evo ljudi ja bi poceo igrati gw ... vidim da ima malo vise naslova pa me zanima kakva je razlika i koji da kupim ?
Printable View
evo ljudi ja bi poceo igrati gw ... vidim da ima malo vise naslova pa me zanima kakva je razlika i koji da kupim ?
pa ovako ima prvi dio Prophecies i drugi dio Factions...ovaj factions je novi izasao i u njemu su 2 nove profesije e sad...mislim ja bi preporucao da od nekoga kupis prvi dio i da kupis u ducanu i drugi dio jer stvarno u prvome ces otkrit sve o gwu a ovako kad samo odes na 2 dio to je malo glupo..
a gle ako kupis samo 2 dio ti neces imat taj stari dio..mislim na mapu i sve sta je postojalo u tom 1.svijetu..ti dobijas samo to novo...normalno imat ces sve profesije + te 2 nove....a ako kupis samo taj stari 1.dio neces moc igrat ovaj novi...i neces imat ove profesije ali jebiga imat ces pun k... toga
mislim nisam igrao previse factions ali nekako bi svima preporucio da kupe 1.dio i da onda njega igraju neko vrijeme da se upoznaju sa gwom i onda da krenu na factions
AGREE TOTALKA!= Citat =:
Izvorno postao Gaas
cak su i devolperi GW-a rekli da factions nije za pocetnike koji se tek upoznavaju s GWom, ;PP
a kak da kupim od nekog da budem siguran da me ne sjebe? u mom gradu se to neigra...
Cuj neznam kako...mene naprimjer axe_wild preko MSNa kontaktirao ...poslao mi je pare na slijepo ja njemu kutiju dosle su apre i njeu kutija...ako je netkos a pcplay foruma nevjerujem da ce te zajebat..probaj i na gamerovom forumu naci
ima pokvarenih ljudi ali ima i dobrih... :cry:= Citat =:
Izvorno postao Gaas
nego evo malo veselja, ja sam se upisao ziv od smijeha gledajuci ove filmice
http://video.google.com/videoplay?docid ... guild+warsS:rotfl: :rotfl:
zakon :rotfl: :rotfl:
ali moj lik pleše bolje od tih na filmicu :D
lol skinio mi je preko 100 mb :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
zakon mi je SMELLS LIKE GUILD WARS :fof: :fof: :boohoo:
OVO JE ZAAAAAAAKON :rotfl: :rotfl: :rotfl:
http://video.google.com/videoplay?docid ... guild+wars
da lol skinio sam si par filmica da pokazem mami pa da mi gw kupi :rotfl: :rotfl: :rotfl:
makni taj sig dok ga neko od modova nevidi, dobit ces ban :D
a lol bas mi je lijepi :)
zast nesmem onaj imati?
nadam se da ovaj valja :o
ovaj valja ^^ smijes imat samo te userbarove ^^
Ja sam sad poslao mail tom Zacku da budem u sljedecem filmu koji bude radio xD
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao noda
joooj nemogu nac link ima jedan jak film WoW vs GW...jebeno i u tom filmus e vidi da GW rula....kad je dance contest kolko bolja je animacija plesa u GWu...
GW FTW!!!!!!!!!!!1 :pray:
Dali mogu igrati Guild Wars na adsl brzini od 512\128 kbps jer ću ga definitivno nabavit za dva tjedna kad nabavim adsl i još jedno pitanje - dali na ovoj konfiguraciji(pogledaj dolje) mogu igrati Gw bez štekanja?
Peintium 4
Procesor:AMD Athlon 64 1.3 Ghz
Grafička: ATI Radeon 9500(rasplakat ću se, al nema veze - za dva mjeseca kupujem novu mašinu snova)
Hard disk: 80 GB
Matična ploča: MSI
Ne znam sve točno, ali ovo je u biti najvažnije.
Jel mi može tko reći koja je razlika između GW i Factionsa, što je od tog isplatljivije kupit, gdje ima više igraća...
Ja bez problema igram na 512/128
Factions ti je stand alone ekspanzija za GW, kupi prvo GW pa poslje Factions
Minimum System Requirements
System: Pentium III 800MHz or equivalent
RAM: 256 MB
Video Memory: 32 MB
Hard Drive Space: 2000 MB
Other: 16-bit Sound Card, Internet Connection, Keyboard and mouse
Recommended System Requirements
System: Pentium III 1GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 2000 MB
Other: 16-bit Sound Card, Internet Connection, Keyboard and mouse
e too je dokazni materijal da WoW nevalja ni k****= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Tenkju vri mač!= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Onda se vidimo u igri za tri tjedna(otprilike).
Really great stuff. This is exactly what i was looking for. Thanks!
Ja ću uskoro nabavit GW. Vi tu stalno pričate o rangerima, ali ja uvijek volim mage-ove u igrama, pa mi ecite koju klasu da uzmem primarnu a koju sekundarnu
ja bi primarnu rangea pa mozete odmah i meni reci koja je dobra druga? :)
Ja imam primarnu klasu elementalist a sekundarnu necromancer, necromancer skilove ni ne koristim... ja sam pyromaniac :)
:|= Citat =:
Izvorno postao Fencing_LORD
Možeš bez problema igrat.
Aha zvuči zgodno i ja ću tako probat= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
ROFL= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
sad sam crko od smijeha
rofl