Ne, ali istinabog bio sam na svega 3 intervjua u cijelom životu.
Printable View
Ne, ali istinabog bio sam na svega 3 intervjua u cijelom životu.
Zavisi kakve kvalitete je dlaka na licu kod osobe. Ali da, može izgledati vrlo ružno kada dovoljno naraste.
I ako se pušta brada, svejedno ju treba održavati.
Ok, trpio sam nekoliko dana ovaj igrokaz, ali sad mi je fakat pun kurac.
Pa jebote bog, Marijanovic sad drka na nekakav business casual dress code i Armani parfeme, a do prošle godine se kleo u Casio sat s digitronom i novčanik s čičkom. Ko tu koga jebe u zdrav mozak?
Čovjek se uzdigao od konobara do unverziteta, s kim si takav si.
Novčanik s čičkom? To sam imao u osnovnoj. Neki kirvajski, crni, Reebok pisalo na njemu. Prije tog, ali i nakon tog imao sam i imam samo kožne.
Za Casio satove i dalje tvrdim da su dobri. I to G-Shock pogotovo. Ovog što sada nosim imam već nekih 8-9 godina i idući će također biti Casio.
Samo da se zna, moj trenutni je koštao oko 500 Kn. Danas takvi koštaju oko 1500 Kn. I nema kalkulator.
I to preko noći. Nek se čovjek hvali, ali ja bih pustio malo vremena da prođe prije nego što se počneš smatrati autoritetom za parfeme i ta sranja.
Stigao Blu de Chanel Eau de parfum, mogu reći da miriše vrlo ugodno.
Kupio si parfem za zene.
Proći će još mjesec-dva dana i Marijanović će shvatiti da je bankrotirao zbog kupnje parfema koji mu ni ne trebaju.
Onda će postati guru za odjeću.
Satovi koji nisu fitness trackeri ili nakit fakat nemaju nikakvog smisla.
To je ko da imaš mp3 player. I to onaj od tipa 4 gige.
Tu se varaš.
To sam sve furao kao mlađan lovac. Komplet narukvica i lanac + minđuša + sat + previše parfema i da se navatat stvarno svega. Mnoge srednjoškoljke su slabe na takvo preseravanje i to je jako tužna spoznaja s obzirom na mozak.
Normalno kad je sam u uredu
#gdjesevidim
marijanovic, daj nabaci fotku neke svoje odjevne kombinacije, baš me zanima.
everyday one, ne svecane
Napravi unboxing sebe http://www.sherv.net/cm/emoticons/sm...y-emoticon.gif
A može i one kolegice s posla
Radim, ne mogu se na poslu slikati. XD
Ajde kad budeš mogao, molim te napravi video review tih parfema šta imaš. To me zanima i mislim da mogu nešto naučiti iz toga.
Vidiš novčanik i remen, to nisam znao. Zato mi hlače i pare stalno padaju.
Sat ✓ (jedan ali vrijedan, možda uskoro neki elegantniji uzmem)
Novčanik ✓ (4 dobra ali primarno jedan /najbolji nosim; 3 crna i jedan smeđi)
Remen ✓ (3 komada, uskoro četvrti, mora se i tekstura uklapati s cipelama a imam troje crne cipele različite teksture)
Sunčane +- (moje obične dioptrijske se zatamnjuju; sunčane s mojom dioptrijom su preskupe)
Zippo upaljač ✓ (imam mislim 3 komada; ali ako nosim upaljač onda je to klasični BiC plavi)
Kad zaradim svojih prvih mil. dolara na burzi kupit cu VIDI , postavit se adminom foruma te banat marijanovica.
Šta će ti upaljač?