Za monitor sam se suzdržawao koliko sam mogao ali tipkownica i miš......... 2-3 tipkownice sam UNIŠTIO i pet mišewa negdje. Uglawnom koju god igru igram ako nije po mom BUM BUM BUM!!!!
Printable View
Za monitor sam se suzdržawao koliko sam mogao ali tipkownica i miš......... 2-3 tipkownice sam UNIŠTIO i pet mišewa negdje. Uglawnom koju god igru igram ako nije po mom BUM BUM BUM!!!!
me2 (samo sam jednom sakom razvalio u monitor) :(= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Agresiwa wlada među nama!!! :cry: !!! Jednom sam uzeo miša i nabijao po tipkownici. Swe otišlo u PM :(
ja sam razbijao jedino miš i tipkovnicu na Blood Rayn-u kad sam nonstop umirao i kad sam se gubio u onim hodnicima totalno sam poludio razbio sam je čekičom (imam duplu) a miš sam rastavio i zalemio plavu diodu umjesto crvene (opuštajuča je)
Još sam bio razbija monitor i kompjuter na Most Wanted-u NFS te ostalu opremu zbog komandi(ne pitajte) te skretanja za 180 pri čak 400 Km/h
Te finalno programiranje, nisam ima ove tipke <> pa sam zamalo razbio tipkovnicu u naletu čistog i istinskog bjesa cca 300 kn te sam je zamjenio za cca 35 kn
Nice Job :D= Citat =:
Izvorno postao Neo I.P.
Nisam lupao u nikakve djelove kompa,al me tolko izivcira CoD Multiplayer
kad ja naciljam u protivnika,a on mene ubije prije nego ja njega,pa lupam u stol pored tipkovnice
Tu je vise igrica uz koje sam se razbjesnio....
Da vidimo.....U proslosti sam unistio dva misa i tipkovnicu....
U posljednje vrijeme sam prestao razbijat si opremu, pa uzmem nekoliko nebitnih stvari i stavim ih pored sebe....pa kad dode moment....uzmem onu najblizu i bacim ju...to su obicno kemiske koje ne rade.....
dans sam unistio logitech-ov gamepad :(
igrali smo turnir u PES5 i ispo sam u prvoj utakmici na penale :-x
200kn prohujalo s vihorom
Dal je netko igrao X-COM? Samo ću ovo reći => etherals koji se pojave nakon 3 (ingame) tjedna od samog početka. Poludim na te luđake kad mi mindkontrolu puknu na moje i pobiju pola ekipe sa raketama i granatama. Nakon takve frustracije idem udarat po vreći. (koju sam nabavio nakon razbijanja jednog miša :) )
prekjučer sam razvalio miš :( sad mi je baš žao
Kad bi se vi dočepali ovoga http://www.mypocketpc.ch/cgi-bin/1Marco ... G_0015.JPG
nastradao bi vaš stol .....
Nedavno sam nabavio G-7,neznam sta cu ako popizdim,morat cu se ubit
ako ga razbijem
Ma poludio sam kada mi je zastekao comp usred multiplayer igre i lupio šakom u kuciste vise puta.Malo se udubila tipka za power i restart, a sprijeda je kuciste "napuknulo" i lijepo se vidjela crta po sredini od udarca i uopće mi ga nije bilo žao(niti mi ga je sada).
:twisted: :twisted:
Naravno, imam novo kućište...
Ja san razbija najviše kod WC2. Kad bi mi stari komp bloka ja san ga samo nogom u kučište. Danas mi stoji u materinoj sobi i još ima 3-4 udubljenja od bliskih susreta :D .
Upravo sam slomio neki panasonicov headset koji imam možda tjedan dana zbog nedosuđenog penala na robinhu protiv barce (PES naravno) mater lopovsku sudiji :killyou: :twisted:
icy tower...tipkovnica radi malo loše tj. nkad slva izsaju il tak nš:)
s njim sam slupo em miša, em tipkovnicu, em lijevi zvuičnik, em printer.
Uh Icy Tower. Ni jedan dio mog kompa nijebio pošteđen.Prok**** i_grica ali nisam je mogao prestat igrat! :-x :-x :-x
Uuumm..Championship Manager 97/98...mozda zvuci smesno ali ova igra itekako ume da iznervira...moja tastatura to dobro zna!
ja je još uvijek igram :cry:= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
Na svakom LAN Party-u lete tipke... Kad igramo COD2 ili UT i kad god me neko zroka, nabijam po tipkovnici i uvijek 5 min poslje trazim enter i esc i ctrl po podu... :fof:
popi jednu za smirenje prije igre 8)= Citat =:
Izvorno postao ComputerFreak
Vi ste svi ludi! Ja nikad nisam ni takno tipkovnicu i miša jer nikad ne zivcanim
:rotfl: :rotfl: jednom je u sinju bio nekakav cod turnir i ja igrao s jednim likom u timu, a znam da je živčan. Prvu smo ownali a drugu ajme popušili, ja sam mislio da će brat sve živo izrazbijat a on ništa, nije čak ni mrmljao :)= Citat =:
Izvorno postao g@mer4life
citat nakon što je turnir bio gotov "pijem kavu od 9 ujutro" :rotfl: :rotfl:
Ja sam razbl miš o zid i tastaturu ugural u monitor tijekom igranja NSF:MW
= Citat =:
Izvorno postao Đuro-Pero Blatobran
yo have serius problems...damn :?
Ja bi tia upoznat tvoje starce predobri su ako ti takva sranja puštaju= Citat =:
Izvorno postao Đuro-Pero Blatobran
Prije sam izudarao tipkovnicu izudarao ekran i uzeo svoj logitech mx 1000 i u stol ga izudarao no sve je preživjelo osim miša koji se malo oštetio.Sada više bogu hvala ne živčanim zbog igrica.
nikad nisam nista razbio :thumbs2:
Nabavil sam noviji komp i skužio način za smirivanje :)
Zapravo i ne dopuštaju. Taj izljev me košto dvogodišnjeg džeparca, zabran izlazaka pol mjeseca i zabrana kupovanja igrica 3 mjeseca (dark messiah izlazi za 1-2 mj.) :cry:= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul