To nije Azer ,nemojte mu vjerovat.
Printable View
To nije Azer ,nemojte mu vjerovat.
CLAYFACE!
Šta još instrumentala :(
Ne pada mi nitko na pamet, a da nije poznat, jebiga.
Kupi na bandcampu i uploadaj za nas :P
I mislio sam (svakako bi sebi uzeo), ali taman sam zadnju siću sa kartice potrošio na Humble Bundle novi. A ne mogu uzet drugu prepaid karticu do srijede, što je malo kasno.
Jel smijem ja sad review radit? :D
Daj, ljutiš me ;(
Recenziju bi u pravilu trebao predat svaki član društva. Ako ne predaš, ne ulaziš u bubanj za predlaganje albuma. Ne predaš dovoljan broj puta u nizu i ispadaš iz društva.
Jel ti sad jasnije?
Carp jebem ti boga, svoj si stavio i sad te boli kurac. Ina da recenziras sad
Šta ovaj Azerov, zašto je lik tako ufuran? Mislim na tekst ispod albuma. I zašto me cijeli album podsjetio na Yamaoku, iako nema veze s njim? Zanimljivo, svakako. Svašta naučim o sebi dok slušam stvari koje inače ne bih sama se sjetila pustiti.
Meni je super kako su si neki umislili neke stvari pa napišu "recenziju" od 10 riječi.
Meni ova gitara smeta za usi , podsjeca me na Sunn O)) i stvarno mi je tesko slusat , mozda bih trebao smanjit neke frekvencije da bolje zvuci.
Edit : Azer i Dania , mislim da u krivoj temi raspravljate?
? Jel nismo rekli da ovdje komentiramo, a tamo samo recenzije? Ili sam ja krivo pohvatala. Sad si ti isto za gitaru napisao.
Pa da, a vi sad tamo raspravljate :)
Ako sam dobro shvatio tamo su recenzije da tema bude cista a tu se ostalo moze komentirat. Mislim da si ti zazujala koja je koja tema.
Ma tamo sam samo odgovorila Azeru, a tu pokušavam pričat o albumu haha
Sto je nekom dobro u tom droneu ? Stvarno me zanima posto je to meni white noise koji malo varira.
Meni se sviđa ovo.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A ono, nebi ga otpiso ko totalni šit, al nije i niš posebno. Imam dojam da sam najveći mileage iz toga izvuko koji sam mogo :)
Ne znam ti objasnit baš najbolje :)= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Jednostavno me opušta, znao sam prije vježbat matematiku i ić spavat slušajući Like Drone Razors Through Flesh Sphere. Doduše već dugo nisam slušao nešto takvo.
Ljudi komentarišite u onoj temi. Šta će nam tema albumu puna recenzija koje će svi pročitati jednom i nikad više. Ako je tema o albumu onda nek se tamo i komentariše. Ovdje ide rasprava o samom društvu i organizaciji.
Paran0a, pročitaj moj post u drugoj temi.
Ovo je jebeno zbunjujuce :DDD
Procitao sam :) Ma shvacam sad , tako i ja volim cut "mracnije" stvari , samo nisu takvog tipa. Jebiga meni ovo jednostavno ne pase. Al to nije ono tipa ko kad kazes " ne pase mi jeftina pop muzika " , meni ovo ne pase jer mi doslovce nije ugodno slusat (neznam kak bi bolje objasnio, skripanje po ploci haha ).
Sorry svima što se sad tek javljam, imao sam hektično prijepodne.
@Carp - iskreno, nije mi jasno što te zbunjuje. Mislim da su pravila pisana razumljivo (ako nisu, recite gdje). Sada dalje recenziraš svaki tjedan albume kao i ostali članovi, i isto dobijaš opomene ako se ne opravdaš na vrijeme a ne napišeš recenziju. Budući da si imao problema s netom, imaš sad 1 a ne 2 opomene.
@Beba - da sam na tvom mjestu popunio bih "recenziju". Ako to ostaviš tako dobit ćeš opomenu.
@ostali - ok, raspravljajte u temi o albumu, aslužbene obavjesti i pitanja vezana za sam projekt idu ovdje.
Bolje da se raspravlja u temi, življe je i zanimljivije.
Još je samo nekoliko sati ostalo za recenzije. Predlažem vam da se požurite. Nebih htio već sada izbacivati ljude.
Ja imam školu sada, ali se nadam da ću stići.
Nice save GDra.
Iste sreće međutim nisu bili Razarrach i Anarion, od kojih se ovaj tjedan opraštamo.
Ovog tjedna je 13 ljudi ušlo u izvlačenje za sljedeći, a pobjednik je.....
Ćux!
Što se ostalih tiče, situacija sa opomenama sad izgleda ovako:
1 opomena:
beba nema zvečku
p0ky12
Carp
hansi
Chupacabra
BigBongman
2 opomene:
Kid A
Sickmanno1
Te se gore spomenuta dvojca brišu iz evidencije. Molim Daniju ili nekog drugg moderatora da napravi izmjene u prvom postu.
Kaj nisam ja preskocio samo onaj Stormcrowov album jer mi niko nije dao dl link
Zasto meni dvije onda?
Nisi recenzirao.