Kaj ne kužiš iz ovog posta? :(= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Printable View
Kaj ne kužiš iz ovog posta? :(= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Znači ti bi nakon ranog gola,odmah mjenjao igrača i postavu u ofenzivnu i time očito motiviranog Brazilu dao još prilika za gol?
Ili bi čekao poluvrijeme kada su mogli se regrupirati i onda zabiti gol?Kako i jesu.
Pa jel tebi napamet zašto su opće imali igrača manje?U normalnoj situaciji bi ovdje bilo više crvenih za Brazil,očito su izgubili samokontrolu,posebno Robinho i Mello.
PS. Priznat je gol za Sneijdera,opće ne vidim zašto su isprva upisali autogol,nije dovoljno promjenio smjer lopte.
[quote=Death By Sexy]Kaj ne kužiš iz ovog posta? :([/quote:1haq87k9]= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":1haq87k9
pa kužim to da je suarez rukama uvatio loptu koja je sigurno trebala završit u golu, a sumnjam da se to dogodilo
jednako tako nisu mogli dat gol, btw 1. gol brazila nije bilo zaleđe, ono 1 cm iza crte ak je ovaj bio... -.-= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
da je brazil nastavio igrat ko u prvih 10 minuta, zgazio bi ih
Metar i pol.
Toliko je bio u zaleđu.
Btw.sada sam pogledao,Nizozemska je imala veći posjed lopte,a Brazil više kornera(4:8) što nije ni čudo jer su pri kraju imali ono 3,4 kornera zaredom kada nisu uspjeli ništa iz toga napraviti.
[quote=Rang€r][quote="Death By Sexy":2t15icnz]Kaj ne kužiš iz ovog posta? :([/quote:2t15icnz]= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":2t15icnz
pa kužim to da je suarez rukama uvatio loptu koja je sigurno trebala završit u golu, a sumnjam da se to dogodilo[/quote:2t15icnz]
:o
:'((((
Preloše.
:o Robinho bio zaleđu? haha pa daj se uozbilji bogte... Pa cisti gol, uopce nema ni raprava o tome jer je gol cisti ko suza... ono bar 1-2 metra fore je imo... A u vezi posjeda, ne znam kako ti, ali za mene je 51/49 u 90 min jednak posjed lopte..= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
ja mislim da će de jong puno falit nizozemcima, al vidjet ćemo= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nesumnjivo da će falit, ali ovo kaj je Urugvaj pokazo protiv Gane, Nizozemska bi vjerojatno mogla riješit s 2. postavom.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
o boze... Od kud ovaj zakljucak... Urugvaj je jedna od rijetkih momcadi na ovom SP koja igra utakmice u kojima se igra pravi nogomet, sa puno akcije, napada tj. utakmice koje su gledljive.. Za razliku od Nizozemske koja je odigrala tri najdosadnije utakmice na prvenstvu (u grupi)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Bilo bi stvarno smjesno da takva momcad bude u finalu.. Ali nazalost moguce je...
[quote=Duke of Earl]Nesumnjivo da će falit, ali ovo kaj je Urugvaj pokazo protiv Gane, Nizozemska bi vjerojatno mogla riješit s 2. postavom.[/quote:189s29el]= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":189s29el
hh s kim se ja idem raspravljat.. ^^
Urugvaj je bio odličan prvih 15 min, od tad je počela dominacija Gane do kraja poluvremena, i nastavila se u drugom uz par bljeskova Urugvajaca, najviše Forlana, a bez njega ne bi ni skupinu prošli vjerojatno. Uostalom, uvjerit ćeš se i sam za 3. dana.
Omg kaj španjolci i paragvajci rade, golmani su ludi xD
stvarno jebena tekma i jebeni golmani, villa vuče španjolce, a saint iker does it again
Kasiljas :pray: Samo zbog njega će proći Španci u finale
a i njega je jabulani već dvaput sjebao, al nijednom nije pao gol
omg ne, kako sam loš :((((((((((= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Gledajući da je u prvom poluvremenu Brazil imao bolji posjed lopte,ovo dokazuje da su Nizozemci bili bolji u drugom.
Ja se sjećam dobro da je bio offsajd,vjerovatno ne govorimo o istoj situaciji.
Ofsajd je bio na početku akcije,a ne na završom passu.
Nije baš da pratim fuzbal ali ovo zvuči zanimljivo:
http://www.index.hr/sport/sp2010/clanak ... 99941.aspx
pa to je za maradomu bio namijenjen u slučaju da gaučosi osvoje sp
ali jbga, nemci ih poslali doma pa odmah vracaju i pokal na kontinent svoj
drago mi je što je urugvaj zabio golčinu, nakon one što je primio. bit će još veselo do kraja
TOOOOOOOOOOOOO, krenulo je NIZOZEMSKOJ :pray: :pray: :pray: :friends: :friends:
Kako ih hejtam. Preloše igraju... Sreću imaju, al ajd to opraštam... Igra je fakin očaj. NIŠTA!
Samo da nebudu imali sreću u finalu pa da ih Švabe ili Španjolci samelju.
Možda ne pucaju 200 puta na gol tokom tekme, ali kad pucaju, zabijaju. Učinkovitost. Osim toga, došli su do finala, ipak.
žao mi je što urugvajci nisu, zaslužili su barem produžetke, al jebiga. nadam se da će nizozemci bit prvaci ako budu sa švabama u finalu
Joj daj koja učinkovitost... Imaju fakin sreću. I pucaju plenty.
BAŠ ZATO ih hejtam jer su s takvom igrom došli do finala.
Švabe će ih samljet.
Slažem se.= Citat =:
Ali završnica je bila napeta... I meni bi nekako bilo drago da su Urugvajci prošli dalje, makar nisam za nikoga navijao.
@Seksan: Da, sreća ih je dovela do finala :roll:
Ehh steta.... Stvarno ne kuzim potez Tabareza da vadi Forlana, tj da se predaje.... Kako se mozes predat u polufinalu SP-a.. :( Uzbudljivo je bilo ovih par zadnjih sekundi, navijao sam kao da Hrvatskoj treba gol :eyebrows:
Slazem se. Poceli su tek igrat kad se Urugvaj lagano pomirio sa porazom... Tada je mogo past jos koji gol, ali prije toga Urugvaj je izgledao bolje= Citat =:
Baš mi je žao Urugvaja, zadnje minute su stvarno bile napete, stvarno sam se nadao da će Urugvajci izboriti produžetke, ali što je tu je. Navijam da Španjolska ili Njemačka pobijedi Nizozemsku u finalu.
jebemu, frendica na pocetku prvenstva iz zajebancije rekla urugvaj ce pobjedit sve, i sad vec mislio da je ko ona lignja sta predvidja utakmice ka ono fejl jebote nizozemci. ionako vecina ekipe navija za njih jer misle da se oni napusavaju non stop :(
Žao mi je što ovo prvenstvo nisam pratio jer je stvarno bilo zanimljivo.Ako ništa nadoknadit ću to sutra,polufinale Njemačka-Španija.Nekako imam filing da će Njemačka svoje dobre igre nastavit i dobit Španjolce iako navijam za Xavija i ekipu,ajmo španija :D.