-
Re: Star Wars: The Old Republic
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Po onome linku, to nije SW. Nešto slično jest, ali SW nije. SW mora odisati dubinom, epičnošću, atmosferom koja je toliko gusta da ju moraš lightsaberom rezati. Onaj link opisuje nešto što je blizu ali ne dovoljno da meni, zagriženom fanu SW svijeta da razlog da zaigra TOR. A znam da se primjerice kolega Šnicla, također ogroman fan SW svijeta slaže sa mojim stajalištem po pitanju ovoga. TOR, ako je vjerovati onom linku, definitivno nije dostojan da ga se smatra nastavkom KOTOR priče. Za SW na računalu nade polažem u port Force Unleasheda i SWGEMU jednog dana. Jer ja, stvarno istinski fan SW-a ovo nemam namjeru igrati ako su stvari onakve kakve su opisane u onom linku. Nakon Jedi Outcast serijala već shvatiš da i akcijska igra može imati dubinu i atmosferu. KOTOR to pokazuje kroz jezivu dubinu igre (dvojka barem) koju dodatno povećava filingom koji imaš kad čuješ Kreiu kako priča o nečemu, osobito na kraju igre. Lego Star Wars, koji sam večeras počeo igrati, prikazuje taj svemir na humorističan način, no svejedno ima određenu dozu...SW-a u sebi. Jedan Republic Commando je apsolutno savršena igra po svakom pitanju i svakog tko kaže drukčije čeka bolan kraj. SW BF II je iznimno zabavna igra koja daje dodatan uvid u svijet SW-a kroz klonove i Jedije ravnomjerno. Doduše pomalo hibridno sa Battlefield serijalom. Sami filmovi posjeduju i boga i isusa i hare krišnu i ćevape. Čak i Epizoda 2 po kojoj ekipa ima naviku pljuvati kad se sjeti, meni osobno predstavlja iznimno dobar film. Kao što već rekoh, prequel trilogija mi je draža od originalne samo zato što pokazuje Anakina kakav uistinu jest, za razliku od originala koji ga pokazuje samo kao inkarnaciju zla i ništa drugo. I nakon svega toga, trebam igrati igru u kojoj će hrpa balavaca vajnati ako ih zgazim na svojem nemuštom jeziku i uz to ću morati plaćati za nova poglavlja te će cijeli svijet biti morbidno ograničen? Ne hvala. Za dobar SW MMO bih se odrekao WoW-a iste sekunde. Ovako, ne znam hoću li uopće i probati trial ako igra bude onakva.
Sign na ovo, iako ja nisam bas hardcore SW fan znam dosta o njemu i ova igra mi je jako zainteresilala.
-
-
Duzi gamplay video na E3-u.... to se pita :)
-
Hellboy, i ja se u potpunosti slažem. I dalje čekam SW MMO. Od početka sam imao osjećaj da od ovoga neće biti ništa, od činjenice da svatko može biti Jedi, a i na samu implementaciju priče u MMO okružje sam bio skeptičan.
Star Wars nisu Lightsaberi, Star Wars nisu veliki imperial star destroyeri, Star Wars nisu bolesno dobre i maštovite lokacije, Star Wars je zapravo nešto iza svega toga, ona epska duša svega šta postoji u tom svijetu. To je taj SW osjećaj zbog kojeg je SW serijal po meni najbolja SF priča ikad ispričana.
-
A svejedno cu morat probat igrat ma sto god bude, jer ono Bounty Hunter ftw!!
http://accel10.mettre-put-idata.over.../boba-fett.jpg
-
So what, ne smiješ ništa nacrtati jer to automatski pripada nekome? Kakav lejm pokušaj mužnje para je to? Zar će tužiti klinca koji nacrta Death Star? That's it, bez obzira koliko ovo moždaSdobro ispadne, ne igram. Iz principa. I nacrtat ću Death Star kojeg ću pejstati gdje god stignem. Pretežno zato što sam dobar u crtanju krugova u Photoshopu. I samo u crtanju krugova. :D
-
video
Nešto novo o troopreu: Nije da mi se više sviđa nego prije.
Samo moram reći da mi se jako jako ne sviđa reciklaža starih ideja odnosno retro izgled star wars filmova. Iako izgleda dobro, jednostavno prva stvar koja mi padne na pamet je da pate od velikog nedostatka kreativnosti. Igra se dešava nekoliko hiljada godina pre filmova, pa bi bilo logičnije da sve izgleda drukčije (ne lošje, drukčije). Pa današnja vojska se u potpunosti razlikuje po svemu od perioda Građanskog rata u SAD-u. Dobro de jediji i sithovi se ne mjenjaju ali sve ostalo...BH-ovi s jump packovima, trooperi koji u potpunosti izgledaju kao cloone trooperi (koji tako izgledaju zbog tribute-a mandalorijanskom armoru koju u doba tora su i dalje zli)... kritikujem dizajn igre jer mi je neorginalan...to ne znači da je neću igrati...
A za sljedieći post...kritika grafike... stay tuned...samo se šalim
EDIT: sad svi vani i crtajmo death starove po komšilucima...pljunimo u lice režima...
-
Sada svi moramo ici napraviti Deathstar u polju kukuruza!!
-
-
Sav fan art pripada LucasArtsu i Biowareu. Nacrtaš li lightsaber, to je vlasništvo LucasArtsa. I možeš se pravdati da si crtao dildo, neće ti pomoći.
-
Znači svaka kugla koju sam ikada nacrtao je Death Star?
-
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Sav fan art pripada LucasArtsu i Biowareu. Nacrtaš li lightsaber, to je vlasništvo LucasArtsa. I možeš se pravdati da si crtao dildo, neće ti pomoći.
Dakle, moja bilježnica iz engleskog iz zadnje 3 godine srednje škole u potpunosti pripada Lucasfilmu/LucasArtsu? :proud:
-
Jedino što je meni apsolutno suludo je da se ovo odnosi na ama baš SVE. Ono, ako želiš iskoristiti komercijalno, direktno ili indirektno, pa čak i ako sliku učiniš dostupnu javnosti na ovaj ili onaj način bi još i shvatio, ali da baš SVE što nacrtaš pripada Lucasu, makar ti to nacrtao samo za svoj gušt i nitko nikada to ne vidio? To mi je nepojmljivo.
-
Baš to mi je toliko zbunjujuće da bih im najradije napisao hate mail. Već smo vidjeli primjer takvog manipuliranja i monopola kad je Facebook odlučio sebe staviti kao ko-autora svih djela objavljenih na njemu što je preraslo u praktičku krađu. I sad ovo, znači frend koji je imao običaj raditi crteže Yode i ekipe samim time pljačka LucasArts? Iskreno govoreći, gospodin Lucas i ekipa su mi duboko pali u očima nakon ovoga. I što točno podrazumjevaju pod svojim vlasništvom? Samo crteži? Ili su tu i filmovi, animacije, crtići... perhaps ona baba koja prodaje majice za vrijeme glazbenog ljeta ovdje krši nekakav zakon jer tu i tamo ima lošu SW majicu na štandu? Jedno je braniti svoje vlasništvo, ali ovo je Orvelovski.
-
-
Mda. Trailer je dostojan SW filma. Ali što mi to vrijedi kad se bojim da će igra biti onakva?
-
Bez teksta sam... jednostavno bez teksta. Predobra stvar i bad guys win za promjenu. Wow. :)
Oklopljeni Force useri? Predobar dojam ostavljaju, premda me zanima zašto svi True Sithovi nose ovu Vader-like obleku.
-
Speaking of which, malo mi je lejm što Sithovi pobjeđuju ovdje. Ipak je to Jedi temple. Bounty hunter je žestoko OP. I tko je lik koji vodi napad? Neodoljivo me podsjeća na nekog tko je...stradao.
-
Svi u napadu izgledaju kao i vođa im, isto kao što svi Jediji izgledaju kao njihov vođa... samo im ne vidimo lica.
Da, i mene je podsjetio na stanovitog gospona, ali nije da mi smeta... oči su mu fenomenalne, samo se pitam čemu maska.
-
Jebo MMO napravte film da ovako izgleda svi mi presrećni....
Zamalo (al zaista) suza mi na oku kanu....
Kao i svaki cinematic ovo prikazuje kako bi moglo bit iako u stvari neće al moram ga pogledat još jedno 10 puta. Danas...
-
Najbolji trailer koji sam ikada vidio u svom gamerskom zivotu. Ikad. :pray: Dobro pise dolje komentar, bolje od Episode 1,2 i 3 zajedno. Steta kaj je MMO pa ga nikad necu zaigrat :cry: Mozda, ali mozda postoji mogucnost za to ako igra bude dobra...vidjet cemo :( Sad valjda treba cekat Kotor III.
-
Predobar trailer, ali ova pobjeda sitha na traileru će samo povećati nebalansiranost strana na TOR-u. Već vidim 20 sithova kako ganka jednog jedija...
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Najbolji trailer koji sam ikada vidio u svom gamerskom zivotu. Ikad. :pray: Dobro pise dolje komentar, bolje od Episode 1,2 i 3 zajedno. Steta kaj je MMO pa ga nikad necu zaigrat :cry: Mozda, ali mozda postoji mogucnost za to ako igra bude dobra...vidjet cemo :( Sad valjda treba cekat Kotor III.
Samo što ga neće biti jer su ovi odlučili da imaju previše materijala pa su odlučili sklepati MMO. Trailer je uistinu impresivan, no kao što rekoh, ne sviđa mi se što su Jediji izgubili. Oduvijek sam bio njihov fan. Samo mi jedna stvar smeta - ulet brodom u zgradu? Wai? Zar nije bilo bolje sletjeti ispred i trijumfalno ući nego riskirati da ti putnici izginu nakon čega bi lik koji je prvi ušao dobio takvih batina da bi isplakao one jezive oči? I bounty hunterica je grozno OP. Nitko joj ništa ne može. Napadaju ju u hrpama i svejedno ju ni ne ogrebu.
-
ako igra bude upola dobra kao ovaj trailer, ovo će biti prvi mmo kojeg ću zaigrati, i neće mi biti žao svih para koje ću dati ni svih ispita koje ću sjebati zbog toga.... AKO bude tako dobro, that is :)
-
Svrš na trailer :pray:
E kad bi onakva borba bila... Zato zadnjih dana igram Jedi Academy (+ KoTF), samo radi borbe. A ne debilno klikanje 100 vrsta spellova :yuck:
-
ostao sam totalno bez teksta. Ovako dobar cinematic nisam vec jako dugo vidio. Ovo je na razini onih Blizzardovih cinematica, pa cak i bolje. Stvarno, nemam rijeci za ovo... :pray: :pray: :pray: :pray:
Zaljubio sam se u ovu igru preko usiju, sad sam siguran u to... :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Samo što ga neće biti jer su ovi odlučili da imaju previše materijala pa su odlučili sklepati MMO. Trailer je uistinu impresivan, no kao što rekoh, ne sviđa mi se što su Jediji izgubili. Oduvijek sam bio njihov fan. Samo mi jedna stvar smeta - ulet brodom u zgradu? Wai? Zar nije bilo bolje sletjeti ispred i trijumfalno ući nego riskirati da ti putnici izginu nakon čega bi lik koji je prvi ušao dobio takvih batina da bi isplakao one jezive oči? I bounty hunterica je grozno OP. Nitko joj ništa ne može. Napadaju ju u hrpama i svejedno ju ni ne ogrebu.
Pikico, kempati ćemo ti spawn do bola kad igra dođe. :P
-
Kek. AKOSbudem igrao, potrudit ću se da ti pokažem kako se igra i kako se kemperi miču. :D
-
Najbolji trailer ikada napravljen :pray: , bounty hunter :pray: i jos je female :pray: , nemam sto drugo reci nego :pray:
Kada ova igra izade odmah na steam i buy! :pray:
Iako sam vec previse silovo smajlice :pray:
-
gledam ono, ocjena korisnika za trailer 9.8, hehe :D