Oko 16 sati na 2. ako se ne varam. :D= Citat =:
Izvorno postao njub
Wat?= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Printable View
Oko 16 sati na 2. ako se ne varam. :D= Citat =:
Izvorno postao njub
Wat?= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Je je to za HRT pričaju svako malo, HRT Sport, HRT News, HRT 3 i 4. Sve te i još kojekakve varijante najavljuju već 3-4 godina, od kad se počeo testirati DVB-T u nas.
eh nešto je trebalo poći od 01.01 ali je nova il irtl tužio hrt na sudu zbog toga i ništa
[quote=Arbiter of Change]Oko 16 sati na 2. ako se ne varam. :D= Citat =:
Izvorno postao njub
[/quote:1rlmosb4]
hvala
da bar ali sumljam da će tako brzo doć...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Danas bi trebala biti epizoda QWho i Borg.
i bila je :)
Kak samo Borg izgleda jadno prema onom iz Voyagera :) , ali nema veze. To je početak.
Bila bi dobra serija da nisu upleli Q-a... opet.
pa kako bi inace dosli do borga da nisu upleli Q-a :?
mozda se onda ne bi mogla federacija ni obranit, jer bi borg jednostavno previse toga asimilirao, pobjedio i postao prejak, ovako su se mozda malo zeznuli jer su prebrzo dosli?
ma bila je genijalna epizoda!!!!
@Hellboy bi ali bi bili možda spremniji...
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
šta bi bilo kad bi bilo...
danas nisam stigao gledati...može li mi netko prepričati?
S:o= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
oke...gledat ću u oo:30...
Ma ne isplati ti se za ovu epizodu cekat ...
Tako su me nazivcirali ti redart-idioti od vanzemaljaca
Više me interesiralo otkriti malo više o Picardu nego o onima "We are strong".= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Meni su zakon. Krepal sam od smijeha.= Citat =:
Izvorno postao Teon
meni je blesavo sto su poslali Geordija, pa mislim,ako imaju tako zaostalu tehnologiju (tj. ako su glumili da imaju...) onda bi bilo jednostavnije poslati nekog prosjecnog tech officera na nepoznat brod nepoznate rase... ovako je cijela eopizoda bila prilicno predvidljiva...
nisam danas gledao bio u školi... :(
Pa ... nekako je opravdano time sto se Worf bunio, zasto da salju chief eng.= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
A Geordi je reko da on to moze sam i nema frke, sam si je kriv tehnicki, pravio se vazan
Pakledi su zakon, jedna od najzanimljvijih rasa u ST-u.
ja bi ih isto raznio...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Evo sad sam pogledao ST, jedna je od zabavnijih epizoda. Za one koji nisu pogledali, a žele znati, spoiler u bijelom na dnu. Usput, koje je klase bio Hatchaway (mislim da se tako piše)? Constellation?
Spoiler
[Picard i Riker su imali borbenu simulaciju, s tim da je Riker sa svojom posadom od 40 ljudi prešao na brod USS Hatchaway koji nije imao ni štitove, ni naoružanje, ni warp pogon. Usred simulacije su ih prekinuli Ferengiji koji su napali Enterprise s ciljem da uzmu Hatchaway.]
Da nije loša, iako ja jedva čekam one epizode sa Klingonskim suđenjem.
e thanx sad ću gledat reprizu...
Ne znam zakaj rade ovakve glupe epizode koje su složene od isječaka prošlih epizoda. Sramota. To je bilo dobro jedino u jednoj epizodi South Parka, nigdje drugdje, a pogotovo ne u Star Treku.
Opet gledati navečer zbog sabora (ajde, bar je zanimljivo)...
što će uopće bit navečer?
imam vremena pogledat 1 u 3 tjedna i bas na jeb sabor naletim :-x