pa tenkanju je.bem te radoznalog
Printable View
pa tenkanju je.bem te radoznalog
Farmanju i tenkanju.I,da,nerviranju ostalih klasa <.<= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
1h sword + shield = protection,holy ( mace,...)
2h sword / mace / watever = retribution.
Prot pala je jako dobar tenk ako zna što radi (i ako ostatak ekipe zna kako funkcionira prot pala... često sam vidio PUG grupe u kojima ljudi misle da je pala tenk ista stvar ko i druid/war tank).
U PvP-u doduše prot pala je jedan od najbeskorisnijih likova :) Možeš srediti samo melee likove i huntere, ali samo pod uvjetom da su dovoljno glupi da te udaraju. Kad vide da si prot pala i da sami sebe ubijaju, jednostavno će te ignorirati i nastaviti dalje.
Protiv castera jednostavno nemaš nikakve šanse :)
Ne pitam jer sam mislio si nabavit ovak nes, znam da je optimisticno al sta ces radim na tome :D
1h sword-http://www.wowhead.com/?item=19019
i shield-http://www.wowhead.com/?item=32375
Thunderfury nije baš više ono što je nekad bio (tj pre-TBC), tako da imaš puno mačeva u TBC koji su zapravo bolji od Thuderfuryja...
A Bulwark of Azzinoth... a ništa, trebati će jako puno vremena, živaca i malo sreće da ga nabaviš :)
Tunderfury je jos uvike odlican sword, za tenka ofc, pravi uber agro i vjeruj mi na 70 se isplati koristit ako si tank i war ofc
Da, naglasak na warrior klasu. To nije za pala :)
Bulwark of Azzinoth vec imam, samo pitam za Tunderfury jer ga mislim nabavit... pa pitam dal da uzmem Tunderfury-a il nekaj drugo...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
thunderfury je najkul oružje za tenkanje, i jedno od najkul oružja uopće :)
Nije to za palu, nemoj nabavljat i gotovo, za palu tanka ima puno boljih oruzja
Za tankadina je klasična stvar Crystalforged sword, koji se može nabaviti i u AH za nekih 250-300g (barem na Darksorrowu :) )
Od malo žešćih stvari, najbolji su Fang of the Leviathan, Tempest of Chaos, ili ako ideš češto na PvP onda nabaviš neku gladiator mace, recimo S2 Gladiator's GavelSkoju ćeš za tjedan-dva moći kupiti samo za honor...
A e, i to je super, uglavnom, he gets the point :)
evo napokon dingao lika na lvl70 i sad se planiram respeccat u ovaj max dps pveSbuild :)
PvE suxa. Dps pala? lol
U PvP-u se uči igrati :D
pvp je za wow plejere koji ni ne znaju što je warcraft. pve rulez :P
ma najbolje je igrat i jedno i drugo. tako ću ja, sve isprobat :)
dok ne udes u world of arenacraft...= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
napokon danas u kari dobio svoj prvi komad tiera: Justicar GauntletsS:)
Gratz...
meni se više ne da igrati, tako da sam već duže vremena lv 66... Cijeli exp bar mi je plavi (rested) :D
ma samo se restaj u innu kad ti se neda pa kad kreneš ćeš cijeli friggin' day dobivat rested. znam jer je meni bila ista stvar, nije mi se dalo pa se log offao u innu. da vidiš 2 dana kasnije koliko resteda... a i sad dok je ovaj festival, samo ideš od područja do područja i kod alliance vatre pričaš sa čovjekom ("honor the flames") i dobiješ 6k xp, a za gašenje hordine vatre dobiješ 11-12k xp. normalno to vrijedi ako si alliance, za hordu je obrnuto :)
Joj,nemoj sada odustati,svi imamo svojevrsne "PMS" faze u kojima bismo najrađe izbrisali lika.Ništa,ako ti je sve rested,nabavi si Joana's Azeroth Leveling Guide,i udri.Vidjet ćeš kada dođeš na 70-ti,koliko ćeš imati mogućnosti,te PvP,PvE,farmanje,mountovi,...tu igra počinje ;)= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
EDIT: Upiši na Youtube "paladin grind",ili tako nešto,pa vidi kako protection paladini mogu skidati po 20+ (!) protivnika odjednom.Zamisli sav taj XP :)
ajd kaciga neseri
Ovaj,što je bilo?= Citat =:
Izvorno postao Beaster
svog warra isi podigao na 70 ima godinu dana pa ga onda prodaš
Neda mi se raspravljati,quitao sam WoW,vjerojatno se vraćam za vrijeme ekspanzije,u čemu je problem?
Dosta offtopica,imate moj MSN,i PP.
Ima pravo Beaster. Ti si odustao od WoW-a i sada ovdje govoriš drugima kako ne igraju više.
Na greškama se uči? :)
ma daj ima kaciga pravo ... svako ima tih perioda kad mu se vise neda ali potrudi se jos 4lvl-a nije puno a kad dodjes na 70 bit ce ti odlicno.... to sto je on presto igrat , presto je sta ti sad znas koji su razlozi??
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Zar je zaista potrebno quotati samog sebe? Gdje sam ja ikoga nagovarao da odustane? Ja,ako sam odustao od WoW-a,nemam pravo postati na WoW podforumu?= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
nije on ni reko da si ti nekog nagovaro da odustane nego da prigovaras kako vise neigraju ... u pravu si samo si htio pomoc a sad svi chill.!