:D
Ja na Intelu za sada definitivno ostajem, a što se tiče grafičke, kada budem nadograđivao iduće godine, budem se još detaljnije informirao što se tiče perfomansi prve veće skupine Xbone/PS4 portova.
Printable View
:D
Ja na Intelu za sada definitivno ostajem, a što se tiče grafičke, kada budem nadograđivao iduće godine, budem se još detaljnije informirao što se tiče perfomansi prve veće skupine Xbone/PS4 portova.
Ja upgrade planiram negdje na zimu ili još vjerojatnije proljeće. CPU mi je star već preko 5 godina i osjeti se slabost već neko vrijeme. Valjda će do onda bit jasnije što i kako.
Vidit ćemo kako će Rome II ići pa ćemo onda odlučivati o mogućoj nadogradnji, iako bi mogao uzet ssd kroz misec-dva ssd ako bude novaca.
hahahaha, :pray:... ja ne vjerujem kaj je izraslo iz te marijanovićeve teme... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
btw, budući da imam par desetaka igara izašlih u zadnjih par godina koje još nisam odigrao, meni će moja trenutačna konfa držati i desetljeće ako treba... :P
Koja tema, sad me zanima ;(
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=95&t=48720= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ja sam promijenio naslov, prije je bio "Meh. keyba do 750kn", traži se preporuka ne :D Ima više stranica nego većina igara :D
Looking good.
dark souls je bio najbolja igra ikad
dark souls 2 ce bit najbolja igra koja ce ikad bit napravljena
Trebat će vidjeti koliko će promjene utjecati na sam gameplay. Po ovome ne zvuči da je igra puno lakša ili manje zabavna od prošlog. Što se mene tiče ok su mi ove promjene koje je naveo. Ne vidim smisao igranja identične igre.
Barem borba izgleda ko borba.
Oće i ovo koristit GFWL?
Prilično sam siguran da će ovaj puta biti Steamworks.
Super.
Izgleda awesome i dalje. Promjene mi pare kulne i kao što je hex rekao nema smisla igrati istu igru. Dobro je i čoka u videu to opisao, kad si išao prvi put u DS nisi pojma imao što te čeka i kako se nositi s određenim situacijama. Sad su promjenili tih par sitnica, taman da ti borba ne legne od prve nego da se moraš navikavat ponovno.
I ne znam zašto, ali grafika iz videa mi baš ostavlja dojam optimiziranosti i fluidnosti :)
Pogledao video, hype u nebu, uopće ne sumnjam da će opet biti iznad svake konkurencije kao i jedinica, jednostavno izgleda pre pre savršeno. Tko će to dočekati :(
Jedinica nije bila jer je očajan port.
Ali ovo bi moglo.
Nije bila očajan port, jedino je UI bio strašno u qurcu, sve ostalo su modovi popravili 8 minuta nakon izlaska igre. A i takva je opet jedna od najboljih akcijskih RPG-a ikada, IKADA! :D
Još ako će dvojka zbilja biti Steamworks i bez usranog GFWL-a, ajmeeee :pray:
Dignute su prijave za closed betu. Za PS3 verziju igre.
https://store.sonyentertainmentnetwork. ... 0000000000
Baš se prijavio pred 10 minuta.
jel mi mora kakva poruka doći nakon što obavim ''kupnju''? stisnem download i ništa se ne desi...
Mislim da beta neće vani do sredine desetog?
Primamljivo, ali radije čekam pravu, punu igru.
Baš gledam malo video materijale od dvojke, ona fora sa Mirror Shieldom je pre savršena. Dođeš do bossa samo da te genka neki pro koji se skriva u štitu i čeka da izađe :pray: Zamisli da Xero stalka u štitu :D
To je i u Deamon Soulsu bilo.
Nisam još došao do toga, tek sam na 13. epizodi, od 28. Za sada mi izgleda masu lošije i lakše od Dark Soulsa. Lik koji igra je daba pa uopće ne krepaje, a fakat igra ko tulavac :D Level dizajn mi se općenito ne sviđa naspram Dark Soulsa, pre generičan je i nije slojevit. Ono što je genijalno u Darku je svijet u jednom (2) komadu, puno impresivnije nego Nexus i rascjepkani linearni "svjetovi". Čak me niti bossevi nisu nešto impresionirali, izuzev onog ogromnog viteza, on je fora.
Ali ajde, tek sam na pola puta, još stigne iznenaditi :D
EDIT:
I da, fakat ima GRO detalja koje su pokrali za Dark Souls, totalni dejavu sa nekim scenama (Patches, ptičurine što te otpeljaju na novi nivo i sl.) :D Čak je i ona boss žena u katedrali isti Pinwheel :D
A i uzmi u obzir da je Demon's Souls stariji. Kao da odigraš Witchera 2 i onda gledaš walkthrough jedinice.
I nije baš, mehanike su u Witcherima drukčije, a ne samo nadogradnja. Makar mislim da tu dosta ima veze i onaj osjećaj noviteta. Obje su igre unijele svježinu među današnje igre, pa ono što se prvo odigra bit će bolje, zbog samog faktora iznenađenja, a zatim će posljedično ostaviti i veći utisak. Još i dan-danas volim odigrati neke igre na plejki usprkos tome što su objektivno igre napredovale, ali što ću kad sam subjektivan.
Malo sam zastranio, ali ono što hoću reći je da tvrdnja kako je Dark napredak prema Demon (barem u mehanici) u potpunosti stoji, ali kad Windwalker ili tko već kaže Bartucu da mu je u ovom slučaju potrebno neposredno iskustvo obje igre u potpunosti je u pravu.
Prevedi.
Nah, nemam diplomu.
Nice, slučajno naišao na ovaj video, brijem da nije bio postan!? Mirror Knight boss fight. Fora kad kopiju tebe izbaci (ako nema online igrača)... :pray:
Kako me nervira kad netko ovako igra.