Blago se tebi :(
Printable View
Blago se tebi :(
Evo narode pisiplejovski. Srdačan pozdrav iz Beograda. Imamo čak i net tu u hostelu. Grad je nešto pre jebeno, pičoka na bacanje. Nevjerojatno. Još par sati do koncerta. Sinoć smo se napili ko stoke i to za badava. Ma prejebeno. Čak postoji mogućnost da uđemo u backstage.
i glavno da meni u pol noci saljes poruke kako pijes besplatnu rakiju ... cigane sretni
aj cigane sretni javi kako je bilO!:)
Evo ljudi, kratak report, sutra kad dođem doma napišem detaljan opis.
Ukratko
NAJBOLJI KONCERT NA KOJEM SAM BIO U ŽIVOTU.
Ozvučenje je bilo pre jebeno, zvuk je bio naprosto perfektan, scenski nastup pre dobar...
A đubreta...Tko zna kad će opet bit takvo nešto negdje u blizini...
Jos samo malo :)
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/i...8401342fd0.jpg
ide li ko na flogging molly u nedjelju? da se popija koja piva... :D
bio sam i ja u beogradu, u fan zoni.,to je nešto što ću pamtiti cijeli život
gledao sam jedan takav bend.,nemam riječi,.uživancija
sex, drugs and rock 'n' roll :pray: :pray: :pray: :pray:
Bez drugoga i dobro je.
U 9 mjesecu...tocnije 05.09.09
Nastupa The Offspring XD
:thumbs2: :thumbs2:
u Tvornici :)
Predgrupa im je Titos Boys...
Brijem da cu zbog ovoga doci u CRO :)
[quote=Drugs Bunny]idem ja ,danas sam baš pio guinness polako se pripremajući :pray: :pray:[/quote:1xlrk5hr]= Citat =:
Izvorno postao "IGoR_2803":1xlrk5hr
e, jedva čekam, baš sam gledo neki dan dokumentarac o njima, 'whisky on a sunday"... to će biti lom! još 3 dana... :pray:
Ja sam planirao oba dana doci posto ce se prvi dan sigurno rasprodat,ali 200kn je tako da cu tada samo doci.Cant w8= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
jos 4 dana do Slipknota:)
Inače ide ko na Limp Bizkit 20.6. u Varaždinu?
Jel kupio tko kartu za Cynic?
izasle su u prodaju vec?:) ako da, kolka je cijena ak znas?
120kn u pretprodaji.
supr, tak sam nest i ocekivao za cijenu. drugi tjedan se kupuje...da ne bi bilo :)
Ide ko na Arctic Monkeyse? Ja najvjerojtnije ne ;{(
Izgleda da ipak neidem na Inmusic, prodat ću kartu za 300 kn, treba mi za Cynic, a i nemam s kim ić :(
Slipknot u utorak, bit će grdo. Kad SiC zasviraju :pray: Bit će polomljenih kostiju.
Frend me danas zvao i rekao da je napokon kupio kartu, pitao me oćemo se buksat na tribine ili idemo dolje? Ja naravno rekoh idemo dolje, on je samo rekao "ti si lud" :D
Drago mi kaj sviraju dosta starih stvari.
O jambrek,mogli bi se meetat prije konca?:)
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao stevan_nikolic
stevan, super si.
:pray:
modovi/admini ajd ga nemojte banat uklonit sklonit il šta več, baš mi ga zanimljivo slušat :DD
Kad ti dođe Kenan i stavi ti bananu u dupe. *shy*
Vidis kako znaju.
Izvinite sto malo offtopicim ali ko je bio ovaj stevan_nikolic i zasto je benan?
Jer su ti ovo true gejmeri svi moraju slušat taj metal ili rock ako ne onda nisi gejmer,pa ako se o nečem drugom počne pisat odma te banaju.JA VOLIM CAJKEEEEEEEEEE,sad me banajte.(mrzim cajke)