Moze neki lvling build za maga plz ?
Printable View
Moze neki lvling build za maga plz ?
Guraj frost magea dok ne dobijes elementala... Onda sve ide lagano :)= Citat =:
Izvorno postao h4ro
Prije neku noc ubih elitea za group quest koji je bio 4 lvl-a jaci od mene.... I imao je dva humanoida oko sebe.... Malo sheep, malo freeze, sve ostalo je radio elemental. Ja sam iz daljine samo gadjao frost boltovima ^^ Oni krenu na mene, a njih ti elemental zamrzne... I tako stalno
Što je najvažnije za pvp frost magea? Spell power, crit, haste?
Haste, navodno. Zbog toga veliki dio mageva nosi dobar dio PvE opreme u PvP, zato jer im u full PvP opremi treba predugo da castaju spellove.
Inače, mrzim mageve jer su mi totalni counter (kao resto sham), a u 3.2 će još dobiti MS efekt na frostboltu (20% healing debuff)... To će biti jedina klasa koja ima hrpu utilityija u jednom jedinom spellu - nuke, snare (root proc) i MS sve u običnom frostboltu.
ffs :|
oko 400-500 hastea trebas, pvp set daje samo crit, pa ce cesto nosi i pve set, recimo s djela t7,5, sholderi i leggsi, radi hejsta i ima 2 set bonusa, te trinket iz nax10 s sp i haste proc, ili jos bolje trinket od thorima 25 s 125 sp i haste on use, te ring neki koji imas, ja nosim i t8 ruke i tako :)
otprilike bi trebalo nabit 400 hejsta obvezno, onda barem 2k sp i bar 100 spell pern, al nikad nije viska :) , crita imas kolko imas nemos tu puno
Da, ali ja sa SP socketima i enchovima nabim jedva 1800 sp-a, a hasteu ni traga XD. Crit mi nije tolko potreban zbog 50% više crita kad je frizan. Tak da neznam sa kojim bi to gearom trebao imati 2k sp-a i 500 hastea...
btw, mislis na ovaj trinket? http://eu.wowarmory.com/item-info.xml?i=45466
taj trinket je najbolji, ali http://eu.wowarmory.com/item-info.xml?i=39229Sje njegova slabija verzija isto odlicna
wg pvp itemi daju dosta hastea, tak da se isplati njih koristit dok nedobis haste, cak imas pvp trinket s 95 hastea, al oni s 111 sp je dosta bolji, tak da taj s 111sp i jedan od ova dva pve trinketi ti je najbolje, a stocketaj haste i spell pern, digod mozda sp u narancasti ili ljubicasti gem
oke, thx :)
um, resillience anyone?
Što s resiliencom? :)
sumnjam da ti treba puno ressa ako drmenš pyroblast sa critom i odma ga makneš, ali opet kako onda protiv roge ili droda u cat formi ^^
ozbiljniji PvP magevi su vecinom frost
resilience pa 400-500 ces na kraju imati, vise ti netreba, barriera ti abrosba skoro 5k, imas oko 18-19k hpa, a imas cc najjaci u igri pa :)
U tbcu si mogo kupit onaj jedan boe staff cim bi dingo 70 i to je neko vrijeme bio pristojan equip. Evo nov sam u northrednu, svjeza 80setka; stvar je u tome da sam radio cisti farming questova, niti jedna instanca. Znaci imam gear za lvl 70. Uspio sam nabavit shouldere sa honorom (deadly set, ako se ne varam), sada me samo zanima gdje bi mogao nac tako neki wep za pocetak. Trazio sam po atlas lootu ali sve su to neki heroici a mene sa 1200 sp nitko ne zeli ni pogledat u heroicu.
toc normal, je da nema oruzje al se dobro giras pa ides toc hc i to ti je to
ili za pocetak titansteel spellblade epic dagger koji rade BS-eri.
ovako, level 50 sam, Troll Mage.
zasada moj lik ovako izgleda:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... g&n=Zwonzi
dosad sam sve talente trpao u frost, prema buildu koji sam našao na internetu. i sad neznam dalje. biti frost+fire mage ili arcane+frost?
može mala pomoć oko daljnjeg builda? :D
ja preporucam da ides frost+arcane
A jel ovo sada liči na nešto barem? :D
lici lici, samo nastavi ici u frost, popunjaj i dalje samo frost talente, skoro sve i tako to, tako ti je mislim najbolje, na 80 respec i to je to
Meni je mage prej. klasa, prvi mi je lik troll mage na Blade's Edgeu. zanima me samo (offtopic) jel jos neko igra na b.'s edge kao pripadnik horde (lvl 80, jel?) , pa da nabacimo neki raid il nesto tako...
ti si previse na te trolove zabrijo da si i sam posto troll :D
= Citat =:
Izvorno postao junkieee
a nisam :rotfl: pa ne trollam?!
Inaće volim te sparky, shiny and stuff like that magije pa sam si mislio rollat maga ali kad sam uvidio kako sucka u PvE nije mi se dalo (svako malo moram piti, a ako me do 30 lvl napadnu više od 4 moba I am dead more less)iso sam samo do 30 lvl pa mi se vise nije dalo drzat, cu se ja roguea.
Nemos rec da sucka u pve ako si dosa do 30lvl, mag je mozda i najjaci dps trenutno u igri tak da...
A moras pit al sta ces, preporucam ti da odes frost, lakse je lvlat, do 40-50lvla ti je s svakom klasom isto skoro sto se tice pijenja il jedenja
ima li kakvih arkejnskih mejđova?
svi na frost neš.
Ma nevalja frost, arcane il fire
jesu frost magevi i u 3.3 op u pvpu?
Naravno.. frost je OP u PvP, arcane je OP u PvE.
arcane je OPOPOP u pveu
sa 3 spella ekipa mi radi 10k dps