Nice, ovo bu islo bez nekih vecih problema :)
Printable View
Nice, ovo bu islo bez nekih vecih problema :)
Ja još samo čekam datum izlaska PC verzije, tihi su mi nešto po tom pitanju. :)
I ja. Bas sam jucer gledao malo gameplay filmice na IGN-u. Cini mi se ovak po gameplay-u dosta zabavan naslov, nesto slicno kao jedi knight serijal(koji sam htio igrati sada, al mi na sedmici nece igra raditi :( ). Stimung je dobar, glazbena pozadina gotovo savrsena. Jedino se bojim da bi radnja mogla suckat kao i tezina igre. Beme vidli :)
Problem je što sablja Starkilleru služi za ukras i eventualno odbijanje napada dok je sila za sve ostalo tu... a opet možeš ulagati u neke komboe za napade. I ono, što sam vidio samo baratanje sabljom je nezgrapno dosta, galaksiju udaljeno od JK sistema.
A dobro, na prvi pogled se i meni tako činilo. Sve ovisi o stilu igrača. Iako se ovdje veliki naglasak stavlja na silu i koristenje iste, ja sam ipak tip "stemera", tak da ja cu vjerojatno samo cijelo vrijeme mlatit sa sabljom, uz koristenje kojeg pusha. :) Iako sumnjam da ce ista nadmasiti moje odusevljenje koristenja sablje, kada sam prvi puta to učinio u onoj kantini u JK2 i osjecaj nadmoci koji sam onda osjecao. 8)
Saber je više palica nego saber, ali gledam i jedino takav i može biti ovoj igri...koliko bi tek bila prelagana da je jedan zamah jedan kill.... Inače planiram igrati igru u omjeru 80% sila 20% saber...
Ma daj ajde! 23 gigabajta? GTA4 je pojeo 16 na disku, ali je zato ponudio toliko sadržaja da ti pamet stane. Nekako sumnjam da je ova igra veća od GTA 4...
Sjecam se kad sam igra Jedi Knight 2 prvi puta,toliko sam se bio uzivio u Saber da mi sila nije padala ni na kraj pameti nego tek pri kraju igre kad bi dobio choke s kojim si mogao dizat troopere i bacat ih u provalije i zidove. Push s kojim bi odletilo 10 troopera bez problema ili pull i lijevi klik kad bi privukao stormtroopera i prikuco ga sa sabljom i onda sam prešao još jednom igru praktiki ne palivši sablju. Tako da mi odgovara jendo i drugo. xD
Oke, sad imam uzasnu volju igrati JK2. Bas ti hvala... :( :P
ako je virovati ovome http://www.hcl.hr/special-studeni-2009- ... 60-28.html
do ispravka NEPRAVDE još 7 dana
OMG, kako loše. Skoro 25 giga na disku? WTF? GTA4 je zauzimao kudikamo manje, a radi se o igri koja stvarno opravdava to zauzeće na disku gomilom sadržaja. Ne vjerujem da se TFU može nositi s time.
A i hardverski zahtjevi općenito su možda mogli biti manji. Ovo je kao da namjerno žele zavarati ljude da misle da je jedan Xbox360 jači stroj od prosječnog PC-a...
Ma sranje. Brijem da cu to instalirat, igrat 5min i pobrisat. Naravno, ako se ponovi prica sa konzola. Nadam se da nebude tako i da ce igra barem nesto vrijedit.
Ma posluzit ce dok mi ne dođe beta key za SW ToR :P
Uzet će i to dosta vremena. Ne zaboravi da grdosija ima 25 GB :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
5 minuta igre za 25 minuta brisanja :D
nadam se da cu moci ubiti Luka S. :twisted:
Tko će za koji sat ovo počet igrat? Pa jaaaa, naravno :D Javim impresije xD
i jaaaaaaaaaa :ekipa: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Zahtjeve, repostajte odmah.
Ja cu za jedno 10 sati :D
Ja za 6h, omg 14.5gb-a :shock: :rotfl:
Koliko gba ima igra (citaj: koju verziju da skinem 14 gb, 3.3, 7.83...?)
Od 14 nabavi a mozes i od 6 i od 7 odnosno prvo kupis dvd 1 pa dvd 2
Sutra valjda nabavljam...gamepad podmazan i spreman. Ima samo jedan problem....prevelika navala igara .Ali igrati će su zimskim mjesecima , pomalo.I ovaj puta želim biti zao i na tamnoj strani ...hebo đedaje.
Omg ovo čudo se već instalirava pol sata negdje :pray: xD
Covjece 25 gigabajta moram oslobodit, a igra ce sigurno trajat nekih 6 sati.
Šta vi točno očekujete, s obzirom da je igra na konzolama potpuno podbacila, i proglašena jednim od najneiskorištenijih potencijala nove generacije?
Odgovor na pitanje gdje ode svih tih 25GB za jednu igru od ~6-8 sati trajanja. :)
Po recenzijama ima se za igrati 8-10 sati ako se ne žuriš što je i najveća mana igre .Prosječna ocjena se kreče oko 70.Ni jedan stalker nije dobio više pa mi je svejedno najbolja igra svih vremena .
Ja ću joj dati šansu pa sam prosuditi. I tako neka govna dobivaju 90+ ocjene a maknem ih sa kompa nakon dva sata. Kaj se prostora na hardu tiče zaboli me da je i 300 gb kada se nainstalra.
"Entertainment Weekly called The Force Unleashed the second worst gameSof 2008 and GameTrailers called it the most disappointing gameSof 2008;[118][119]Sit was also a nominee for GameSpot's Most Disappointing Game recognition."
:)