok u dvojci kad ga složiš ga imaš i možeš koristit...
Trenutno koristim ranged oružja zbog DEX-a, dok dobijem još koji level ću preći na melee. Čuo sam da Light Sabre profitira i od STR i od DEX, tako da sam rađe uzeo DEX zbog Defensea i Attacka (STR mi onda daje samo bonus na damage). A WIS i CHA oboje boostaju Force, tako da mi se čini CHA kao koristan atribut - napokon :D CON je beskoristan, kao i uvijek, uz dobru taktiku ti ne treba više od 1HP :D A INT je morao patiti, skillovi nisu toliko uber da bi ovisio o njima...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
@AoC, your turn xD
Ja sam standardni soldier za početak, fino šaram po Tarisu i rješavam probleme između gangova :)
ako misliš osvojiti duel ring na tarisu, trebat će ti nešto više od 1HP-a :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
i lightsaber je, ne light sabre, nije ti ovo diablo :P
Hvala na ispravku :D
Imam prvu zamjerku, fenomenalno je to što su dijalozi popraćeni voice actingom, ali zašto pobogu alieni ne pričaju engleski. Istina da je ovako autentičnije, ali zvuči kao hrpa random blebetanja i sve se svodi na čitanje titla i preskakanje dijalog sekvenci :( Ali ajde, kaj je tu je.
Uglavnom do jaja igra. Šteta što mi je Persuade cross-class skill, ali buildam ga kada god stignem. Za sada puno pomaže i brijem da je Must Have skill. Sviđa mi se to kada u igrama ima takvih elemenata.
Upravo sam otišao u Undercity, sutra nastavljam dalje...
sad ste me navukli, moram ici opet skinuti i igrati ;)
Joj, ja se nemogu odlučit koji mi je nastavak bolji. Baš bi volio da naprave film po SWKOTORU, nek pozovu Đorđa Lukasa i uspjeh je zajamčen.
neki će i pričat eng...ovaj, basic
Pričam ja i pišem engleski, nebrini se ti...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
ma ne tebi, ovo je išlo bartucu za to što kaže da alieni ne pričaju engleski
Ja skroz krivo razumio :oops:
Khm, 2x Mandalorian heavy blaster + dual weapon wielding = win <3 iako sumnjam da ćeš naći dva heavy blastera još na Tarisu...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Pucao sam s time i nakon što sam postao Jedi. Force usage, dva blastera i jedi master robe... ahhh...
Upravo to, lightsaberi su za masivni prozor ako si DEX bazirana klasa čak i kasnije ako si WIS orijentiran. Zapravo jedina prava kombinacija za razvaljivati sa sabljama je Soldier -> Guardian, u svim ostalim slučajevima su gimmick ako ne modificiraš statse "samo zato".
@Bartuc:
Ne da mi se trošiti dah više, ti si izgubljeni slučaj. :)
Zato mi se čini da je igra djelovala malo nebalansirano kad sam uzeo Consulara i tako se borio na kraju. Ne bi li DX trebao značit nekog prozora i kod melee borbe? Dodgeanje i to?
al jednostavno nije fora tako kad si jedi, premda sam rekao da ću jednom proći i tako, barem dvojku. veća mi je fora uzeti hk-47 ili nekog drugog ranged orijentiranog lika i tako s njima klati= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Meni je to upravo jedna od najjačih strana igre, strašno kako mi je u Mass Effectu to išlo na živce. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Druge rase tek polako prihvaćaju ljude, ali hej... svima je nekim čudom odjednom univerzalni jezik engleski.
Znači, ali tako je i kod svega ostalog budući da regulira dodge.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Sablja bez visokog STR ti služi za ukras.
Daj ne seri, onda idem iznova. Ne želim blastere, želim Lighsabre u punom potencijalu :-x
Brijem da je to zato jer imaju neke uređaje koji direktno prevode :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
@ Bartuc - Lightsaber
@Lightsaber problematika - za Guardiana služi da kolje sve živo, za sentinela je isto gg ako koristiš stealth, a za Consulara je vgg za dizanje atributa, pogotovo u dvojci kad imaš svoj kristal. Boosta atribute do neba, kolješ sve čistom Silom.
Kod ME-a su stvarno u pitanju prevoditeljski uređaji koji se redovito updejtaju, zato "svi razumiju sve". U SW settingu je u pitanju Basic koji je tko zna koliko tisuća godina star i u uporabi (unatoč nekim varijacijama) i smatra se normalnim da ga se zna kao trgovački jezik.
Korisni statsi (misli, van samog damage sablje i slično) na sablji u KotOR1? Ne sjećam se baš takvih, znam da je KotOR2 nadogradio masivno stvar.