ima ih u istylu, kojih ima u svakom trgovačkom centru u zagrebu
prednosti: dobri su, čvrsti, jako čuvaju ekran
mane: mrvicu smanji svjetlinu i "glatkoću"
Printable View
ima ih u istylu, kojih ima u svakom trgovačkom centru u zagrebu
prednosti: dobri su, čvrsti, jako čuvaju ekran
mane: mrvicu smanji svjetlinu i "glatkoću"
da li tu pricas i o navlaci za ostatak kucista, ili samo za ekran?
kolika im je cijena?
uz svaku navlaku za kućište dobiješ screen protector
ne znam cijenu, ali ako je kompletna osnovna gumena navlaka s njim 80 kuna, onda nemre bit skup
ja koristim tvrdu belkinovu gumenu, koštala je oko 300 kuna
Kupi si Invisible Shield. Bolje ti ne treba.
Dali je moguce ugasiti da mi se slika okrece kada prelistavam glazbu ili gledam slike u vodoravnom položaju?
Npr ležim u krevetu i pokušavam postrance sve obaviti ali nemogu... jer me glupa rotacija sputava, iako ju nikada ni ne koristim :(
a imaš onaj neki ''Rotation Inhibitor'' ali kao za njega moraš imat hakirani iphone sa onim jailbreak-om, tak da vjerojatno niš od tog...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
ali i mene to nervira ponekad!
ako kupim ajFon kodiran na t-mobile te prebacim svoj simpa broj na tele2 mrezu, te gurnem simpa SIM karticu sa "migriranim" brojem na tele2 mrezu, da li cu imat potrebe za unlockom, ili ce kartica radit?
pitam radi problema nakon unlocka sa WiFi-em, za koji je nakon svakog reboota ajFona potrebno resetirat network settingse te resetirat ajFon...
e ovo ti je jako dobro pitanje, ali ja mislim da nece radit...= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
ali gle, mislim da su one iTarife skroz ok!ja imam i150, imam besplatne poruke, besplatne pozive svaki mjesec i 1gb prometa a 150kn nije tako puno!
meni vise "treba" "multimedijalni centar s WiFi-em" nego mobitel kao mobitel... :thumbs2:
potrosim cca 80kn mjesecno, i to se uglavnom svodi na poruke tipa "kad dodes", "gdje si", "ajd dodi po mene", "dodi do mene" te pokoji poziv, tako da mi je 150kn nepotrebno... ;) netom surfam samo preko WiFi-a, nikako ne preko operatera, tako da i to otpada... ;)
btw nije mi vise toliko vazan odgovor, zato sto se sve rijesava instalacijom nekakve aplikacije, ali me i dalje zanima... ;)
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
sa jailbreakom, jel da?
y...
Objavljeno je da Apple drži 99.4% ukupne prodaje mobilnih aplikacija. U obzir su uzete sve platforme i trgovine za aplikacije.
http://www.blogcdn.com/www.engadget....an10101bgf.jpg
Logično, s obzirom kaj se sve nudi ostali nemogu ni prismrdit. Jako lijepo.
slažem se, stvarno ne postoji nesto za sta na iphoneu nema aplikacija :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
samo me zanima kad ce itunes store biti u hrvatskoj u potpunosti, da cemo moc muziku kupovat i sve te stvari...
pozdrav ljudi
postao sam vlasnik jednog ajfona 3g pa me zanima ako imate kakav prijedlog ili kakve postavke za aparat koje su "preporučene" ili "must have" u smislu nenabijanja velikog računa za telefon, bio bih zahvalan kada bi ih podjelili samnom
thanks
ovako, iskljuci si u postavkama za mail ''fetch new data-->push'' ukoliko ti nije bitno da ti mailovi direktno sa servera dolaze jer to dosta baterije trose, i ujedno si stavis fetch na manually!= Citat =:
Izvorno postao golfw12
svjetlinu ekrana si smanji na ispod pola, i ukoliko ne koristis 3g internet previse takoder ga iskljuci!
ovo sve sta sam ti rekao ti trosi jako bateriju, pogotovo 3G signal - ak ga imas ukljucenog baterija ce ti trajat max. jedan dan, a meni ovako traje 3-4 dana, a i mailovi ti nece trosit net na ovaj nacin pa ce ti i racun bit manji :thumbs2:
thanks armagedon
napravio sam ovo http://jailbreak.bloger.hr/post/iskl...-/1957745.aspxSte isključio u opcijama 3g,i taj push -ako je to trebalo napravit, jer se mislim spajat na kučni wlan samo
te me zanima ako sam spojen na wlan doma i kad surfam netom koristi isključivo wlan a ne još i dodatne opcije tipa 3g i štati ja znam čega još
imam neku ikonu karte ili navigacije -jel to free ili se spaja na net da bi to funkcioniralo
napravio sam ono gore navedeno iz linka pa mi se uklonilo ono e u gornjem ljevom čošku- ak je to edge, i spojio sam se na svoj wlan i ponovo se to upalilo e
ja mislim da ti to troši samo wlan ;)= Citat =:
Izvorno postao golfw12
a ovo "e" što opet imam,jel to normalno? ili
a cek, jel ti onaj znak za wlan?
sad neznam ni ja kak da ti objasnim
http://www.imagesforme.com/upload/840c0ed2.jpg
znači ovo u slici u klipbord 1 zaokruženo "E" - to je edge jel.. znaći to moram isključit, mada sam napravio po onom linku i instaliro onaj app (valda se tak to zove)
a ono je ikonica za wlan u klipbord 2 na slici
3G=3G,zrakice sunca=Wifi,E=Edge
a ta aplikacija ti je edge iskljucila, ali vjerojatno taj ''E'' ostane svejedno i pojavi se kad god wlan nije spojen!ako aplikacija kaze da je iskljucen, ona valjda je!= Citat =:
Izvorno postao golfw12
Kak to mislite.....iphone za 400kn??...hm???...a onda treba placat nekai svaki mjsesec ili??..objasnite mi to malo, hbg..kad se ne razumijem u te stvari.. :)
Rodila nakon 4 godine jer se seksala kad to iPhone kažeS:rotfl: :rotfl:
isusa ti... obrij me majko motornom pilom...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://techbuddha.files.wordpress.co...e-facepalm.jpg
Osim što je novinar blesavo i senzacionalistički napisao naslov fakat ne vidim kaj je tu smiješno , glupo i sl. Možda ovo pomogne još ponekom paru da dobiju dijete.
pa upravo u tome je i poanta zakaj je ovo debilno... mislim, pazi čuda - kalendar ovulacije na iphoneu... internet ih je prepun... a da ne govorim o džepnim kalendarima itd...= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Pa tuka ocito ima mozak na razini pileta pa sama nije mogla uzeti kalendar i naci datum kada se treba sexati pa joj je bilo lakše uzeti mobitel i napraviti par pokreta prstom.
I sad ce neko napraviti aplikaciju da nam govori kad trebamo ici jesti, koliko trebamo jesti, kad trebamo ici srati i ostale gluposti. Mozak ce nam se smežurati koliko malo mislimo glavom. :(
ne vidim zašto bi ženska bila tuka... običan jebeni kalendar ovulacije, ali behold - nije iscrtan na kartončiću te nisu datumi označeni kemijskom nego je na mobitelu... wow= Citat =:
Izvorno postao RIDER32