Moj rekord oko 20 sati :rambo:
Printable View
Moj rekord oko 20 sati :rambo:
Aliens VS Predator 2 online do kaaasno u noć.
Nije to nista ja sam skoro jedan cjeli dan igrao.
Nas deset frendova se umrezalo i udri po Call of Duty 2!
Od nekih 12-jedan sat pa do poslje ponoci!
Oko 7-8h..,nisam neki ovisnik o tome..,motor je bolji...
4-5 sati...
Prvi dan na internetu:cca."samo" 14 sati,imao sam štošta pogledat pa sam se malo "zadržao"
Najvise sta sam bio na kompu...negdje oko 7-8 h....malo net malo igre..nakupi se...inace sam skoro svaki dan po 2 h....najmanje..
nekih 19 sati...nisam bas ponosan na to...al jebga...
12-13h, a inace provedem oko 5-6h dnevno za komp.
= Citat =:
Izvorno postao SinCr0
Odakle ti toliko vremena?
ja i frendovi ogranizirali mali "gaming party" bio sam 23 sata sa prekidom na negdje 17 sati od 3 sata da malo sklopim oci
Ja... od 8 navečer do negdje 4-5 ujutro... Majke mi... Preko praznika... :D :D Oči su mi bile... :shock: (doslovno)
= Citat =:
Izvorno postao Freerider_031
A cool i ja bi tak...
To nije ništ što vi radite ja sam bio 74:36 H na kompu. Mislio sam da ču krepat kak su me oči boljele. Moja mama kaže da sam spavao otvorenih očuji. Ovo što sam ja napravio to neču više nikad ponovit. Nepreporučavam to nitko tko voli svoje oči, zato moram nosit naočale. Kako sam bio glup. (hrpetina nepotrebnih smajlija)
malo smanji sa smajlicima :wink:
Ja sam bio 10h, jedamput kad me pčela ubola u oko, pa nisam imo nist drugo radit nego kad sam doso iz bolnice, na tom oku držat led, drugom rukom na mišu i igrat legendarni civilization3.
Al me guzica boljela kad sam se digo :rotfl:
mislim da hellboyev post a la fenrir zasluzuje touche.
ma kakva 3h sam najduže neprekidno proveo za kompom, jer za nekaj bolje gejmat mi treba bolja konfa, a i neda mi se sjedit tolko za kompom, to mi je mutavo..... :wink:
nije dostojno mog komentara :?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
15 h, ukljucujici toilet pauze i pauze za pojest nest, al sam jednom, prek praznika kad smo America's armyu dero, taman me krenulo pa sam do pol 5 ujutro osto :kill:
jednom sam 8 sati igrala gw, od podne do 8 navečer, uz par 5 minutnih pauza :o
al nije to ništa, moj mlađi brat je jednom igrao wolfenstein enemy territory 12 sati :shock:
oko 16 sati,iako je jednom bilo cijeli dan...drugi dan sam lagano prespavao ko klada :rotfl:
brat ti je car :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Azura
Još ste vi zeleni.= Citat =:
Izvorno postao Azura
Nema do toga kad igraš igru toliko dugo da kad pokušaš spavati i zatvoriš oči stalno vidiš light-show pred očima i pitaš se "Tko puca ove vatromete?". :D
hehe :D
sljedeće jutro sam htjela bacit searing flames na doručak umjesto da ga stavim u mikrovalnu
lol, da se bar to može... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Azura
Još ste zeleni... jaako.... 12 sati je OK, ali 8 sati je prosijek....
Upravo tocno 12h na internetu i PCP forumu.
Poludit cu sa ovim modemom. :-x Nabio sam 45kn na citanje i pisanje al nije mi zao. :wink:
do 8 sati dnevno
cca 35 lanparty kod bratica, nakon 20 h prvi su poceli spavat, nakon 25 polako nas je bilo sve manje i manje budnih, 30 h je bio najtezi ostali smo bez para za colu i pizzu pa su neki bili u krizi XD, 35 h se nesjecam tocno posto sam zaspao na tipkovnici bratic je ostao 40 h budan pa me probudio kad smo isli spremat sobu
ugl covijek se zacudi kako dugo moze ostat budan uz previse pize i kole te 25 prijatelja XD
a dnevno mi je min 4 h a max 12 h dakle oko 8 h provedem za kompom u prosjeku