Ako se ne varam to je jedna od modifikacija koja se ugrađuje u marince, mislim da ide među zadnjima i u njoj se pohranjuje Geene seed
Printable View
Ako se ne varam to je jedna od modifikacija koja se ugrađuje u marince, mislim da ide među zadnjima i u njoj se pohranjuje Geene seed
Blizu, ali daleko. :)
Šta drugo srce?Kolko se sjecam imaju vise duplih organa XD
Ehem, noep.
Evo hint:
Žlijezda koja sadrži hormone za aktivaciju drugih promjena?
Vjerojatno nesto za rane i pizdarije da nemre umrijeti lako
Neka 'zlijezda' u prsnome kosu, if im right.
Ne pitaj namjenu, anatomiju sm'aca sam davno citao, moram razmislit.
Ovo je dovoljno blizu tako da prihvaćam ovaj odgovor. :)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Inače, Larramanov organ je organ u obliku jetre koji stane u dlan ruke, i ugrađuje se prsa gdje je povezan sa krvnim sustavom. On izlučuje Larmanove stanice u krvotok ako je Marinac ozlijeđen, koje sve vežu za leukocite u krvi i prenose se do rane, gdje u kontaktu sa zrakom odmah rana se zatvara i zacijeljuje. Ukratko, organ za vrlo ubrzano zacjeljivanje rana.
Što je
Rite of Alastrinah
Kolko star moras biti da to napravis,koja rasa,koja klasa,i sto se dogadja tijekom toga XD
Eldar,farseer,godine :scared: ,sta se dogadja,hmh neko spiritualno prociscavanje od Slanesha?
znam da su eldari,farseerovi u pitanju,ali ostalo..
Za eldare da,za seerove da
prociscenje ne
Umh..neko..preuzimanje duha Khaina?Ili..hm put u warp?Ucenje nekih Eldar moci?
Inicijacija u svet farseera?
K netreba znati dob (dob nije vazna jer bilo koji eldar koga odabere glavni farseer moze napraviti taj Rite,ponekad su ih radili i djeca)
Taj ritual se odvija tako da je initiative u centru nekakve prstenaste prostorije a oko nje/ga su farseeri koji ga/ju nadgledaju,tijekom ceremonije nesto se dogadja u prstenu...što?
Uhm..mozda potpuno primanje moci Farseera?
Ili...borba sa nekim cudom,da bi pokazao da moze izdrzati inferno rata?
Ili..warp travel?
Black Library?
:/ i haz no idea.
Cemu sluze farseeri na prvom mjestu?
..Now i feel dumb.
Gleda u buducnost yea?+mogucnost da manipulisu svojim mocima.
Da..a sad povezi sad to sa tim ritom i sa tom prostorijom i razmisli sto bi se moglo dogoditi a da je drugacije od obicnog gledanja u buducnost?
Da ne padne pod uticaj kaosa?Slanesha?Valjda su zato tu stariji farseeri..
Ovi farseeri samo nadgledavaju,ne pomazu initiativu ni u kojem smislu
Rite of Alastrinah
Initiate je ošišan/a na čelavo i stoji u sredini prstenaste prostorije i okruzen/a je sa farseerima koji ga/ju nadgledaju ali mu ne pomazu. Uglavnom u tom prstenu ce se poceti pokazivati slike (vrlo realne kao da su zive) uma tog initiativa usred njegovog farseekinga,nakon što initiative doslovce kolapsira od napora farseeri napustaju prostoriju i initiative je ostavljen da se sam oporavi..ako nemoze failo je ako moze moze nastaviti svoje ucenje.
Aj neka netko da pitanje
Ahriman.
Prelako.
Thousand sons chaos-wizard.(librarian).
Pokusavao je doci do black library-a.
Ok.
Death Korps of....
i za sta se oni specijaliziraju,kako ratuju.
Trazio sam malo iscrpniji odgovor, al ajd.
Za Death korps of Krieg, WW1 like (gas maske sa ww1-like uniformama, trench warfare, sl.),.
Pogrešno
Death Korps of Krieg, jedino objašnjenje potrebno je
NAJAWESOME IG FRAKCIJA IKADA IGDJE IKADA!!!-I-!!!
:D
Da,da oba odgovora su ok.Ali ipak,Furry templar je odgovorio prvi.
Cekamo pitanje> :)
Obliterator, po mogucnosti 9 stadija pretvorbi.
Nemam pojma samo znam da je chaos space marine i to jedan od najstarijih i najokrutnijih i da je mutirao pun kurac i 4 puta ili vise je jaci od obicnog..ako ga vidite bezite jer je lik more badass than terminator i to je tehnicki chaosov odgovor na terminatore jer su tolko JEBENO jaki i izdrzljivi
Chaosov odgovor na terminatore su chaos terminatori :)
Obliteratori su ili mutirani tech marinci ili mutirani terminatori, spojeni sa oklopom i svojim oružjem kojeg često imaju previše, ali nisam imao pojma da imaju 9 faza promjene, sad me baš zanima
Ja mislim da su Obliteratori vise nego dovoljni da skinu terminatore
Kako koje,obicne,da,DeathWing ili Honour Guard ne,da ne pricam o Ordo Hereticus ili Ordo Maleus.