http://img716.imageshack.us/img716/6...9143714328.jpg
Printable View
Al taj baraž je stvarno katastrofa, citam nako vjesti svugdi se spominje to, a meni nije jasno o cemu oni, tek san kasnije skuzia, al eto kad vole forsirat nove rijeci, racunaju ljudi ce misliti o tome a ne o katastrofalnoj predstavi hrvatske zadnje 4 godine koja se nakon svake pobjede protiv najlosijih reprezentacija svijeta dize u nebesa. I sad jos na kraju Bilic nece ni otkaz dobit, pa sve sam blize tome da pocnem prebacivat kanale kad hrvatska nogometna reprezentacija igra.
Gledajte nas :D
Ma igrat cu managera, tamo sve uvik bude bolje :)
e ali baš to, jučer su odmah pocela uzdizanja u nebesa, kao da smo igrali protiv nekog vrhunskog tima..
lol..
mogući protivnici u baražu: Turska, Bosna, Crna Gora i Estonija. osobno se nadam da dobimo BiH, da nas naguze i doviđenja.
realno, nemože nas nitko od navedenih repki naguziti.
BIH bi bio dostojan protivnik, ovi ostali su ipak ipod pojasa.
ali ae, to smo ipak mi - -
nadam se da nam nece dzeko doci u lejn, obrana nam nekad djeluje preklimavo u zadnje vrijeme, a dzeko nije napadac nize klase kakve imaju gruzijci/latvijci da nezna to iskoristiti..
iako brijem da igramo normalno, nitko od navedenih nam nebi mogao sprijeciti odlazak na EP.
Ma ono ,ja bih se najviše radovao kad bi mi izvukli Irsku.
No ako bi vas izvukli više me strah kakav bi bio aftermath utakmice nego sami rezultat.
nama nek daju estoniju i gg. :D
njih valjda mozemo i sa ovom sugavom igrom dobiti xd
Nama Turke da ih nabijemo, BiH Irsku da ih nabiju i svi sretni. Stvarno bi volio da BiH prodje, odigrali su nekoliko fantasticnih utakmica prosle i ove kvalifikacije. Za francuze nemam rijeci, dabog da im drzava propala.
Neznan bas, jedino Estonija je tu slaba, protiv Turaka mislim da nemamo sanse, protiv Crne Gore i BiH bi bila borba, stvar je tu tome da Crna Gora i BiH mozda djeluju slabije od nas, al kad se vidi igra nase obrane i napad te dvi reprezentacije pa bojim se sta bi moglo tu biti. Jos kad se doda na sve to da je mamic reka da cemo biti s Sammirom i Badeljom prvaci europe, sto vjerovatno znaci da ce oni igrat, pa bojim se vidit kako ce izgledat sastav.
I da budem iskren volia bi da ne prodjemo, to je ocito jedino sto moze ikako utjecat na nas, inace ce Bilic dobit jos jedan mandat, a reprezentacija ce postati europski brazil, a onda ce nas neki maltezani, litviji ili sto ja znan ko spusit na zemlju i iopet nista.
mi, portugalci, bosanci i crnogorci prolazimo :D bar bih tako htio, al ko zna, možda uefa bude ircima vraćala za prošle kvalifikacije...
već su im sad dali protiv armenije.
IMHO za sammira i badelja nema mjesta u repki, nadam se da nece igrati za nju-_-
samo ne sammir>.<
i niko je u losoj formi u zadnje vrijeme...dobro da se ozljedio jer bi ga inace bilic silovo i u dodatnim kvalifikacijama...ovak ce car perisic dobit priliku
Igra je bila ful loša u utorak. Da Latvija ima malo kvalitetnije špice, kapitalizirali bi onu 1 na 1 šansu i onda bi se našima juha okrenula, dodatno bi ih demoraliziralo i to.
Žalosno je stvarno što smo zbilja jako loši kad se uzme u obzir kako dobre igrače imamo. Totalno su nemotivirani i nezainteresirani. Ko je kriv nemam pojma, ali nešto ne valja.
Slažem se. Našu reprezentaciju je uvijek krasila borbenost. Nakon poraza si barem znao da su dečki dali sve od sebe. Danas izgleda kao da je poziv u repku opterećenje. Dođeš da odradiš par utakmica jer moraš i nadaš se da ćeš proći bez ozljede, a ako kojim slučajem pobijediš još bolje. Previše igrača je tu na temelju starih zasluga i njihove tržišne cijene.
Bolje da se da šansa mladima koji stvarno žele igrati, pa makar ispali. U drugim kvalifikacijama će biti iskusniji pa će proći. Jasno mi je da je većini igrača repka samo teret. Imaju po 2 utakmice tjedno i još imaju takvu obavezu. Logično bi mi bilo da onda npr. Modrić kaže da neće nastupati jer ima previše obaveza u klubu, i to je po meni ok. Mediji bi ga sigurno razapeli, jer drugo niti ne rade, ali bar bi bilo pošteno od njega. Ovako se prisiljava da igra i onda taj naš najvredniji igrač svih vremena ne može protiv Grčke dati ni jedan pravi pas.
Mislim da je napokon vrijeme da se shvati da je Hrvatska samo prosječna reprezentacija. Tu i tamo nam se dogodi kakav bljesak (3. mjesto '98) ali ništa nije produkt kontinuiranog, kvalitetnog rada. Većina igrača koji sad vrijede milijune, su tu gdje jesu zahvaljujući prvenstveno vlastitom talentu i trudu. HNS ionako nije briga niti za ligu niti za reprezentaciju, pa zašto bi onda igrače bilo briga za njih.
LOL= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
mislim ono, glupost.
jedini dio koji sa kojim se donekle slazem je šta bi bilo da smo primili gol..
to je kao da ja kazem "da su nasi imali srece/vise skilla od 30 udaraca koji su uputili 10 bi uslo"
i zasto moras reci "kapitalizirali" :(
inače, ovaj rudnevs je prošle godine u europa ligi zabio hattrick juventusu ;)
evo ircima dali estonce, bosanci opet nisu imali sreće, iako su jači nego pred 2 godine, a za nas, tko zna :D
Turska - Hrvatska
Estonija - Irska
Češka - Crna Gora
BiH - Portugal
Nema izrazitog favorita ni u jednoj tekmi. Bit će jako zanimljivo.
Jest eto, proci cemo Portugal :(
A nisu oni toliko jaki koliko zvuce, reka bi da ce prije proc BiH nego Hrvatska, al mislim da nece ni jedni ni drugi.
Istina je ovo za Portugal, ali Ronaldo 'mora' biti na prvenstvu, to je bar jasno.
mislim da niste puno slabija momcad od njih..= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
true that.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
btw rekao bi da je turcima najjace oruzije Hiddink..
sto je dobro i nije..
vratit će im se i sahin do onda
:c
bosance ce opet suci izbaciti...
R.I.P. Joe Frazier. :(