Pa vjerojatno neće davati set bonus ali naravno da će postojati offset itemi koji će se vjerojatno izgledom slagati sa setom. Iako bi bilo epic da vrate 8-item setove
Printable View
Pa vjerojatno neće davati set bonus ali naravno da će postojati offset itemi koji će se vjerojatno izgledom slagati sa setom. Iako bi bilo epic da vrate 8-item setove
A onda bi trebali dodat bar jos 7 bosseva :)
Community stranica poboljšana. U biti su samo dodali ono što je već bilo dostupno na fan stranicama i addonsima, vjerojatno kao predigru za Dungeon Journal koji stiže sa 4.2 patchom.
http://eu.battle.net/wow/en/blog/2271887#blog
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/2037775426
= Citat =:
Q: What is the Dungeon Journal?
A: The Dungeon Journal is a new piece of UI in World of Warcraft that players can use to find out more about specific dungeons, and the bosses within those dungeons, including what abilities they have and the rewards they offer.
onda mora da sam od jake sreće :D
evo samo da obavijestim da Blizz opet ima popust za Vanila WoW
http://eu.battle.net/wow/en/wow-epic-savings-promo
^^
Trailer za nadolazeći 4.2 patch, pun vatre, Thrallovih fensi ogrlica, otrcanih dijaloga i orkovskih sisa :D
i grindanja dailya....
samo me zanima kakva ce bit borba sa Deathwingom...ovo mi je tak tak, igram na PTR i niš poesebno, grindam te markove vec 2 tjedna treba ih 300 komada skupit, još 3 dana samo...
pa kako ti se da na ptr to radit kad nikakve koristi
dosadno mi :D a neam para da uplatim ^^
Promjene za WoW Trial. Možda nagovještaj dolaska F2P plana u budućnosti?
http://www.pcgamer.com/2011/06/28/play- ... rial-mode/
http://us.blizzard.com/support/article. ... al+account
= Citat =:
Blizzard announced today that they’re completely revamping their trial account system. Instead of limiting the amount of time you can spend playing, trial accounts will allow you to play as much as you want all the way up to level 20 on as many characters as you can create (similar to Warhammer Online’s endless trial system). There will likely be some restrictions on the accounts to prevent spammers from abusing them, but those details have not been outlined yet.
Players that like what they see can purchase the game and the Burning Crusade expansion (which increases the level cap to 70, opens Outlands, and unlocks the Blood Elf and Draenei races) for only 20 bucks. In addition, anyone that currently owns the original game, but did not have the Burning Crusade expansion, now has that expansion automatically added to their accounts for free.
činjenica je da moraju nešto novo uvest
lagano gube igrace, ili smanjit pretplatu na nekih 9.99 eura ili to što piše da ti se acc automatski upgrejda za free
kako bilio da bilo nešto novo moraju dat, naravno nadam se da ce bit F2P :D
Ne znam kolko baš ima smisla stavit "Blizzard" i "free" u istu rečenicu.
Iskreno, odustajem od WoWa cim postane free, sama količina retardluka koje će to dovesti će otjerat sve iole normalne igrače
Mene je otjerala još u LK-u. Što developera, što igrača.
Blizzard je brendirao i zaštitio ime "Mists of Pandaria", sa internacionalnim kodovima koji su vezani obično za online igre.
http://media.mmo-champion.com/images...fopandaria.jpg
Pandareni kako nova rasa? zomg -.-
Sumnjam da ce Pandareani biti nova igriva rasa, vise mislim da je to iduca ekspanzija, to je sad vec gotovo sigurno.
Da, fkorz da će ovo bit naziv nove ekspanzije, ali mislim da će Pandareni bit novi hero class. Ako se ne varam, u jednom interviewu su čak i rekli da planiraju novu "hero" klasu.
Ma da, ako updajteju grafiku, modele, gameplay i napokon odustanu od namjernog narušavanja balansa u PvP-u, možda i bude nade za neku novu ekspanziju :D
EDIT:
o bože, upravo sam shvatio da su svi forumi o WoWu od jutros zatrpani raspravama o pandarenima i dreadlordovima -__-
EDIT 2:
Ehm, da, Kina...= Citat =:
Hi, Pandarans will never be a playable race in this game.
It's illegal in China to show Panda "cruelty".
Now unless Blizzard either want to create a completely different race for China, or decide they simply don't wanna sell the gaem to the millions of people that play it in China, it will never happen.
Znači ipak monk kao hero klasa, a Pandareni kao neutralni faction :D
Pa to je logicno, a koga briga za balans u PvP :)
A bome.. :D
<3
Sa conference call-a smo saznali da je WoW u Q2 izgubio još 300 000 pretplatnika, ali i da uskoro misle izbacit novi patch sa velikim raidom, i dungeonima, kojim se nadaju da će vratiti dio izgubljenih igrača.
Saznali smo i da je WoW community sakupio 1,9 milijuna dolara (kupnjom vanity peta) za stradale u japanskom tsunamiju.
Patch 4.3 - Deathwing, Transmogrifier, Void Storage
Tom Chilton (Kalgan) answered a couple of questions from Gamona.de on Patch 4.3, and we got a bunch of very interesting news out of it. Patch 4.3 will feature:
* New Raid - The Deathwing raid, making it very likely to be the last patch before the next expansion.
* 3 new 5-man instances - Including one in the Caverns of Time. (War of the Ancients was mentioned as a cataclysm instance a few years ago, but a lot of things have changed since then, who knows!)
* The Transmogrifier NPC, which will let you change the appearance of any armor piece on you, while retaining the stats of your current gear. (= T12 stats, but with the Tier 2 look!)
* Players won't be able to change the appearance of their armor into another armor type or class armor set, and you might have to own the armor before you can use it to swap the appearance of your existing armor.
* The Void Storage is a new type of bank where players will be able to store their old armors in order to free up space in their regular bank.
* The Abyssal Maw dungeon is gone for the moment, the storyline wasn't convincing enough/fitting.
blizi se kraj kataklizme
Napokon T6 strikes back :D
Znaci dizajn iducih tiera ce biti katastrofa, bit ce samo tri tiera ovu ekspanziju, od toga 2 tiera sa samo jednim raidom, nadam se da ce deathwing imat bar 8-9 bosseva, i par malo tezih fajtova.
Mislim ipak mi se svidja ta mogucnost da biras kako ce ti gear izgledati, al eto moram naci zamjerku.
a doro morat ces imat taj tir skupljen da najnoviji mozes promjenit u stariji izgled
Ovaj transmogrification (wow, word checker prepoznaje riječ) mi se čini kao odlična stvar... povećava personalizaciju lika za valjda 500% u odnosu na ovo što sad imamo (čitaj: "klonove valor vendora").
Kao latentnog homoseksualca zbilja me zanima kakav look mogu postići kombiniranjem raznih djelova geara i odjeće :D
Ovo bi možda nešto značilo da su omogućili nabavu starih tierova, a da nije ponavljanje već godinama starog sadržaja.
Ono, nisu svi veterani koji imaju T1 u banci.
E, da, btw, ne mora to biti tier, može se mjenjati u bilo kakav izgled itema koji ima statse.
A iopet ce ti svi izgledati skoro isto, paladin t2, priest t6 i sl. setovi koji ce prevladavat u toj klasi.
Cilj je ovoga privuci igrace, kad nebi triba imat gear u koji kopiras statse to bi dosadilo odma, mislim da im je cilj da aktiviraju stare raidove i tako nas ucine sretnim zbog premalo raidova ovu ekspanziju. Tu bi tribali ocito trositi vrijeme, sad triba pocet skupljat tiere, moga bi i benediction quest rijesit.
Ma aktivirati će racku, 3 ljudi se skupi i za sat vremena očiste stari raid iz zezancije, to je čisti farm :P
Mislim da je poanta u tome što si prije rekao, to da im je dosadio vlastiti tier dizajn, pa jednostavno žele dati ljudima šansu da se prisjete kako je bilo nositi tiere kad su zapravo bili nešto. TBC je imao hrpu loota koji i dalje izgleda 200 puta bolje i superiornije trenutnom lootu, ali očigledno ga ne možeš korisiti zbog posranih statsa... Ovako barem Bulwark može biti opet u igri, makar ga i svi nosili ipak bolje izgleda nego neki noviji isljpuvak od dizajna :D