ona kuja drow ranger... samo burizu stavi... da vidis kako moj frend igra sa njom... do 10lvl ima +30 attacka, a neznam kak?
i ako se hoces jos malo iživljavat kupi skadi.
End of Story... :twisted:
Printable View
ona kuja drow ranger... samo burizu stavi... da vidis kako moj frend igra sa njom... do 10lvl ima +30 attacka, a neznam kak?
i ako se hoces jos malo iživljavat kupi skadi.
End of Story... :twisted:
trueshot aura . inače od ranged agility heroja su dobri i drowica i bone fletcher i sniper itd. od itema slažeš burize , mkb-ove i ine dmg iteme . samo milim te nemoj ići pumpati mana iteme na njima , mrzim kad vidim bonea u timu koji potroši 1k golda na mana regen iteme umjesto na štetu da može kasnije pwnati.= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Nema foga. Nikad nemoj probawati to sranje :(= Citat =:
aha to je nes kao iseedeadpeople?
točno to= Citat =:
ja bi taxu prvo sastavia lothars, to mi je već nekako standard gear za nju
sque and splee- repick ili zavisi s kim igras?
molim odgovor...
Ako je 5v5 ne repick. Ako ima malo igrača repick.= Citat =:
najdrazi su mi balanar,lich i bone fletcher! a sa drugima i nisan puno igra!
kako samo uspiješ sa 3 lika 10 partija odigrat?= Citat =:
Izvorno postao Dj_Morales
evo recimo ja danas 2 sa slithicom, u 1. owniđ samo takvi san in uvalia, drugu izgubia volju za tog heroja i ode sve kvragu
[quote=Lord Myrkul]kako samo uspiješ sa 3 lika 10 partija odigrat?= Citat =:
Izvorno postao "Dj_Morales":1q1nou5g
evo recimo ja danas 2 sa slithicom, u 1. owniđ samo takvi san in uvalia, drugu izgubia volju za tog heroja i ode sve kvragu[/quote:1q1nou5g]
najviše volim ar . ni ja ne mogu s istim herojem više od 2 partije igrati.
[quote=reiki_][quote="Lord Myrkul":wt4vkfv5]kako samo uspiješ sa 3 lika 10 partija odigrat?= Citat =:
Izvorno postao "Dj_Morales":wt4vkfv5
evo recimo ja danas 2 sa slithicom, u 1. owniđ samo takvi san in uvalia, drugu izgubia volju za tog heroja i ode sve kvragu[/quote:wt4vkfv5]
najviše volim ar . ni ja ne mogu s istim herojem više od 2 partije igrati.[/quote:wt4vkfv5]
Same here
meni je frend 23 partije igra sa demon witchem!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
zamislite tog ovisnika
Jednu za drugom ?!?= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
Ma to je bolesno , :pray: to -ar !
Tak moj frend sa Vengeful Spiritom. Ali ja sam na početku barem 10 partija za redom odigrao sa Slayericom :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
Ako je -ar to onda sigurno neki lag.
[quote=Systematic Rewerse][quote="reiki_":3oybdc9o][quote="Lord Myrkul":3oybdc9o]kako samo uspiješ sa 3 lika 10 partija odigrat?= Citat =:
Izvorno postao "Dj_Morales":3oybdc9o
evo recimo ja danas 2 sa slithicom, u 1. owniđ samo takvi san in uvalia, drugu izgubia volju za tog heroja i ode sve kvragu[/quote:3oybdc9o]
najviše volim ar . ni ja ne mogu s istim herojem više od 2 partije igrati.[/quote:3oybdc9o]
Same here[/quote:3oybdc9o]
ja sam se uhvatia ta 3 lika i to je to! nekako su mi dobri i tako mi je ostalo! ali nije da igram sad po 10 partija! zaigram sa svakim po 2 partije !!! a sa ostalima po 1 ili nista! lol
Meni su swi heroji dobri tako da mi random najwiše paše :wink:
jućer igra partiju protiv mortreda i sad me zanima koji je vama bia najjači ctitical s njom, ovome liku je biaS2083S:shock:
ima je leptirić, helm, battlefury, rapier, aegis, treads
Nemam bas najdrazeg heroja ali volim igrat sa bone fletcherom....do lvl 10 mu skupim monkey king bar jedan buster za hp.... zatim kupim jos jedan demon edge.. i idem sastavljat burizu.....nakon lvl 6 idem ubijat natural kripove..... zanimam uzimate li vi zadnju njemu ja uzmem samo 1.. lvl a ovo sto kupim demon edge idem na burizu ali rijetko stignem jer partija zavrsi osobito ako igram 2v2..i zelim reci da nisam nikakav profic...onako osrednji...
Mrzim fletchera jer s njim suckam , a kad igram protiv njega u većini slučajeva me owna (iako manje u zadnje vrijeme) != Citat =:
Izvorno postao skywalker
uzmi seekera baš vidit kako ta hrpa kostiju puši= Citat =:
Izvorno postao st.frky_
Odakle tebi do 10 lvl golda za MKB i Booster(koji mu je nepotreeban) :? Nezaborawimo da ti trbaju još i treadsi ili čizma i midas ili čizma i hyperstone :D= Citat =:
Izvorno postao skywalker
mrzim igrati sa bone fletcherom . jednostavno ga ne volim.
reka je 2v2= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
[quote=Lord Myrkul]reka je 2v2[/quote:15q6xmff]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":15q6xmff
Aha zajeb :oops:
Meni je Bone dobar.
E, jel iko skuzio onaj post "Drow rangerica owna sa skadijel"
sto ce njoj, od svih heroja skadi? mislim, nije kao da imate frost arrow koji slowa barem za 10% vise...
Fletchu booster? daj kupi 2 bracera i bok... njemu se instant ide na rapier/aegis stvar...
SNisam widio post za Drow Rangericu looooooooooooooooooooool Rekao sam ja da netreba booster. Ajd mi sad owdje reci možeš i na Cro-DotA forumu koliko je pametno Sand Kingu raditi hebeni GUINSOO??? Lik je tamo rekao da mu to obawezno radi. Pa rađe budem drwo rangerici skadi uzeo nego sk-u guinsoo.= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
eh, sad bi se dalo o tome raspravljat, al cak bi i moglo raditi.
naravno, ako se izdrkavas u igri, i ne znas sto da dalje radis, euls uopce nije tak losa ideja, ali samo u 1v1... jer, naime, dignes lika u zrak, cekas 2 sec i castas ultu. isto sa hexom, samo sto odma castas ultu. ali u 5v5 ili cak 2v2 hex na ska je uber krep... mos ti hexat jednog, ali bez hp bonusa mrtav si prije neg prodze channel...
dakle, samo ak se izdrkavas u igri... i ak vec imas blink i srce
ma ne triba škorpiji guinsoo, ka šta je skadi nepotrban traxu
ali neki dan u igraonici lik je omniju sastavia guinsoo i refresher, upali nam kod fontane i masakrirali nas :rotfl: :rotfl: :rotfl: