Ne vidim kakve to veze ima sa psihičkom bolešću.
Printable View
Ne vidim kakve to veze ima sa psihičkom bolešću.
ovo je tako zalosno da se zelim ubit.
Ja ne vidim zašto moraš biti nešto ubersretan u životu da ne bi imao suicidalne porive.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Fascinantno :(
Ko je taj neživ lik?
Čitam http://www.facebook.com/note.php?not...2588392&ref=nf. Rasplako se ko pička ko i prošli put kad sam čito (prije 2-3 mjeseca). Danas nisam dao starom da odveze malog kera negdje i ostavi ga da crkne. Jebemti, moram nać nekog da ga dam.
:cry: :cry:
Daj oglas u lokalne novine/radio? Na Facebooku možda? Ja sam ih bio uspio udomiti pet, možeš i ti jednog...
On topic, visim za kompom i osjećam se pospano, trebao bi ići pisati radioničke vježbe i učiti povijest ali mi se jebeno ne da.
Ne shvaćam zašto je toliko tužno.
Da je smješno, nije.Al' ono, čitam, svaki u svakom komentaru pišu da su se rasplakali.
Idem pisat lektiru.
:(
Čitam skriptu za kolokvij koji imam sutra.
Oh wait, a kako sam onda na for... FFFFFFFFUUUUUUUUU-
Neznam, ja obožavam pse pa mi je sve to tužno.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Danas sam sastavio oglas pa ću stavit na fejsbuk, njuškalo i možda sutra u novine...
Ni ja ne kužim što je tužno, loše je napisano i još u prvom licu. Ne volim to, nije fora životinje uspoređivati sa ljudima.
Vi bezosjećajne osobe! :cry:
ot: chillam, slušam glazbu koja mi daje dojam da pijuckam kavu negdje na arhipelagu.
A i to što kažeš :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Šta radim: ubijam se u dosadi.
Kako se osjećam: Jadno i usrano ko i veci dio zadnja 2 mjeseca :(
http://lookpic.com/i/157/DnVZ47CR.jpeg
Malo se rade čvarci ^^
ah hvala bogu da je to iza mene...
trenutno čekam nekog da dodje sa friškim kruhom (ne malokia) da mogu jest kobasice!
soz na double postu nema edit :S
osječam se loše jer sam smetao guzdi u pokeru! :(
Nakon dugo vremena imam razlog da se osjećam happy :D
Ugl. postao sam ujak, najeo se ko svinja i sada odmaram pred kompom i cekam da neko dođe na emosen da malo brbljam.
Čestitke Rider!
OT: ljenčarim uz forum i grijem se.
Sjedim, čeprkam po forumu i čekam 19 sati da limpa mado. Pizdim zato što sutra moram radit!
Eto upravo nahranio koze i očistio garažu i štagalj, mrtav umoran sam :hangin:
Primila me volja za spamanjem pa eto me u GMK...muci me zeludac, pojeo sam previse palacinki s marmeladom
Jesi spamer de prestani više imaš već jedan post u GMK-u.
@Deadwalker, derni jednu rakijicu. Da vidiš kako pomogne :)
Trebam ici u WC
Također. Ali trpim već neki 40-ak minuta :(= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Neda ti se dić tu mafnu guzicu sa stolice? :(
I ja.Stalno nesto odgadjam.
Ljenčuge.
OT:Razgovaram sa jednom prijateljicom, evo pozdravlja vas
Pozdravi i ti nju reci da sam reko: Ćao
Evo najeo se prevrta i sira, nalio se mlijeka, osjećam se fino, opušteno i svježe, surfam internetom i gledam emisiju o Kini na HRT-u :D