HAH!
Kina zabranjuje "farmanje" ingame novca, naime ljudi sve više i više kupuju real stvari s ingame novcem.
Ovim postupkom Kina namjerava ukinuti to.
Cjieli tekst pročitajte na sljedećem linku, zanimljivo je;
Link!
Printable View
HAH!
Kina zabranjuje "farmanje" ingame novca, naime ljudi sve više i više kupuju real stvari s ingame novcem.
Ovim postupkom Kina namjerava ukinuti to.
Cjieli tekst pročitajte na sljedećem linku, zanimljivo je;
Link!
Došlo je i to vrijeme, Silkroad će se otarasiti BOT-era.
Uh, možda opet zaigram SRO, evo vijesti:
Valjda ovo nije još jedno ''obećanje, ludo radovanje''.= Citat =:
Hello. This is Silkroad Online.
This is our new policy to protect our game from illegal program.
1. Silkroad Online scheduled to enforce strongly on an illegal program usage as such as auto hunting program called ‘BOT’.
(Brand new BOT detecting system would be applied)
2. Illegal program usage will not grant you to access the Silkroad Online.
(When you can’t login, simply reinstall the game to play it normally.)
3. When continuously illegal program usage is detected, the account would be restricted.
As the result, only normal client should be used. Any programs which might be considered as illegal programs should not be used.
Nadam se da će se više otarasit tih vlakić botova.
dal je darkfall izasao? koliko igraca ima?
kakav je warhammer? cuo sam da ima combat system gori od wow-a, a combat system i je razlog zasto polagano prestajem igrat wow
dal postoji jos neki veci i poznatiji mmo sa combat systemom kao darkfall?
fala, stricek zizzy vas sve voli :pray:
1. Da. Neznam
2. igro sam ~2 sata tako da ne mogu previse suditi. Combat system mi se cini isti. Po onom sto sam cito i vidio war je slican wow-u, ali pvp orijentiran.
3. Mislim da ne. Zanimljiv combat system ima age of conan pa si i to pogledaj.
Imaš temu za MMO pitanja kao prvo tak da ovo treba ić pod lock il premjestit.
Darkfall je već dulje vrijeme vani i ima solidan broj igrača.
Warhammer je zabavniji od wow-a, muči ga jedino lag kod većih fajtova. Imaš trial pa probaj.
Nešto kao darkfall, hmm, nisam ziher al možda mortal.
Nauči se postat u pravi topic.
Premješteno!
Natavite s razglabanjem ^^
Warhammer sam prestao igrati zbog lagga, i ne samo u borbama već svugdje. Znao me izbacivat iz igre i zaleđivat se, što me užasno živciralo. Sad skuplja prašinu. Neam pojma šta ću s tim. :?= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Misliš, hoćeš prodat ciglu?
Razglabam o tome kako free MMO-ovi, i dosta komercijalnih zapravo, imaju očajne animacije kretnji likova.
Gotovo uvijek izgledaju kao da im je tko zabio kišobran u evakuacijski tunel te ga rastvorio kad je ušao dovoljno duboko. Ili to, ili imaju ovaj over the top pristup kad izgleda kao da će uništiti svijet jednim potezom, odjeća se vijori kao da je pijavica ni metar od njega i slično. Dobro, ovo drugo je još podnošljivo (priznajem, padam dosta često na tu dramu kad se channelaju magije), ali trčanje kao strašilo koje pati od rigor mortisa... ne baš. WoW, ma koliko star bio, još uvijek ima vjerojatno jedne od ponajboljih animacija kretnji likova.
blizzard nam treba dati novi MMORPG iznad danasnjih standarda... ljudi danas igraju wow samo sto je tu sva ekipa, ja mislim da ga nitko ne bi igro da to nije postao obicaj vise....
Hmm, kretnja likova u Aionu!
Ali borba u Aionu, očajno.
Ah, što reć, ljudi u Blizu imaju zanje.
jeli aion fraj ili se treba kupit ko Guild Wars?
Kupit i placat pretplatu
jebat ga onda 8)
Slučajno naišao na dvije igre, Berkanix izgleda predobro (sad mi se igra RFO), a za Shaiyu 2 neam pojma, ima samo teaser. Ista kompanija, Sonov Entertainment.
Berkanix Online
D07JimS5JH0
http://steparu.com/latest-news/357-berkanix-online
Shaiya 2
Ajmo se dogovoriti da igramo nešto zajedno. Navedite/predložite neke mmorpg-e koje biste željeli isprobati, igrati ili već igrate.
Ja predlažem RFO, Sword of the new world, Dragon Sky i Twelve Sky 2.
Ne, ne, ne i ne.= Citat =:
Izvorno postao otac
---
Perfect World International
Dragonica Online EU
Voyage Century Online
Taikodum
Možda, ne, čuo da je community mrtav i ok.
Pandora saga, OB je za 2 dana? Link
Ovaj podforum polako umire.
Ovaj podforum nikad nije niti bio ekstra aktivan.
Ima par hard članova koji redovito posjećuju i pišu, a također ima dosta onih koji samo i posjećuju.
WonderKing u CB-i, simpatična igra na MapleStory način stoga pogledajte: Link
Nego, kad gledamo sve ove MMO-e koji se redaju iz dana u dan od kojih njih 90% koristi fantasy setting (želim bit vilenjak /kiss =_=), 9% ih je trkaćih a onaj jadni 1% je sci-fi tematike. Tehnički gledano svi ti mmo-i imaju istu mehaniku ako se to tako može nazvat (trošenje ogromne količine vremena pred monitorom za 1% xp-a) te se baziraju na principu koji se sastoji od ubij (ahhh još samo 356 monstera za 0.002 xpa i postići ću 50 od 180 lvla), pretrči (budi među prva 3 i dobiješ gumu od koje ćeš napravit nove tenisice ili marte koje su bolje od trkaćih tenisica ALI moraš osvojit još 20 utrka za žnirance), preleti (budi 1 da dobiješ renown i nova leptirova krila), skuhaj (unutar 3 minute da dobiješ jestivi poriluk). Naravno ima još sličnih gluposti ali ono što mene zanima je zašto su igrači primorani provest toliko sati ispred računala na tako glup način. Ja stvarno ne bih ima ništa protiv provest puno sati na jednoj igri ukoliko bih imao što za čitat (priču-septerra core / call of cthulhu / prototype), ako bih imao izbora što se tiče napretka a ne onaj fixed napredak da na 10 lvlu biram klasu prišta kako bih mogao liječit tuđe akne. Ni sam ne znam što hoću ali znam da treba biti nešto inovativno/novo. Recimo Eve Online, ta igra je tako brutalno inovativna i složena da je to za nepovjerovat gdje je jedini nedostatak za mene taj da ja ne podnosim igre sa brodovima (letećim naravno) ali opet igru priznajem kao najbolji novi mmo u zadnjih par godina koji je pokušao nešto promjeniti što je CCP-u pošlo za rukom pošto imaju stabilan broj igrača koji se polako ali sigurno povećava. Da se vodeća korporacija zamjeni sa našim predstavnicima u vladi/saboru hrvatska bi postala priznata velesila gdje nitko nebi znao što znači recesija =_=. Zašto nam netko ne isporuči igru koja bi imala recimo atmosferu Penny arcade adventures-a ili recimo Grim Fandanga. Što je pošlo po krivu da više nitko ne obraća pozornost na atmosferu te na igrače koji sve više i više napuštaju mmo vode čekajući nešto svježe. Dosta mi je levlanja /puj, ne želim više ubijat crve koji dropaju kameni čekić od 3 metra, dosta mi je fantasy-a (naravno nije to loš setting ali je ispran žešće), dosta mi je levela općenito jer previše razmišljam o tome koji sam lvl i kako brzo napredujem, želim biti uvučen u priču te u interakciju sa drugim igračima te stvoriti novu legendu sa njima. Ahh, pusti snovi :/
Jedina nada mi je sada Vampire The Masquerade (više bih volio Old od New ali ajde, bit ću zadovoljan i sa drugim) pošto ga radi CCP te postoji velika nada da će donjet nešto svježe i inovativno.
Ovo je bio moj amo reć ispad stoga ukoliko vam se ne sviđa slobodno ignorirajte. U svakom slučaju bih htio čuti druga mišljenja kuda sve ovo ide.
Igram to povremeno, nabio lvl 32 na knight-u i 22 na mage-u. Mage-vi su malo slabi u odnosu na druge klase. Začudo nije grinder, barem ne na početku, samo treba obavljat questove i leveli se penju lagano.
Skidam Atlanticu, hoću onaj auto ili barem pc :D.
Što se tiče Atlantice, ajme. Stvarno ne znam zašto ljudi veličaju tu igru pošto je tako jednostavna te jednolična. Usporedit ću Atlanticu sa fenomenom Twilight filma (svi veličaju sranje od filma), nema bolje usporedbe od te. Prepruka: ne skidaj te rađe instaliraj Disciples 2 na računalo i uživaj u Hot Seat-u sa frendom ili preko Hamachija.
NHN je objavio da dolaze u Europu i najvjerojatnije će plasirati na EU/NA prostore neke igre, poput Monster Hunter Frontier, Tera Online i C9 (Continent of the Ninth).
Sve 3 izgledaju obećavajuće, za Teru prvi put čujem i čini mi se ok.
Link.
Tera mi stvarno blesavo (čitaj zanimljivo xD) djeluje. Castanic i Popori su simpa rase.
C9 je isto zanimljiv dok ne očekujem previše od MHF-a.
Thanks na info-u. :thumbs2:
Jedini je problem katrostrofalna nebalansiranost među klasama,što mi samo govori da je PVP jako loš.
Fora je u tome da WoW nije PvP igra niti je ikada bila takva jer je u biti nadogradnja na stari Everquest i to se osjeti baš u tom segmentu. Sam PvP sistem je ubačen naknadno sa PvE planom (opet kažem, oni koji su pratili WoW od samih početaka znaju da tada nije ni postojao organizirani PvP kao danas... je li to dobra ili loša stvar bila, to je već zasebno pitanje), tek su se sa Arenama stvari počele kretati na bolje i udaljavati od "PvP grinda" koji je u biti radio na principu jako sličnom raidanju jer ga bio dizajnirao čovjek zaslužan za raidse.
Sljedeći mjesec će WoD napokon biti službeno najavljen :D
Zanimljivo je da se šuška kako će blizz u slično vrijeme izbacit booths-e za igriv Diablo 3 i najavit novi MMORPG za koji je već rečeno kako će biti novi IP tako da ništa slično dosadašnjim naslovima ne očekujem premda se nadam da neće tako brzo to ić najavljivat. Neka radije najave novi xpack za WoW.
Pitanje je sad tko će izbaciti inovativniji i privlačniji proizvod. CCP i Blizzard su napravili odličan posao sa svojim naslovima od kojih se trenutno očekuju brda i doline.
Ima li još tko da prati i čeka WoD ili sam jedini :cry:
To sam čekao.
Nisi jedini, ali u ovom trenutku mi treba više od samo IP-a koji volim da bi mi prodali igru, posebno pored konkurencije koja dolazi. Ne brini se zbog toga, jer postoje naznake da će WoD MMO biti u "ozbiljnoj" maniri tipa EVE Online tako da si CCP i Blizzard nisu direktna konkurencija jer očigledno ciljaju na različite skupine ljudi kao svoje korisnike.