dogovorimo mjesto i vrijeme, n00be!!1 :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Sunstrider
edit:
kad sam se smirio, shvatio sam da sam prenaglio, pa ću za sada ovog n00ba pustiti na miru, ali nedali mu bogovi da ponovi nešto ovakvo...
Printable View
dogovorimo mjesto i vrijeme, n00be!!1 :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Sunstrider
edit:
kad sam se smirio, shvatio sam da sam prenaglio, pa ću za sada ovog n00ba pustiti na miru, ali nedali mu bogovi da ponovi nešto ovakvo...
I avatar mu je nevjerojatno originalan.
da, dobro mi je došao ovakav prijedlog, daje mi na znanje da te nisam nizašto predstavio kao svog favorita za Najforumaša.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Sry ljudi na double postu, ne nešto me zainteresiralo dok sam igrao Morrowind + expanzije...
Nije stvar uber važna, ali je šašava (a u šaš nije upala). Jeste shvatili da svakom glavnom neprijatelju u sve tri dijelu TESa III ne vidimo lice:
Dagoth Ur - nosi čudan zlatni helmet / mask
Almalexia - nosi Daedric helmet
Hircine - nosi nekakvu lubanju jelena kao helmet
:roll:
da, ali sam mislio u globalu na finalne borbe...svaku finalnu borbu nikome ne vidimo facu, uvijek nose helmete= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
pa i moj lik stalno nosi kacigu :D= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
ok, koju kacigu?= Citat =:
Izvorno postao B4j4
U Morrowindu mi je žestoka Daedric face ov God, ali ima još bajnih...Clavicus Vile kaciga, ako se ne varam +60 na personality (ili je to speciality u Oblivionu? nisam siguran)...
čini mi se da u Morrowindu je to čarolija koja boosta personality, constant effect
da, boosta personalyti :D moj lik fura helm od oreyina medvjede pandze :D= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
@ B4j4
Oreyn Bearclaw, prekul kaciga 8)
nju dobiješ kao zadatak iz shrinea, jel' da?
Moj Nord s kojim sam prvi put počeo Morrowind i doveo ga do zavidnog 147. levela je nosio Helm of Graff the White, neko vrijeme i The Icecap, ali sam ga uglavnom držao bez kacige, izgledao mi je kulskije, a ionako sam bio presnažan da uopće držim ikakav armor na sebi. Bio je neka kombinacija warriora/ knighta itd...
Hehe, ja nemam kacigu (Khajiit). Btw FireSpirite, kako si uspio doći do 147. levela?
Meni ne treba veći level od 68.
to neki modovi... bah, ja nikak da nadem neki lvl cap remuver... al nema veze sad tak i tak samo cabal i cod igram
Ja NE korisim modove, posebno ne Level cap removere. Poštenim radom dolazim do svojih levela.
Sjećam se da sam završio igru na 80. levelu. naravno, nisam sveSzavršio, ali sam prešao previše wuestova, uključujući i main, te milijun sporednih. Imao sam sigurno 1000+ sati utrošenih na Morrowind, i na to s ne žalim. Onda su uslijedili modovi, i pa se sve to lijepo dizalo, dizalo...na kraju kad sam se okanio Morrowinda (igrao sam ga godinu i pol dana; dva-tri sata na dan) došao sam do 147. lvl= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
a sad slijedi tužni dio...:cry:
Morrowind sam deinstalirao, zajedno sa expanzijama, no ostavio sam ofkors save file, koji sam par mjeseci kasnije izgubio kad mi je virus sje*ao komp...
*the user is currently cyring/very sad; try again later*
No sad sam nabavio GOTY edition i namjeravam opet početi... :roll:
edit:
opet počeo (sad sam 23 level) i zanima me jel se može plivajući doći do Solstheima?
Ljudi, jedna od najgenijalnijih slika ikad!
http://img47.imageshack.us/img47/223...inddaystm7.jpg
:pray:
Da, vidi osam ju prije jednu ili dvi godine. Budi nostalogiju.
Slika je predobra,sada mi je wallpaper.BTW jel zna tko tko je onaj Khajiit s Maiqom i Caiusom Cosadesom?
Ali ne kužim na slici ove stvari, možda jer nisam došao do toga igranjem...
Leteći guar?
na pamet mi pada samo da postoji neka kultna knjiga o tome, a ja je nisam našao...
Orc sa repom? (skroz desno)
I gdje su argonijanci?
...
Khajit je ili Jobasha ili bivšu muž od onog ženskog Hhajita u Pelagiadu.
Leteći Guar... no idea... možda ima veze s onim Tronogim guarom iz one drame.
Orc s repom je neagresivni NPC kojeg možeš naći u Ald Daedrothu. Tip misli da je Khajit i pokazuje ti svoj rep (kojeg vjerojatno samo luđaci najveći Sheogorathovi sluge mogu vidjeti).
ova šta prodaje je sigurno Azura
a ovaj sa pinjurima (vilicama) me podsjeća na jedan quest kad sam neki živinu morao ubiti vilicom
edit:nvm
fali tel fyr
A šta je ona gljiva onda?
Carski...predobro
M'aiq the Liar owna... (onaj koji na slici govori o konjima)
Gljiva je neki telvanni toranj.= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
Možda bi se moglo geografski protumačiti koji je to Telvanni toranj ako se pogleda kako su pozicionirani Seyda Neen, Vivec i Ebonheart?
Lik koji drži vilice je Sheogorath a quest je kad trebaš ubiti Bull netch sa vilicom...ma slika je zakon, lud mi je Dagoth ur koji grli srce Lorkhana :)= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Mislim da krilati Guar ima neke veze s krčmom Winged guar u Mournholdu.
Predobra mi je ta slika :pray: :pray: :pray:
Cijeli Morrowind na jednoj slici :D
Koe chick što svira ?
Meni jedino pada na pamet ona= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
-enska iz Surana što vodi onaj bar Earthly Delights, i ti trebaš od nje uzeti 200 septima kao neki dug; to je quest za Fighters Guild...