Bartuc, ubijaš hranu, a?! :D
Baš ću uzet jednu picu tamo ovaj tjedan.
Aj kad si već na vatri daj prijedlog za Kvatrić--- Lašćina ne radi od danas pa na poslu moramo neš novo naći...
Printable View
Bartuc, ubijaš hranu, a?! :D
Baš ću uzet jednu picu tamo ovaj tjedan.
Aj kad si već na vatri daj prijedlog za Kvatrić--- Lašćina ne radi od danas pa na poslu moramo neš novo naći...
Samo mora biti friška u Branimiru, sir mora biti bijeli i raskeljeni, ne žuti i suh! Ako nije friška, rađe nešto drugi uzmi.
Na područje Kvatrića bi vam Grizzeria morala dostavljati pizze. Oni nemaju prostor gdje možeš sjesti i pojesti već samo dostavu i pizze su im tip top, ali imaju dosta usko područje dostave. Sjedište im je u Dobrom Dolu, a to je dosta blizu Kvatrića, pa možda dostavljaju.
Ako Grizzeria ne dostavlja, najbolja alternativa vam je Bigy pizzeria. To je baš na Kvatriću, ulica Franje Pokornoga. Za razliku od Grizzerie, Bigy ima svoj prostor i može se kod njih pojesti, imaju dosta veliku i dobru ponudu (ne samo pizze).
PS:
Evo našao sam i stranicu od Bigya - http://www.mojestranice.com/view.asp?q=bigy
Grizzeria mislim da nema web, ali se može naći na googleu broj telefona i tak to.
Svaki put kad otvorim ovu temu sve više mi izgleda da recenzirate bordele.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Pssst!
:D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ovoj pici dajem - http://blackpulse.us/images/smilies/penis.gif/10
Kurac od deset?
Ne valja?
Ocjenjujte batacima pobogu!
Pa jedan imam!
Jesu to one debele i masne? Te su mi prejebene, skroz drugačije od pizza bilo di drugdje, bar od ovih na komade kaj se prodaju= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ok da i ja malo komentiram Granu. Rula Isusa Krista.
Išao danas u Zagreb, morao po potvrdu o maturi, i frend navaljivao da idem u City Center One u neki steak house na biftek. Rekoh ajd, idemo.
Došli tamo, obišli ga uzduž i popreko ali očito više radi. Pošto je Prečko blizu, predložio mu da se zaletimo do Grane i vidimo jel zbilja tak dobro.
Frend je naručio lungić, ražnjić (bojao se da mu lungić neće bit dost) i zelje na salatu, a ja sam naručio mješano meso koje sadrži 4 čevapa, kotlet, ražnjić i malu pljeskavicu s kajmakom, te uzeo jednu zelenu salatu.
Podjelili smo porciju šampinjona na žaru i sve to zalili Gričkom Vješticom.
Tako fino, mekano i sočno meso ne znam jesam ikad jeo u nekom restoranu. Pljeskavica je presavršena, a ražnjić se topi u ustima. Grička Vještica je bila ogroman plus jer mi je to vjerojatno jedna od najdražih piva, a nisam ju pio već sigurno godinu dana i savršeno je sjela uz svo to predivno meso. Ostavili smo tamo 190kn i nije mi žao niti jedne kune.
Treba saznat di nabavljaju to meso.
Jebote kako ogladnim a maloprije sam požderao dva šnicela.
Miješano meso sam isto tako jeo u nekom restoranu oko Ogulina, najbolje meso koje sam ikad probao. I pljeskavica, i ćevap, i ražnjić, štagod si stavio u usta bilo je prejebeno.
Ne mogu dočekat sad u Zg da probam sve te stvari :)
Gradina?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
@Neven, da to su te :D
@Maloki, drugi put pljeskavica sa sirom!!! :D Mada da, s ničime tamo nemreš fulati :pray:
E to baš mislio pitat, koji sir stave gore?
Jer inače obožavam kajmak i ova varijanta sa kajmakom je rasturala.
Stol do našeg je bila neka veća ekipa i jedna od žena žderala pljeskavicu (dakle veliku) sa kajmakom. To je bilo cijelo brdo kajmaka na pljeskavici, jedva se vidjela. A ogromna je.
Nije sir odozgo, punjena je sirom i nisam ziher kojim, ali rula :D Inače kad restorani reklamiraju punjene pljeskavice, dobiješ qurac, a ne sira nutra. Ove su pune sira i sir je pre fin, malo je jačeg okusa i nevjerojatno paše.
Jeste dobili one lepinje narezane na trokute i prepečene sa svih strana? Nešto najfinije ikada :pray:
Da, rula im lepinja. Dobili smo toga cijelu hrpu, brijem da je praktički jedna cijela lepinja ostala. Lijepo mi je to vidjeti pošto sam se navikao da u restoranima ili dobiješ 2-3 šnite kruha ili ga ne dobiješ pa ga moraš naručit i platit.
A jest jeli u tvornici pljeskavica kosta? Meni tamo najbolja ikad, ravnomjerno spečena, sočna, fino začinjena i dovoljno velika. Plus pomfri im je zakon
E pa to je to u Savskoj što sam pričao, tamo blizu Vjesnika. Nisam bio, ali čuo sam da imaju fenomenalne pljeskavice, definitivno ću morati probati.
Je, apsolutno preporuka. Morat ću ja čekirati Granu također
Frend se kune da bolje srpske hrane u gradu nema od Koste.
šta cpbnja uopće ima neku vlastitu kuhinju?
Jednako koliko i mi (minus ribe, lignje i ostale morske stvari).
Ja nisam neki gurman nit sam bio na puno mjesta, al meni najbolja pljeskavica u životu. Bolje od srbina na ravnicama definitivno= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Pljeska u kajmaku. Vrh. Al oke to sam jeo bas u Beogradu nisam znao da ima po Zagrebu.
Ja sam valjda jedini kome kajmak ne valja. Nekak je slatki i glup.
Zato vrhnje rula. Tekuće i kiselo, a ne ono slatko želatinasto iz dućana.
Gdje se u Zagrebu (i okolici) može pojest dobar biftek?
pošto nitko ne zna predlažem uradi sam metodu
ovoSti pomogne da znaš kolko je pečen. nikakva mudrost.
Steak House "Opatija"= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Adresa ti je Bukovačka Cesta 160b.
Kasnim par dana, ali jebiga :(
Pa ovo su nevjerojatno dobre cijene. Hvala.
@Beba - ma bude se i doma radilo sam ono, kad se nađemo Matej i ja u ZGu i budemo gladni pa hoćemo pojest neki biftek. Pozovemo te možda :P
Jedino ne kužim ovu sliku?
double post
Skužio sliku!
Bartuče, koliko košta ovo? Idem tamo koji dan sad, pa da ne potrošim tisuće. I jel se treba rezervirati il mogu samo ušetat ko gazda?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc