Aj..sam pozuri. =P
Printable View
Aj..sam pozuri. =P
je li AZcastbar bolji od Quartza? i jel valja sta clique?
Quartz nisam ni koristio nikad, ali pretpostavljam da je jednako dobar.. u biti, meni je samo bilo bitno da vidim veliki cast bar da znam što i kad casta neprijatelj, što je najbitnije u areni, a u PvE ti ni ne treba cast bar :)= Citat =:
Izvorno postao lizard
Clique je odlična stvar za healere (držiš, recimo, shift i klikaš po raid frame-ovima da bacaš heal bez mjenjanja targeta). Doduše, na kombinaciju tipki se može staviti bilo koji spell ili ability, ne samo heal, pa ima i koristi za druge klase..
Dobra stvar je i što te rješava spellova s najmanje 4 slota u action barovima :)
Enivej, evo večeras na Malygosu
http://s222.photobucket.com/albums/d...409_203052.jpg
Grafika na minimum, sve za samo još jedan FPS :D
shammyu je zajebano hilat malygosa., dobro 25 man mozda i ne )
BTW : aj mi reci koje macrose koristis kao resto shaman... gledo sam na WoWWiki, i nisam vidio nista korisno osim Instant(''crit'') heala kojeg sam vec imo.
A e, malo zeznuto unutar Vortexa, ali dok si na tlu sve je ok. U 10-man smo ja i holy priest healali, išlo je ok.. Mislio sam da ću zaostajati po healanju, ali ispalo je da sam svega 10-tak % iza njega bio :)
Enivej, macroi?
Nemam ih baš previše, za PvE nisu ni potrebni osim tih instant healova.
Instant Crit Chain Heal (Tidal Force-> Nature's Swiftness -> Chain Heal) je odlična stvar nakon Malygosovog vortexa ili Gluthovog decimatea.
Instant Crit Healing Wave (TF -> NS -> HW) je tank lifesaver, a i DPS-eri u Areni mrze kad se, nakon što te izrešetaju do 5% HP, vratiš na 90% :D
Oostale stvar su čisto informativne, npr da yellaš kad uključiš Mana Tide ili da uz Ancestral Spirit staviš i "/raid rezzing %t" čisto da ljudi znaju kojeg naba rezzaš :)
E, da, za PvP, obavezan je Shaman's Friend, objavljuje u party/raid/štogod kad si i koga interruptao, kome si purgao spellove, kad je protivnik iskoristio pvp trinket, što ti je grounding totem povukao i slično :)
ok evo jedan totem za sve shamane koji vecinom koriste iste toteme :
#showtooltip
/castsequence reset=combat/shift Flametongue Totem, Mana Spring Totem, Wrath of Air Totem, Stoneskin Totem
naravno mozete pormijeniti toteme ako ne koristite ove, znaci samo 4 puta se zaspama na macro i on pobaca toteme..
E, btw, čemu služi ta "reset=x" naredba?
Vidim uglavnom da stavljaju to u castsqeuence macroe, ali ne kužim čemu služi. Ja sam napravio sequence macro i bez toga, i radi...
mislim da je to da uvijek pocne od prvog totema, znaci udaris macro dva puta i on baci dva totema, e sad ti moras hilat i castas npr. healing way, te nakon toga ides bacit ostale toteme i on ce ti opet krenut od prvog a ne tamo di je stao..
Aha, kužim... A to je u sekundama, recimo ako piše "reset=5", znači nakon 5 sekundi rotacija ide od početka?
bo.. probaj .. nisam ja radio te macroe ali to je moj zakljucak.
Evo moj,skoro pa klasika,nevolim pre kicasto
http://img140.imageshack.us/img140/5628/bugt.th.jpg
slika je dosta stara,jos sam dodao par addonova,ali vise volim klasiku :D
rollaš belfa? shame on thee...
imo sam i trola,undeada i orca..al njih vise nema :(= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
bah...nisam rollao hordu već više od godinu dana...nekako su mi se smučili nakon što sam bio genkan po Arathiju svaki put kad bih se resao...i to su me genkala 2 lvl 70 (onda, kad sam dizao magea) belven roga sa bananama...sve od tad sam bio u raidovima na Orgrimmar i ostale wannabe gradove... :D
http://s222.photobucket.com/albums/d...909_162821.jpg
Meine malo promjenjeni UI..
Gladius ftw, bog blagoslovio toj gada koji ga je napravio.
Zanima me zna li tko još kakav omg must-have addon za PvP?
kaj radi taj gladius?
Dodaje suparnički party frames (onaj hunter i pala na slici), tako da vidiš protiv koga se fajtaš, što rade, koje bitne buffove imaju, koga ciljaju i sl :)
SpellAlert obavezno
Kakva...je...to...MINIMAPA?! :pray:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
as ti gospe kako je zakon, davaj ime addona...ODMAH :D
Da, ta minimapa je nešto fucking awesome :)
SexyMap
Osim što izgleda kul (te rune se okreću), na mapi se vidi tko klika po njoj :P
Valjda ima i druge funkcije, ali whatever, izgleda sexy :)
a skuži ime addona ahaha :D
Skrivanje ikona na minimapi je jako dobar feature.. kad imaš hrpu addona, od kojih svaki dodaje svoj gumb na minimapu, zna biti zakrčeno :)
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
skino sam..mapa je prebrutalna
kul je kaj mozes scaleat po zelji
edit: poglete ovo:D http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... weled.aspx
neka to naprave za belu i ja im kip sagradim :D
jeli addon za toteme YATA?= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Totem Timers
Fora mi je što pokazuje "tick time" na totemima :)
Jooooj, Bejeweled. Koji je smijeh kad za vrijeme Naxxa samo u guild-chatu vidiš: "You have become Artisan in Bejeweled skill." ili tako nešto :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao bananac
http://s222.photobucket.com/albums/d...809_184522.jpg
Oke, malo sam izmjenio UI...
Odjebao X-perl i stavio AgUnit, vratio Bartendera i neš ekperimentiram s eePanels. Mislim se još da li da odvojim poseban chat prozorić dole desno za whispere, onak' da bude fensi :)