Prvu dvojicu i možda Ezraela(onaj sa rukavicom) bi volio probati, izgledaju kul a i sam stil igre im je fora
Printable View
Prvu dvojicu i možda Ezraela(onaj sa rukavicom) bi volio probati, izgledaju kul a i sam stil igre im je fora
Ne bih imao ništa protiv Ezreala, ali bio je već dvaput ove sezone (iako na samom početku).
Urgota ne kupuj. Trenutno ga preuređuju u Riotu. Dobar je kao early game champ. Može ubiti skoro svakog, al u late gameu je beskorisan, ima premali damage i previše je squishy.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Kog Maw ti je većinom banani u rankedu :D al da, on je zabavan ljudima, iako se meni nije dopao.
Sad ga imaš u rotaciji, ako ti se sviđa, skupljaj i kupi.
Ja sam štedio cijelo vrijeme za vladimira, a nisam ga probao i nakon što sam uspio, kupio sam ga i preporodio se kako je zabavan champ. Samo što ljudi neznaju većinom igrati s njim, treba skilla, al sad recimo u polufinalu WCGa Vladimir je bio glavni carry.
Malzahar mora biti feedani ili bar dobiti koji early kill jer inače je beskoristan. Jako je squishy.= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Pantheon je dobar character, ja sam prije igrao sa jednim svojim buildom koji je išao na AD, sad vidim da ljudi idu na Attack speed, nisam probao kako radi. Imao sam po 12/1/5 mečeve.
Nasusa nisam probao, al kolko vidim protivnike nisu mi neki problem. Nasus je jedino jak u svojem ultiju, al bježiš mu za to vrijeme, a poslije ultija ga ubiš bez beda.
Brat ga ima, nije nešto posebno. Dobar je kao support i može harrasati i ubijati fleeing enemye, al ako želiš nekog chara koji će nekoga gankat i rastopit ga u 1vs1, ezreal to nije. Nema dosta veliki dps, a u borbama je dobar jedino za one champove koji bježe.= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Onda si igrao protiv loših Nasusa :P
Nasus je odličan kao hibrid tanka/dpsa , pogotovo kasnije, ima vrlo jak AOE koji također smanjuje magic resist i armor(nisam skroz siguran za armor), jedan od boljih slow spellova the jako dobar Q ability ako ga dobro hraniš na početku, ulti mu je prejeben za baciti u team fightu, čak i da ne ubije ništa napravit će totalni kaos i pometnju jer svi pokušavaju pobjeći.
NITROS, daj onda neku preporuku. :)
Ispričavam se na što sam malo popizdio, nije mi baš najbolji dan, a ovo je bilo ko ulje na vatru. :friends:= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
Ako cu imat vremena mozemo sutra odigrat koju
@Kvothe
Ako nemas previse iskustva sa likovima gledaj si ovu listu http://www.leagueoflegends.com/board/sh ... p?t=109533Sdosta su dobro poslozeni tieri, ali uzmi u obzir da se skoro svaki patch mijenja stanje.
Osobno najvise igram sa amumuom, vladom i kayle. Kayle je po meni odlican izbor ako planiras igrat ranked. Dobra je u 99% timova, jeftina je i super je balansirana tako da se ne moras bojat nerfa, a uz sve to rijetko je igrana i bannana.
Idem sad opet pokusat zaspati, moram se probudit za 4 sata :(
Ezrael je sranje, ili sam bar ja sranje sa njim, Sona je kul, odličan support, mislim da ću se držat fiddlea dok ne otključam Kog'Mawa
Ezrael, e hansi se nebi slozio :D dobar je bio snjim. Ima razoran AOE ulti
Ma nije da nemam, samo tražim ideje.= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Danas sam odigrao deset partija, samo sam jednu izgubio. Odigrao sam i jednu s Nunuom nakon dugo vremena, tip je još uvijek zakon.
Ne sviđa mi se ovotjedni champion rotation. Shen mi je još uvijek super, ali neću sad potrošiti 3150 IP na njega, isprobavat ću druge likove. Trenutno proučavam Nasusa.
Ove liste su glupost. Ima skillera koji od tier 3 ili tier 4 championa rade brutalnog champa isto kao što ima likova koji od tier 1 championa naprave najlošijeg champa.
Sve ovisi kolko znate igrati. Tier 3 je Nunu. Pogledajte si što je radio u polufinalu WCGa, onaj njegov ulti rasturi cijeli tim, a i slow mu nije loš
@Kvohte, a neznam što da ti preporučim. Što voliš igrati? Castere, hibride, melee? Dps, support ili tank?
Ma isprobavam svašta. Trenutno imam Nunua, Twisted Fatea (kojeg sam igrao možda 2-3 puta, ne sviđa mi se), Tristanu (free preko Facebooka) i Teemoa (koji mi je zabavan; najavili su neku promjenu na njemu, zna li netko nešto više o tome?).
Igrao sam i Shena prošli tjedan dok je bio free to play i bio mi je super (nisam ni bio loš).
Odlučio sam kupiti Pantheona; mislio sam ga isprobati prije nego što ga kupim, ali nemam volje čekati da bude free.
Ja sam ga sinoć zamalo kupio, lik mi izgleda i zvuči totalno zakon ali morao sam se suzdržati, ipak mi je Kog'Maw draži :)
kupio udyra. ane nisam uzo phenix stance odma na početku lol.
moram ga još jednom probat. frendovi+ts i ova igra i nije tolko loša.
O.o
Zar ti imaš frendove?
Gledo sam WCG, i taj nunu je radio taj dmg samo zato sto je bio u uigranom timu.= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Takoder nunu je poprilicno los u rankedu posto je 1 interrupt dovoljan da mu prekine ulti i ucini ga gotovo beskorisnim.
Tieri vrlo dobro prikazuju stanje likova jer se uzima u obzir da ih igraju ljudi sa jednakim skillom. U tom slucaju bi ja rade u svom timu imao jednog vlada, aniviu ili annie koji ce isti posao obaviti kvalitetnije od nunu-a.
Po meni nunu je u tieru 3 samo zato sto moze junglat te se dobro nadopunjava sa championima poput amumu-a ili galia koji ce mu sa svojim AoE ultijem dati vremena da napuni svoj ulti.
:pray:
trebali su pustit "white and nerdy" verziju :D
phreak je legenda, na finalu su zapravo trebali on i onaj britanac bashat drugi team, al je na kraju ispalo da je britanac bio zakurac i nista nije govorio, te su europljani uzeli zaozbiljno i rageali su....= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
dok su 13-godišnji americunti radili jedino sto znaju, rec eufags ili tako nesto, i onda bit ponosni
Novi heroj je tu ali su serveri iz nekog razloga down :(
lol da nije opet downdownup il kak je več išlo ono
Pa nisu down. :/
http://eu.leagueoflegends.com/news/serv ... am-uk-time
Super je Pantheon.
Tryndamere je bog. :pray:
Patch notes: http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=48386
Zaš još nema Teemo buffa? :(
opet sam malo dominirao sa ashe ^^
I ryze ti je dobar, a inache sa mageovima si isto dobar dosta :) Annie npr, ryze, Ezrael= Citat =:
Izvorno postao hansi
veceras sam odigrao 3 gamea, jedan game čogatom, imao 5500 hp-a i oko 25 killova, onda jedan sa ashe, isto imao odličan score, nafarmao se i radio prelud dmg, i onda sam na kraju sa ryzeom hebao mame, dobro da su se predali u dvadesetoj :D
mhehe.. meni se Evelynn dosta sviđa nakon što sam malo pohvatao njezin gameplay :D= Citat =:
Izvorno postao hansi
Wat? Evelynn? Ona valja?
Ajme, dva mjeseca ne igram LoL i najbeskorisniji lik je povaljao...
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
A to neznam, al mora tim znat igrat , recimo ne pushat previse prema towerima - to me nervira jer se ne mogu bit stealth (I see you !!! says the fucking turret) a onda im nisam od neke koristi. Samo joj nabi AP i nije problem imat 600-900 damage za treći skill i dok je netko na pola, udariš po njemu.
Ne valja, Riot ju preuređuje već neko vrijeme. Najavljivali su da ju budu skroz iz temelja promjenili jer je UP= Citat =:
Izvorno postao The Boz