Preventivno.
Printable View
Preventivno.
+1= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Co bilo, zakaj se svi pjenite?
http://www.killingfloorthegame.com/w...F_1Million.jpg
In celebration of selling 1 million copies!
Offer Ends Thursday at 4pm Pacific Time.
http://store.steampowered.com/app/1250S- 2,24€
Jeftinije od ovog nece biti, gledajte da si uzmete nekako jer 18 kuna je prava sitnica
Kupujem ako Steam podržava Visa Electron, i plaćanje u kunama.
Podrzava Visu Electron al ne znam jel i kune, hm
Sad ćemo isprobati :)
EDIT: Evo kupljeno, skida se, vidimo se online ovih dana nadam se. Vi koji igrate, dodajte me na nick: KopachGrobova
Kada ta ponuda istice kod nas?
vgg= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Igramo inace ja, Bartuc, str1k3r, Berax0r i petey
Jedino nemam headset, jel to problem ? I trebat će mi malo vremena da se uigram i skužim oružja, klase i staze :D
Ma nije headset obavezan, niko ga ovde i ne koristi. Igraj u pocetku na beginner, nije tesko a opet ti se pruza neki izazov i stignes skuziti sve perkove, oruzja itd
Kupljeno. Zovite me slobodno na igru tu i tamo. :D
Ma bilo koja coop/mp igra saka bez komuniciranja preko nekog voice chata.
Pa ima Steam voice chat
Saka : )
..niš, kad budete igrali cimnite me na Steamu.
Odigrao par solo mečeva, vrlo zabavno se čini i izvodi se vrlo pristojno na mojoj staroj kanti, jedina mi zna nekad na random zatrzati, bez obzira koje detalje stavio. Moram vidjeti kak će se ponašati u multiplayeru. I kad vi timski igrate, jel vam fali neka klasa da se specijaliziram za to ? Od ono malo oružja što sam isprobao, nekak mi najbolje paše M14 i headshotanje s istim, pa bi ciljao na sharpshooting karijeru :D
E da, stvorila su mi se dva guest passa igre u inventoriju, pretpostavljam da je to normalno ?
http://www.ulop.net/forum/7-softwares-a ... nce-tweaks= Citat =:
Yup= Citat =:
Dodah te. Zanimljiv nick, BTW. :)= Citat =:
Inspirirano jednim dijelom Gravediggazima, a drugim mojoj tendenciji pokopavanja protivnika u multiplayeru. I šalim se, zapravo sam poprilično loš u online FPS-ovima :D
Malo je pomoglo, hvala.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Možda budem online sutra navečer poslije 8, ako ne, onda sigurno u četvrtak naveče možemo bacit. Vrlo rado primam savjete i konstruktivne kritike :)
Ma najbolje onda cetvrtak, taman svi skinemo igru i stignemo se skupit. A uzeo sam i jednu kopiju KF viska za slucaj da ti kartica ne bi radila pa sam ti mislio giftat al ok
Hvala, ali inače me možete isključiti iz te tradicije forumaškog giftanja, čisto zato jer neću imat novaca u dogledno vrijeme, pa mi je glupo primat nešto a da nemogu uzvratit, jel.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Disi frende.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Uzeh i ja, pfffft Gabe pressure.
Upravo sam ušao u 15 Killing Floor giveawaya. Jedan moram dobit.
Oćeš da napravim privatni? Mislim, giftala bih ti al' možda još netko želi
Jes pliz.
EDIT: Ili mi giftaš igru i uplatim ti pare na račun. Valjda ću negdje skupit 3 eura.
viewtopic.php?f=7&t=45329&p=1572078#p1572078
e ono, brzinski je jer nemam vremena hahaha
edit: šta je ovo, imam 2 guest passa u inventory-u?
Sad cemo se svi kolektivno dogovorit da ne ulazimo nek Xero osvoji ^^
Svatko dobije guest passove kad kupi igru.
Outminde slomit ću ti kičmu :killyou: Bez uvrede.
Aha, ok :)