al musko bez dlake je ko sirena bez glave babicu
Printable View
al musko bez dlake je ko sirena bez glave babicu
Ovoj temi fali Sova :P
a cek, pa ak si brijete pazuhe, jel vas pecka onda kad stavljate deodorans nakon? XD
Noup, staviš pjenu i nježno se obriješ.
Barem mene ne pecka, ne znam za ostale.
HA-HA! Nježno se obriješ. Ženo jedna!
:)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Inače, par puta obrijao pazuhe i odlučio da nema potrebe za tim. Em mi nisu predlakavi, em mi je ugodnije sa dlakama nego bez njih. Bez njih mi se koža iziritira i pecka.
A po pričama o smradu čovjek zbilja može zaključiti da imate nekih ozbiljnih zdravstvenih problema. Smrdim po znoju jedino ako se ne operem 2 dana. Vi ako smrdite čim se malo oznojite potražite stručnu pomoć.
I dajte mi još objasnite kakve veze ima brijanje prsa sa higijenom?
hmmm, mislim da cu probat 8)= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
@ maloki-
Zato jer:
= Citat =:
Izvorno postao Babitz
hahahahah= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
zasto bas 32? :D
Ako smrdite, koristite onaj (old spice po mogućnosti) stick umjesto dezodoransa. Budete li tada kopali krumpire po 40 stupnjeva, nećete smrdit.
Otkad sam prešao na to, spasio sam se.
Problem solved. Ne morate mi zahvaljivat.
e sad kad si to spomenuo, sjetih se kak mi je taj stick sje*** nekoliko majica sad jer su mi ostale bijele mrlje od njega -.-= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
i sad i dalje koristim axe u spreju i nema problema
Old Spice? gg. Real man.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Ali stick? E to nemam od njih, od OS-a koristim samo gel za tuširanje i sprej. Imam neki Garnier stick ali sam ga zapravo koristio svega dvaput u životu :roll:
Ispod pazuha obrijao jedanput prije nekoliko godina, otada ništa,sve je sasvim okej.
U zadnje vrijeme se uopće ni ne brijem, jedino uzmem stari aparat za šišanje od starog, stavim četvorku i s time prođem po licu. Instant uređena brada. :D
Jebeš ovakva vremena, svi muški okolo ko bebine guzice izgledaju. Nema više poštovanja za prave dljakave alfa mužjake.
Kad dođe ledeno doba, svi će ovi beta metrići pocrkavat. 8)
To ja od osnovne škole ponavljam :D
Ja ću dotad bit žena. *šaj*
... Inače kad ste krenuli sa spikom o dezodoransima i koječem, koristim Garnier Mineral 48h u stiku, seks.
Za prat se imam sad onaj neki Niveja for men Active 3 in 1, senzitiv. Al ne koristim ga za brijanje i kosu, to je mutavo.
Za prat kosu koristim koješta, trenutno neki Syoss šampon i regenerator, kajaznam koji.
Inače rofl na spike o iritaciji kože pri brijanju pazuha, pa bokte, ko što staviš afteršej poslije brijanja face, tak staviš i nekaj poslije brijanja pazuha. Mlijeko za tijelo ili neki drek, kajaznam.
Sad sam pišao, pogledao bezveze tamo gdje držim te stvari i spoznao da imam isti Garnier Mineral 48h kao i Predo :(
nyaa~
ja imam taj od 72 sata, fin je pravo.
Fejlo sam zapravo, nije stik nego roll-on. D:
Al zakon je ono, djeluje koliko oš, i ne smrdi nimalo, za razliku od onih Axe i sličnih gadosti, to zaudara na kilometre. Radije bi smrdio po znoju neg po tom govnu.
HE-HE. Eto još jedne žene. Rakiju se stavlja!= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pravi otaku animeji se peru u sirovoj, svježoj jarčevoj limfi.
jebo vas ja ak vi trebate 72 satnu zastitu od smrada. naucite se tusirati, nije da vode imate samo 1om svaka 4 dana
Nisam znao da su animeji živi i da se peru. :O= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ne pretjeruj sinko ;(= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Baš bih mogao probati taj Garnjer. Ako izdrži 5 sati od tih 72, isplati se.
A eto, ako Predo kažu da se ne peru onda sam valjda u krivu.
Eeee sinko, da je tebi vidit kako je živit na otoku...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Lol. Ali onak, inače ti je totalno zdravo tuširat se svaki dan i sipat po sebi šampon [iliti, kemikalije]. Još pogotovo ak raspališ toplu vodu. Uništavaš si zaštitni sloj kože bokte, sjebat ćeš se prije il kasnije. [diste akne]
zato je zdravo premazivati kozu garnierom (iliti, kemikalije). bravo. 1 otrov za drugi. meni je moj puno ljepsi i barem ne smrdim cjeli.
also vruci tus je blagoslov. tvoj problem sto si alergican na vodu ko animeji na stvarnost
Manja površina, manja količina.
Also lol, kknp, javi mi se kad završiš kod dermatologa pa te pošalje u kurac jer si retard.
cuj, men barem noge nakon mog tretmana ne smrde. da ne spominjem ostale djelove tjela. isplati se zrtvovati "posjet dermatologu".
Joj kako ću ti se smijat ak stvarno završiš kod dermatologa, vidjet ćeš kako ćeš promijenit mišljenje. :)
A kaj se tiče vrućeg tuša, to fakat nije dobro za tijelo. Lijen sam sad pisat, al ono, Guglaj si malo.