jbg ja napravim 10 runnova i nista(10k) i onda u jednom runu dobijem par kejeva i 4 ectoa(od smitesa jer attaxe ne ubijam :D )= Citat =:
Izvorno postao Pimp3k
Printable View
jbg ja napravim 10 runnova i nista(10k) i onda u jednom runu dobijem par kejeva i 4 ectoa(od smitesa jer attaxe ne ubijam :D )= Citat =:
Izvorno postao Pimp3k
cime ides uw?
Rt/W
Neki novi build.
Ataxe nemozes ubiti ali Smitesi idu ko po loju ;)
Tako sam i ja 3 dana farmao solo Uw i ništa, a onda u jednom runu 3 ecta.
Jel bi se nekome dalo kasnije farmat SF u Prophecy-u? Ja mogu bondat ako niko drugi neće...
Evo pa da se malo pohvalim :D
http://img266.imageshack.us/img266/1778/gw088ks3.jpg
Jebote što ti imaš sreće.
al si kuya, daj build ovamo :)
okej znaci ovako: lik mi je reko da ima jedan collector u UW koji ti za 500 demonic remaints da neku zelenjavu. tru?
Bilo mi dosadno, otišao solo UW, dobio 2 ecta. :D :fof:
GRRRR
gamad!
ja nikad ne bi dobio ista slicno >.>
a trebat cu si anpraviti necro-a 55, kad bi jos uvijek imao taj build, cini se da su ga maknuli s g-wiki-a ... :(
Evo jučer sam opet dobio jedan ecto, dobio bih vjerojatno više, ali došao mi je lagg, sve zaštekalo i od jednom sam se našao ispred 5 coldfire-a.
Prvi svibnja brišu sve buildove :(= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
http://gw.gamewikis.org/wiki/Build:E/W_ ... ura_Farmer
Evo ljudi odi si imate build za elea za UW ja ga koristim vec dosta vremena stvarno je prejak predjes dosta UW zarada je fantasticna.Imam za vas jos jednu lokaciju za farmanje golda:ispred rilohn refuge imate mrave mozete ih farmat sa silver armor + glyph of renewal ili sf build(naravno ovo je ele build mozete si vi napraviti neki drugi slican build na drugom liku) ode obicno idem kad nemamo favor i zarada je fantasticna oko 30 k u 1 h.Naravno 30 k je bez greena od onog lika Zelnehlun Fastfoot.
Ošo jednom solo UW, dobio 2 ecta, prodo ostale stvari i sve skupa zaradio 25k u jednom runu.
ovako, posto se svi buildovi brisu, bilo bi vam pametno da pospremate te buildove i to, iako ce nastati druge stranice s buildovima i to... a jedan lik u mojem guildu i radi sam buildove koji su, zacudjujuce, izvanredno kvalitetni i ucinkoviti (thnx Vexa) ^^
i dalje, hint za farm -> UW sa monkom 55 i elitom Spoil Victorom
a sto se tice vanjskoga farma, nemam blage gdje jer sam prije farmal neke island e i to, i minotaure i griffine i kad je sve to nerfano, nemam gdje =(
Danas za mene najbolji FOW. Oko 4h je trajalo i za mene bilo jako dosadno jer sam bondal (5 man team), ali su zato dropovi bili odlični. 6 Shardova, 9 zlatnih i 2 ključa. :)
Healer i ja zajedno smo od 15 dropanih shardova dobili 10^^
irude, a smite hex?= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
ok, posto su spalili buildove na wikiju, tu su prebaceni, pa molim moda da stavi pod sticky u vampirovu temi
http://www.pvxbuilds.com
tooo e fala buraz :pray: :)
rijeseno i hvala= Citat =:
Izvorno postao Kron
:pray:
Btw kada se vracaju buildovi na Wiki?
nikad
kako nikad?= Citat =:
Izvorno postao Gogo
Zbog čega?
Nisma ih baš dobro skužio :?
ma neznam ni ja nisam cito onaj disklajmer... al valjda jer su ti buildovi bukvalno rjesenja igre :boohoo:
Ranger Power!!!
Build za farmanje Fire Impova u [Hard Modu]
Skillovi:Barrage,Storm Chaser,Healing Breeze,Heal Area,Vigorous Spirit,Live Vicariously,Essence Bond,Mending
Dakle, pocinje se u D'allesio Seaboardu [Coop]
Izadete vani i pogledate ima li kakve druge bestije na vidiku osim fire impova. Ako ima, probate zaobici, ako ne, vratite se kroz portal pa opet izadete. zatim castate zadnja tri enchantmenta. Imati cete 0 energy regena. kad dodete do Impova, opalite storm chasera da vam malo digne energiju, te castajte vigorous spirit i derite barrage. Ako vam health padne, koristite healing breeze ili heal area. Na krizanju (odmah blizu izlaza) za L.A. mozete otici lijevo ako je sigurno tj. ako su samo impovi. Nista drugo ne pokusvajte ubit jer nemate sanse!!!STamo je Locked Chest za koji treba Lockpick. Ako n eželite, idete desno i samo pratite spawn Fire Impova sve dok ne dodete do L.A. I to bi bilo to, valjda nisam nesto zaboravio. Build je rađen za hard mode, znaci u normal modu ce radit perfektno. Ja sam u HM isao bez mendinga i bez problema bi sfarmao grupu od 5 Impova. Pao mi je elementalist tome i Lockpick, sve u jednom krugu.
GL&HF
to sam već probo, al ne ko farmanje nek iz zajebancije, ali impovi meni bacaju po 30-40g što je meni sasvim ok pa se bacam na farmanje-farming kategorija: mini-farming
WTF je minifarming?
najbolje kada mi monsteri lvl 28 rade 0 dmg-a :D :pray:
zivio 55hp monk :) , ili 105hp sa sa absorbsion onim skilom vec sam zaboravio..onaj shild= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
moja zajebancija :D :D= Citat =:
Izvorno postao Kron