athlon x2 5200, 2 gige rama, ati 4850
Printable View
athlon x2 5200, 2 gige rama, ati 4850
Još par filmića što se pojave na kraju onog klipa...
http://www.youtube.com/watch?annotation ... lwhM6Etjsk
http://www.youtube.com/watch?annotation ... MndO9oPkPY
http://www.youtube.com/watch?annotation ... 7WNgfDi7ZUS:pray: :pray:
Endless phun :D
PS: To je to, meni se igra ne čini niti najmanje zahtjevnija od Half Life 2 EP1/2
Drito moja konfa. Nevjerojatno, a još sam se bojao da neću moć pokrenut :DDDDD= Citat =:
Izvorno postao hansi
also, 1680x1050 reza
svida mi se sto neke odluke i postupci, obavljanje/neobavljanje misija utjece na daljnju radnju igre
Meni se ne sviđa što sam ja došao na zabavu plemića pobio sve na iznimno nasilan način i nakon toga se kao šef potpisao u knjigu gostiju. I nitko to nije spomenuo :(
ne bih da ispadam da hejtam, ali ovo nije skill, koliko kontrola lika dok je sve ostalo u bullet timeu...dobro zahtjeva neku vježbu, ali kao i u Max Payne-u, sve izgleda spektakularno u bullet timeu, bez nekog pretjeranog skilla= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Spomene se kasnije, pred kraj igre.= Citat =:
Izvorno postao Xero
@Srle, slow time je alat, ja sam ga samo 3x iskoristio u igri, možeš pre dobre komboe i bez njega raditi. Zapravo je Blink najbolji spell ikada, nevjerojatan gušt je klati sa njime.
Pa prošo sam igru ništa nisam primjetio :?
Kaze da je ovo 2,6 double core. Meni je 2,5 hocu moci i ja?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Otkud Bartuc znas da je na source engineu?
EDIT
double core lol
dual
@KidA, vidi se iz aviona da je Source, buš skužio kad pokreneš :D
Bas sam neki dan preso, igra nije losa moze se zabavit igrajuci je. I stvarno radi na slabijim konfiguracijama. Ja sam je igrao na high sa a6 3670k i integrusom koju taj proc ima ati 6530hd . doduse 17" monitor pa je reza 1024x768.
Istina je da pola skillova upotrijebis jednom ili nijednom kao i pola oruzja, ja sam igrao kao stealth sa low chaos ubijao svega par ljudi po misiji pa gun i bombe cak ni crossbow osim onaj sa strelicama za uspavljivanje prakticki nisam ni upotrijebio(mozda negdje jednom"... neznam, bombe nisam 100%).
od skilova sam stalno koristio onaj vision i fast move ostalo slabo i nikako.
AI je poprilicno glup i prelagano se suljati okolo dolazit protivnicima s ledja i uspavat ih, malo je nerealsticno.
Eto primjerice nek imas dva strazara par metara udaljenih ti mozes "udavit (uspavat)" onog iza bez da ovaj ispred ista cuje ili reagira. (dok u stvarnost... ne treba komentirat pa da makar prdne dok ga gusis morao bi se ovaj strazar ispred okrenuti pogotovo strazari uzbunjeni na opasnosti).
Ili recimo kad ubijes onog high overseer-a na pocetku nema tu neke uzbune i dalje se mozes suljat iza svakog strazara i ubijat ih s ledja oni samo nastave svoju rutinu, zapravu prave uzbune u igri nema i kad te vide smire se jako brzo ako pobjegnes (sto je lagano) i nastave s rutinom.
fast move ce te spasiti cak i kad si u kutu, a strazar ide prema tebi samo ispalis u trenutku kad se okrece prema tebi i ni ne skuzi te, a prosao si mu pored nosa, a ako imas onaj skill za zaustavit vrijeme igras igru kao da imas god mod. Ides gdje god hoces radis sto god hoces.
Igra je lagana najvise zbog AI-a i mozda prejakih skilova? ili je to samo slab AI i malo kratka(dobro danas se igre i prave da se zavrse u jedan dan pa to i nije vise nesto sto treba posebno isticat), ali se moze dobro zabavit.
Primjerice kad se suljas i izbjegavas ubijanje, a nesto trazis onda to zna biti naprorno, ali posto je igra lagana bez problema napravis quick save predjes u "ja rambo sam protiv svih mod" pobijes sve kao od sale i nakon sto uklonis sve protivnike u miru pregledas nivo gdje se sta skriva pa quick load nazad na stealth, ali naravno tocno znas gdje je tko od likova koje trazis ili gdje je sta od itema :) a pobit sve je lagano(macujes se s 4 ili 5 strazara i sve pobijes bez da dropas i malo healtha, potove po nivoima jedva da sam ikad i kupio jer sam ih slabo koristio pa se brzo skupi max broj potova)
Nisam probao non leathal pristup... kad uspavaš lika, da li se probudi ili ostane spavati do kraja misije kao u Thiefu?
ostane spavat do sudnjeg dana.
Zabavljo sam se i ja sa ubijanjem kao sto sam rekao nekad je tesko naci nekog ili nesto kad se suljas okolo. Recimo ona dva brata u onoj javnoj kuci tamo sam prvo istrazio gdje je tko i kako ih sredit. Npr onog brata skroz dolje u bath house
, ali da sam se suljao isao od sobe do sobe tesko je jer treba sve provjerit neznas gdje je tko, a suljas se. Onda rambo pristup prvo, a onda fino gustas i sneakas se do mete. Realno tko ide na stealth mission 1 protiv recimo neznam 30 strazara bez da zna gdje mu je tocno meta i bez da je upoznat s lokacijom(sobama u zgradi katovima, prolazima kako do kud doci itd). Ono lutat izmedju bez informacija a neki si assasin nije bas logicno. Tocne informacije, neki plan pa tek onda u akciju sneak and kill zabavno je jer prodjes oba stila. Zanimljivo je da i onaj rewire tool nisam koristio jer onda light wall ubija strazare, a ja gledam da kill count bude sto manji.
Ili kad smo kod stvari onaj nivo na pocetku kad zamjenis otrov sto je onaj high overseer stavio onom casniku(officiru) sto te ona zena zamolila da ga postedis. Na tom nivou nisam mogao naci onu skrivenu sobu. Cak i kad sam ih sve pobio mucio sam se dok je nisam nasao. Da sam se samo suljao gore dolje tamo vamo a neznas gdje je izgubio bih sve zivce.
Igra je dosta bogata sa tim pristupom ubojstvima. Dobro je slušati razgovore između straže, posluge, civila i sl., od njih saznaš sve što trebaš, nivoi često imaju mapu koju možeš pogledati, ali je nemreš nositi sa sobom no dovoljno da imaš sliku gdje je meta. Recimo ti burazi, do oba se može doći sa fasade, kroz prozor :D
Na koju foru zaobiđeš ubojstvo Lady Boyle da bi dobio Zero Kills ačivment!?
Za buraze si recimo mogao...
...ali za Lady nisam našao nikakvu alternativu!?
@bartuc
Da, to sam propustio. Igru ću preći ziher još par puta i na sve mile načine, samo da dođe na -75% :D
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pričate o Dishonoredu?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Unreal 3 ^^
Nema šanse da je sors.
Ili wikipedija laže, ili su napravili čuda od Unreal 3 enginea :D
Naučite koristiti Google
http://www.unrealengine.com/showcase/dishonored/
Nije nitko primjetio dok se ulazi u igru prek cijelog ekrana di piše "Powered by Unreal engine"? :D
Svi lupaju ESC.
Baš :D
Onda moja greška, igra mi je prštala Source na sve strane. Svaka čast Unreal engineu, rula :D
Heart je zakon :D
Tek sam malo prije skužio da ako naciljaš osobu i stisneš heart da ima nekakav background za reći o njima, čak i ako su nekakvi nebitni NPC <3
Tko se ne bi osjećao zadovoljno kad pobjedi ovakvu igru.
Mislim da si od karabaša naučio krivu definiciju riječi "igra" ^^
Kraj je sranje.
Holy shit, Boyle Estate je vrh dizajna :O
je*eš stealth :D
1:05 :pray: