Mislim da će se pravi "next gen" i na xboxu tek najbolje primijetiti za jedno godinu dana. Sjetite se samo prvih naslova za Xbox i PS2 i usporedite ih sa onima kasnije. Razlika je postojana, ofkors.
Printable View
Mislim da će se pravi "next gen" i na xboxu tek najbolje primijetiti za jedno godinu dana. Sjetite se samo prvih naslova za Xbox i PS2 i usporedite ih sa onima kasnije. Razlika je postojana, ofkors.
Pa nadam se da DA, ali bili živi pa vidjeli 8)
= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
pa motion blur je ima NFSU 1 koji je izašao prije 2-3 god
Moram primjetiti da upravo su razni casopici tipa Pc Play prenapuhavali te nove konzole... Nebrojno puta sam citao u Pc Playu o crnim danima PC igranja kada dodju nex- gen konzole. Da li su gaming casopisi samo mediji preko kojih velike korporacije raspacavaju svoje reklamne pamflete? a gaming "novinari" samo piskarala koja prepisuju iz kataloga?
Jesmo li sami u svemiru?
Nismo :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ma nije istina. u onoj najavi ps3 i xboxa360 pcp je rekao da je to samo preseravanje= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Upravotako hardwear na compu je vec bolji od onog uPS3 i XBox360 :killyou: :killyou: :killyou:
da. a tek ona preseravanja o tri jezgre s 3.2 GHz lol
PC rulezzzzz
XboX360 ČISTO PRESERAVANJE. za te pare uzmem x1900xt
ako ce mi se dati veceras malo cu prolistat stare brojeve...= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Nije= Citat =:
Izvorno postao Wizard
nije jos bolji ali če biti kad dođe direcxt 10 i novi chipseti i novi amd procesori
centralni procesori racunala su umnogome bolji od onog sto se trenutno nalazi u Xbox 360, ili sto ce se nalaziti u PS3, no istina, PC-ju trenutno fale graficki cipovi s DX10 podrskom, i naravno, DX10 :)
PC ce dobit DX10, a konzole se nece minjat jos 3-4god :fof: :fof: :fof:
Ste čuli za PS3 da ce ostati currentz-gen konzola 10g od datuma izlasak, i of korz PC RULA NA VELIKO BURAZ, ali eto tema je XBOX360 koji je po mene baš kako prince arthas kaže ČISTO PRESERAVANJE!
Naravno da sam čuo 8) i nebi se čudio, ali znam da će obje konz... tj. tri konzole grafički kaskati za PCjima. LJUDI PA TO ZNAJU I PTICE NA GRANI!!!!
Nego, what else is new? E pa to da će konzolaško igranje dobiti novu dimenziju, a time ne mislim samo na on-line gaming! I upravo zato sam odlučio uzeti novi XB, a ne da bi se preseravao kako je XB 360 nenadjebiva strojčina kojoj nitko ne može prismrdit! Uostalom neda mi se uopće više raspravljati o hardveru XB-a 360, jer to je najmanje od onoga što on nudi nama gamerima :wink:
PC će uvijek biti poseban! Pa nemojte mi reći da ste posumnjali :kill:
Ali zato Xboxu nedostaju prave next-gen igre. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao IgGy
aha, sigurno su bolji, Xbox ima 3 jezgre na 3,2 GhZ. OK da to nije jedina stvar u procu ali ipak 3*3.2 :pray:= Citat =:
Izvorno postao CTDP_Marko
Ma kakav Xbox 360, za polka godine PC će ga prešišati u svako pogledu, držite se vi PC-a, ipak mje ovo PC PLAY 8)
Luka nemoj te procesore zamišljati ko 3 athlona na 3.2GHZ, rade na skroz drukčijem principu od naših i nisu baš nešto.= Citat =:
Izvorno postao Luka
Da, ljudi misle da je svaka X-boxova jezgra dosta bolja od npr. Athlona.
Uostalom kakve veze ima što radi na 3.2Ghz?
ja ga ne zamišljam kao 3 Athlona ali koliko god jedna jezgra bila slaba - njih tri su zasigurno jači od bilokojeg stolnog proca 8)
jedini je problem sto je dokazano da taj trojezgreni procesor performansama nije u istoj sferi s Athlonom ili Pentiumom.= Citat =:
Izvorno postao Luka
Nemojte nasjedat na takve marketinske patke, "teraflopse" i ostale idiotarije.
Centralni procesori u Xboxu 360 i PlayStationu 3 doista su visejezgreni, no to apsolutno nista ne znaci ukoliko su te jezgre nevjerojatno spore.
Da ti procesori doista donose tolike performanse, te bi konzole u prvom redu bile n-puta skuplje.
Ono sto Xbox 360 spasava jest "Xenon", Atijev graficki cip, odnosno X1900XT, a nemojte misliti da ista stvar nece biti s PlayStationom 3.
Mnogi uostalom govore kako ce prava novogeneracijska konzola biti Nintendo Revolution. Ne brzinom i performansama, vec pristupom igranju i igrama.
Uglavnom, evo sto Carmack kaze...
The difference between theoretical performance and real-world pefromance on the CPU level is growing faster. On, say, a regular Xbox, you get a very large fractions of theoretical performance with not a whole lot of effort. The PlayStation 2 was always a mess with the multiple processors on there, but the new generations, with Cell or the Xbox 360, make it much, much worse. They can quote these incredibly high numbers of giga-flops or tera-flops or whatever, but in reality, when you do a straightforward development process on them, they're significantly slower than a modern PC.
It's only by doing significant architectural work that you even have a chance of finding speed-ups to what the PC can do, let alone its theoretical performance. It's only through trivial, toy, or contrived applications that you can deliver the performance numbers they claim.
The graphics systems are much better than that, though. Graphics have an inherent natural parallelism. The capabilities of the Xbox 360 and PS3 are really good on the graphics side - although, not head or shoulders above any PC stuff that you can buy at a higher price point.
isina ali imam jedno pitanje jel nove konzole podržavaju direcxt 10 ak da a imaju grafičke 1900xt i 7900gs a kolko ja znam te grafičke ne podržavaju direcxt 10 barem ne ove za komp pa kak onda to konzole podržavaju direcxt 10 a grafičke ne podržavaju ispravite me ak grješim
Podrzavaju. Zato su u ovom trenu u prednosti.= Citat =:
Izvorno postao INDIGO
E ap to je to, ali nećemo im dopustiti da još dugo budu na TRONU! 8)
pa i nisu - 5% računala je jače od 360ice a do jačeg PS3 5% će računala sigurno biti jače i od PS3-a.= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Ma hoće 99.9%, ali računalo snage PS3-ice će biti puno skuplje od PS3-ice, tako je bilo i sa PS1 I PS2, zato kažem da po meni PC gaming polako propada, mogao bih sada napisati jednu obdukciju tome, ali drugom prilikom 8)
a ne vjerujem da će propasti jer to bi značilo da ati i nvidia i intel i amd i svi proizvođači hardvera ostanu bez para a to se nikad neće dogoditi.
PC gaming je daleko od propasti. Detaljnije cete moc procitat u novom PCP-u.= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
PC gaming nikada neće propasti. Kao ni konzolaško igranje. Uvijek će postojati balans između korisnika svih platformi.