Jel se dobije kod za PSN na GOG-u?
Printable View
Jel se dobije kod za PSN na GOG-u?
Haha!
To su prastare igre i čak mi rade na PC-u.
Normalno, ne bi ih igrao, jer su većinom neigrive.
Primjer je PST, koji sam ipak odigrao zbog priče, likova, atmosfere, glazbe i uvrnutosti, ali je gameplay katastrofa.
Bilo bi bolje da sam samo pročitao onu knjigu koja se dobije kao extra content, uz soudtrack, te pogledao screenshot pojedinog područja i lika kada dođem do njih u knjizi.
HUMBLE COMEDY BUNDLE
Pay 8.58 or more for LOUIS C.K. :D
I Patricea O'Neala i Hannibala Buressa. Ove ostale ne znam.
Čekat ću nedjelju da počne mjesec pa uzet, najbolji bundle do sad!
Buress rula
Patrice još više
https://www.humblebundle.com/weekly
Solidan bundle. Ubo sam si ovih 6 za dolar.
Htio bih Magicku, ali nije baš malen taj prosjek.
inb4 "prosjek je namješten, i uopće se ne miče, ja sam računao i ne ispadne točno"
Pa prosjek je namješten jer ne znam tko bi normalan za ta smeća dao više od dolara. Znači da je svaki prosjek iznad 1.00 nerealan.
Bravo.
Ako ces igrat ijednu od 6 igara, 6 dolara je dobra cijena.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Mene upravo Crusader Kings 2 najviše zanima, već ga neko vrijeme priželjkujem, tako da ću morat dat više od prosjeka.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
War of the roses darovo. Igrat ce se sve osim dungeonlorda,leviathana i The Showdowna :D.
Da napomenem, ako netko računa na drugačije, Crusader Kingsi i Magicka su zajedno u jednom keyu.
Da mene je skoro streslo sto nisam vidio crusader king 2 odma u keyevima.
https://www.humblebundle.com/
Brutal Legend i Mark of the Ninja za 1$
Za 2 dolara više FEZ i FTL. Ponovno odličan bundle.
Zna tko jesu odvojeni keyevi?
Odvojeni.
FTL imam, Fez me ne zanima, ali Mark of the Ninja bi mogao biti zanimljiv, a Brütal Legend mi se čini genijalan, već samo radi njega bih kupio bundle.
MotN rula. Zanima me i FEZ, ali nisam imao dosta para pa sam uzeo samo BA zbog Brutal Legend.
Ustvari, key za Mark of the ninja mi je višak ako hoćeš.
EDIT: Ima netko problema sa keyevima? Igre mi se ne prikazuju u library, a dodao sam ih prije pol sata. Neki overload ili koji vrag? Ak ponovno idem ubaciti key piše da je već na accountu i da kliknem na next za install, a nakon toga piše da igra ne može biti instalirana.
Da, nema ih u libraryju ali kada provjerim svoj profil tamo su. Nemam pojma.
Restartajte Steam
Meni je resetiranje steam rješilo stvar.
Kupio zbog Ninje i Brutal Legenda, sex.
c/p sa BUG foruma:
"Warning: They've added a new average system. You must pay over the average to get next week's bonus games, regardless of when you bought it."
Sva sreća što sam već uzeo below average...
Mark of the Ninja možda uzmem.
Brutal Legend ću igrat na PS3.
Kakav je ovo Trine 2? Jel ima kakve DLC-e ili kaj?
Zabavan je ko i jedinica. Mislim da nema dodatnog sadržaja, provjeri si na steamu.