Ne,odmah cu na MP -.-
Pa naravno da cu sp prvo proc pa odna mp pa onda jos jednom sp na najteze.
Printable View
Ne,odmah cu na MP -.-
Pa naravno da cu sp prvo proc pa odna mp pa onda jos jednom sp na najteze.
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ja ću odmah na mp :)
Ima za sp vremena :)
Ako budem kupio,onda cu -SP-hardned,veteran,Co-op ako bude valjao,MP na kraju :P
SP - Veteran/expert cu prijeci u 2 dana 2 puta nakon cega prelazim u MP, i u roku od 2 tjedna prelazim SP jos 1 put detaljno.
Ja cu SP prijec u jednom danu i onda jos par godina igrat MP :P
ili do slijedeceg naslova koji nas sigurno ocekuje sljedece godine u isto vrijeme :(
Također.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Samo sto cu MP igrati i prije izlaska igre ako izađe BETA verzija MPa :P
Da,novi cod,sumnjam da i novi MW.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Kojeg će naravno radit Treyarch.
Što znači da ću igrat MW2 najmanje 2 godine + cod4 i cod2 :)
Mah, jedino sto me zanima je Modern Warfare serijal od sada, odustajem od daljnih CoD nastavaka posto ga radi Treyarch, s obzirom da nisu napravili nijedan posteni CoD, ni nece, i ako naprave ga necu igrat.
Modern Warfare from now.
a ak ce activision ipak raditi jos codova ?
mislim modern warfare su postali obavezna lektira za sve gamere ali isto tak i codovi su bili i ostali
Nece ih activision raditi nego ce ih narucivati :D
kako to misliš kao gta4,o cemu ti to,pa nije to open world igra ffs -.-
Wait, ko GTA IV, I don't get it.= Citat =:
Izvorno postao -AlanFord-
Ak mislis na optimizaciju definitivno nece biti tako, koristi se isti engine ko i u CoD4 tako ako si mogao CoD4 na najvise pokrenut, moci ces i MW2 na najvisem pokrenut.
Uostalom optimizacija u GTA IV se rijesila u jednom masovnom patchu, koji je sve lijepo sredio.
ma misli da nece bit epic fail ko gta4 :D
GTA IV bas i nije epic fail, igra je fantasticna kada je patchas, jedino su zeznuli optimizaciju, sve ostalo je odlicno.= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
Ne sumnjam u odličnu optimizaciju igre od strane IW, igra će vrtit isti engine tako da će biti vrlo male razlike u fpsima, možda nikakve.
Jedva čekam :D
btw. oće bit malog kalaša u mw2?
Kalaš je legendarna puška! Svatko je mora poštovat i molit joj se prije sna te je mazit više nego vlastitu ženu, iako kalašu treba puno manje njege od žene. Kalaša možeš držat u pjesku 20 godina i kad ga izvadiš pucat će ko nov, a ženi baciš šaku pjeska u lice i odmah počme prijetit sa alimentacijom.
Kalaš će definitivno bit u MW2. Ne govorim da je službeno potvrđen, ali ta je puška toliko EPIC-EPIC-EPIC-EPIC-EPICSda mora bit u igri.
P.S. A govoriš o malom kalašu? AK-74u? Za njega neznam
A ako baciš kalaš ženi u glavu???
Kalaš je najavljen za mw2, ali za mali kalaš ništa nisam čuo :(
Obican kalas ce ostati u MW2 sto ste mogli primjetiti u dosadasnjim videima koji su izasli.
A sto se tice malog kalasa, nesto mi govori da moram misliti da sam ga clucajno vidio u onoj snjeznoj misiji al meni se svasta voli priviđat... :D
Pa moraju ga ostaviti. Pa najbolji je SMG :(
Ak-47, AK-47u, MP5+silencer. Jedina oruzja koja koristim, nadam se da ce MP5 i AK-47u biti u MW2.
A na kraju u ako nebudu, igra će nam biti predobra, pa kad MW3 bude izlazio, nadat ćemo se da će bit oružja iz MW2 :)
Ja se samo nadam da i kad budem imao 60 godina i kad budem s vremena na vrijeme nabacio koju rundu s vama(na okupljanju starih čiča na serveru) u MW18 bude bilo AK-47.
oonda bude opet cod xD= Citat =:
Izvorno postao la50
zamisli nas par za 50 godina ispred kompa svakih pola sata prekidamo igru da popijemo dozu ljekova i kad pocnemo gubiti dobimo infarkt
pdodje mi smijeh cim se pomislim na to
Haha,to će bit ono ubojita borba.Kakvo će to kretanje po stazi bit,samo ćemo ravno ić,a kod pucanja će proći 5 sekundi kako bi ispalili jedan metak.....no do tada(uživajmo dok možemo :).Btw za ovaj MW2 se nadam da će biti duži SP od prvogg dijela.
aj surtenli houp sou ( da ce duza porica biti )
nis drugo samo to i super ce biti
I ja se nadam ali svejedno vaznija mi je kvaliteta od duzine jerako ti nakon 5 prelazaka nedosati onda ti nista neznaci duzina igre :D= Citat =:
Izvorno postao la50
CoD4 kolko god da je bio kratak imao je fenomenalnu SP kampanju, nadam se da ce i MW2, zapravo siguran sam da hoce :D
Kakva je situacija sa mapama,koliko ih bude bilo,kakva bude veličina mapa ?