Prodaj ostale, zadrži MO.
Ipak si one igre probao, i što već ne.
A uvijek ćeš moći skinuti trial verziju i kupit bon.
A što se tiče GW[a], hmhm, ne znam.
Ja bi na tvom mjestu prodao i to.
Printable View
Prodaj ostale, zadrži MO.
Ipak si one igre probao, i što već ne.
A uvijek ćeš moći skinuti trial verziju i kupit bon.
A što se tiče GW[a], hmhm, ne znam.
Ja bi na tvom mjestu prodao i to.
ma sve bi ja to za 500-600kn prodao ako nadjem nekog ako ne onda e-bay pa sta bude :P
ako radis i imas para, neka stoji...
problem radim al nemam para :P
ma ne znam ni sam jos cu vidjet... :D
ak si baš u stisci, kontaktiraj me oko 22.12. jer tad je onak praktički kraj škole pa ću imat nekih 3-4 tjedna da vidim zapravo kaka je igra, onda bi mi nakon 4 tjedna več trebalo dopizdit jer nema takog nečeg nit će bit da ja budem zapanjen više od mjesec dana, tak da ću moč normalno igrat kad počne škola opet :)
evo ja sam isto u beti :D
usao sam tek jucer poslijepodne al beta je kao sto sam i mislio.
Ako je cilj igre bit bruseni dijamant onda je u ovom trenu igra kao tek izvadjeni dijamant sa kamenjem po sebi :)
Al sad kad je ubacen MassiveLOD svaki tjedan ce dolazit HRPA novih stvari
o igri se trenutno nema puno sto za rec, osim da ce bit najbolja mmo igra na svijetu
e i ako je jos netko u beti ocemo li se nac ispred fabernuma? :)
= Citat =:
Izvorno postao Sir_Zizzy
dobro to smo skužili, de neš konkretnije xd
ima ko da ne igra bas puno pa da mi posudi account da vidim kako igra izgleda :)
da evo i ja se javljam xd
ja uopce vise ne igram betu jer zelim da me igra iznenadi kad izadje, a ne da samo nastavim igrat di sam stao :)
al dobro, bar imam pristup beta forumu i pomogao sam star vaultu sa parama :rambo:
e oce ko radit hrvatsko-balkanski (zato jer hrvatska nije balkan nego srednja europa MMKAY?!!) guild? vec sad da se organiziramo, pa da mozemo krenut zajedno kad igra izadje. Ja sam vec probao napravit guild buttfucking gaylords (18+ igra, jel? :D) pa onda futtbucking laygords al oba dva puta sam pobrao ban tak da nam treba ime
Newsletter otkriva dodavanje housinga i mountova u betu. :)
http://www.mortalonline.com/news/oktober-31-10-09
ok da malo ozivimo temu :) reci cu vam par 'sitnica' iz bete koje bi vjerojatno saznali negdje drugdje, i reci cu to rijecima jednog drugog lika pa ne krsim bas toliko NDA :) al ipak nemojte nigdje i nekome rec od koga ste i gdje ovo culi pleeease.
dakle mi beta testeri smo odlucili napravit jedan ogroman grad pored takozvanog 'sausage lakea', na zapadnoj strani jezera izmedju potoka, jezera i planina na jednoj maaaasivnoj livadi. I dakle skoro pa svaki treci i cetvrti beta tester tamo radi svoju kucu, napravit cemo najveci player grad ikad :) tako da mozemo testirat kako ce server podnijet toliko puno kuca na jednom mjestu.
I ti su se naravno nasli kreteni iz guilda variance koji zele unistit taj grad ioako je taj grad za testiranje i jedinstvena prilika da se napravi tako nesto, jer kad beta prodje u pravoj igri nece moc bit moguce napravit tako nesto jer ce bit guildova koji se svadjaju bla bla bla a ovako svi beta testeri ujedinjeni rade grad.
tak da se sad cijela beta dijeli na 3 frakcije, takozvani sausage police koji stiti to ogromno gradiliste, takozvani motherfucking variance dumbtards i oni koji su afk il ne igraju betu vec samo gledaju beta forum (recimo ja, jer zelim da mi sve bude lijepo svjeze i novo kad krenem igrat igru, a ne da samo nastavim :P )
al zato evo mapa gdje se radi grad i da shvatite velicinu (i grada i tog praznog polja :P) :rambo:
http://www.wowbucket.com/uploads/1257435165.gif
e i ne zaboravite da je mapa malo stara, sad je svijet nekih 20% ak ne i vise veci sa glavnim gradom od khurita i jos par malenih gradica (jedan izgleda kao morrowind :D)
i ovo je to mjesto gdje se grad radi, ne obazirite pozornost na new york, to sam ja dodao kak ce grad izgledat u buducnosti :P
http://www.wowbucket.com/uploads/1257418571.jpg
wow... igra sa stvarno stvarnim živim svijetom, baš mi je drago da se nisam predbilježio, pao bi razred bez jbga :D
al barem bi pao razred sa smjeskom na licu. I podocnjacima.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ja kako god završio bit ću sa smješkom na licu. i podočnjacima. :D
Tko ce na kraju sve igrati MO?
možda probam za zimske praznike, ak baš nebudem niš drugo imo u planu, a za to je mala vjerojatnost, al ugl. sigurno isprobavam u 6. mjesecu... ak ne padnem razred :D
racunaj na mene da cu igrat 8 sati dnevno svaki dan. (trenutno pauziram godinu zbog tisucu razloga, prica je toliko duga da mi ne stane u jedan post :D. Al uglavnom svaki dan sam doma i svo vrijeme koje imam mi je slobodno :D )= Citat =:
Izvorno postao Ranjin
Inace necu rec koje mi je ime na forumu tamo, al cu ga promjenit u Nizzel i igri cu se isto zvat Nizzel :) ak vas zanima nes za betu sam pitajte
Hoce li to izac ove godine?
pa vrlo brzo dodaju stvari u igru, al cijeli crafting, gathering, magic i housing sistemi su samo placeholderi, i nedostaje dobar dio mape tak da bi ja rekao da im fali jos barem 3-4 velikaSpatcha da igra bude najbolja na trzistu al vec je 0.8 tako da imamo jos samo 2 patcha do releasa.:(
Uzmi u obzirir da svaka 2 tjedna izbacuju patcheve (ovaj zadnji je bio masivni) sto znaci 2 tjedna i igra ce bit oko 90% kakva ce bit kad izadje. Eventualno ce mozda bit open beta jos 2 tjedna tako da znaci da igra ilazi za 4,5 il 6 tjedana, al tek nekih mjesec dana nakon sto izadje cemo imat sve sto su obecali. Al vec sad je igra skoro pa dobra kao wow, na drugaciji nacin naravno, al je grozno zarazna i dobra :) . Tak da jedva cekam da izadje :)
wow:(
ja sam objektivan i kazem situaciju kakva je, al kazem ti da se ne moras nis brinut, ovo kaj sam rekao znaci da ce na releasu mozda falit koji grad i malo bolji gathering system, al to nije nis strasno. Igra je vec sad jedna od najboljih na trzistu, a jos nam moraju dat dosta stvari :pray:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Zašto ovakve igre nisu F2P? :( :(
Jer su kolko tolko dobre da bi netko platio da ih igra?
zato sto onda nebi bilo para za dalji razvoj i poboljsanja, pa cak ni za odrzavanje servera :D , i jos bi uz morao ic neki item mall koji bi pokvario cijelu igru= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
ma ne nisi me dobro razumio... reko si da je "igra već sad skoro dobra ko wow" ak je lošija od wowa u qrc onda ko će to igrat :(= Citat =:
Izvorno postao Nizzel
[quote=Rang€r]ma ne nisi me dobro razumio... reko si da je "igra već sad skoro dobra ko wow" ak je lošija od wowa u qrc onda ko će to igrat :([/quote:6jv1by71]= Citat =:
Izvorno postao Nizzel
kad sam rekao kao wow mislio sam zarazna kao wow, neupitno je bolja od wow-a, to je sigurno
ono istina da je wow svima kad su ga prvi put isprobali bio zarazan(mada ima iznimaka i zavidim im) sječam se kad sam ko neki klinac od neznam 11 il 12 godina 1. probo WoW, ono reakcija je baš bila wow... al poslje taj osječaj splasne i skužiš da je igra tužni grind, dok je MO kolko sam skužio pravi živući svijet, te moš radit štagod očeš jer sve je dobro, dakle ak neću ubijat fakin monstere več oču brat cvijeće na livadi brat ću cvijeće i bit dobar u tom...
exactly