Tetzchner napušta Operu
Printable View
opera 11.50 od danas u svojoj konačnoj verziji!
Nju skin! Nice, nekako mi se čini manji tj. minimalističniji! Nice!!
Da, par piksela. Sve radi ok zasad, nema nekih prevelikih promjena. Još uvijek se diže sporije nego chrome, ali ne smeta puno.
Ovi speed dial addoni su cool, ali ne vidim neku veću korist. Stavio sam ih više reda radi nego da su baš neophodni.
Kako prokleto dobro izgleda, ovaj novi skin je genijalan, nikad se ne bi skinuo s njega.
Uglavnom, updateana, instalirana i sve radi kako treba!
Jedini fail je što nema one strelice za otvoriti history (bude odma pored tražilice s desne strane)
Sad mi je teško pristupiti djevojkama lakog morala, jer to nemam na speed dial-u!!
:(
Fora je na official stranici pogledati broj downloada, koji trenutno broji preko 11M, a uspoređuju to s nekim činjenicama sa fejsa i sl. Fora.
meni na xp-u loše izgleda novi skin, nekako premalo boja, sve sivo, morao sam staviti opera 11.01 default skin
Koristite li kakve ekstenzije? Instalirao sam Better Facebook 2 ali nažalost radi samo jednom nakon enableanja i onda kad idući put otvorim facebook opet sve po starom.
Btw, našao sam i Forum updates koji podržava neke popularnije forume, uključujući phpBB. Na speeddialu napravi svoj prozorčić na kojem vrti animirane poruke o novim postovima, odgovorima na postove i slično.
Stavio sam si 2 rss feeda, clock, weather i quote of the day addone. Ništa bez čega se ne može, ali speed dial izgleda daleko kulnije.
Pa koristim nekoliko extenzija, naravno, al većinom za youtube download, blokanje reklama, onaj highlight gdje se nešto upisuje u browseru i sl. Svako malo pogledam jel je došlo kaj novo ili zanimljivo.
Od ekstenzija koristim GMail Checker i In-place translator.
kako ovo vratiti?= Citat =:
Izvorno postao Frky
http://my.opera.com/community/forums/to ... ent9748102
Klikni na ovaj link iz drugog posta i dalje ćeš viditi sam!
sjetio sam se guglat nakon postanja, thx svejedno :D
vratio sam i homepage button, glupo mi je bez njega
Da, nije ga bilo pa sam ga i ja vratio. Ideš na appearance i tam dragaš iteme di hoćeš.
novo pitanje: kako maknem da mi pri paljenju opere javlja da je update moguć (na drugom kompu je ovo). pod security sam stavio don't notify mi about updates
Pa mislim da bi to trebalo bit to. Meni nikad ne javlja, samo mi updatea.
Moj život konačno ima smisla ^_^
Totalno. Samo, i drugi moraju imat tu extenziju da bi vidjeli...a poznavajući moju ekipu, ti su rijetki. Mislim na one koji koriste operu.
Jedino šta mislim da nije kompatibilno sa Chromeovim pluginom, tako da trollface koji se vidi na Chromeu se ne vidi na Operi i obratno. Kako nisu na to mislili?
Možda namjerno, tko zna.
Inače, evo jedne indie igre, od čovjeka koji je stažirao u operi, igra se u potpunosti u browseru te je bazirana na html5. Izgleda odlično!
http://my.opera.com/chooseopera/blog/20 ... asterpiece
svejedno, ova opera još uvijek ima jako, jako spori start-up... najsporiji od svih web browsera koje imam na računalu.
primjerice, comodo dragon mi se digne barem deset puta brže...
Meni je po startupu Opera daleko brža od svih drugih browsera koje sam isprobao. I neki testovi koje sam našao su to potvrdili. Definitivno najgori i najtromiji browser koji sam imao instaliran na kompu je Safari.
Meni se opera u pravilu diže oko tri sec, što je super. Naravno, da se diže tri puta duže, nema tog browsera koji bi me prisilio da pređem na nešto drugo.
Neki dan naletio na ovo YouTube Dark Simplified, oku ugodan skin za youtube pogotovo na vecer kad bijela pici u oci :D.
Btw, jel zna mozda neko dal se moze maknut onaj text tj. kompletan transparent bar skupa sa textom kod speed dial ikona? Znaci samo da ostanu ikone sa slikom bez onog bara prozirnog ispod ikone.
Možda se i može, još nisam naišao na takvo nešto; iz čistog razloga jer mi je ovak bolje.
Također, nova opera dostigla 35,000,000 downloada.
Negdje sam naiso na ovaj setup, i od onda me ubija u pojam taj text i bar ispod :D.
@HarDStyle
http://img593.imageshack.us/img593/1...eeddial.th.png
Misliš na ovo? Tak izgleda moj speed dial. Samo kao skin staviš Opera 11.10 Barracuda Speed Dial Mod. Vjerojatno se može promjenit i na neki drugi način, ako ne želiš mijenjati cijeli skin pa provjeri malo po netu.
Što se brzine podizanja tiče, na mom računalu Opera isto zaostaje za Chromom i IE. Safari i Firefox su još gori. Razlika je sekundu - dvije, nedovoljno da bih zbog toga otišao s opere.
EDIT: vidim sad da si postao i sliku. To bi trebalo biti to.