Blizzard je več prihvatio skriptu o wowu jednog pisaca, onaj koi je radio spiderman trilogije...
Printable View
Blizzard je več prihvatio skriptu o wowu jednog pisaca, onaj koi je radio spiderman trilogije...
W00t, izgleda da imamo nekoliko promjena na IMDB profil stranici - datum izlaska filma je stavljen za 2011. godinu, a sam naslov je promijenjen u Warcraft: The Rise of the Lich King. Iznenađenje do jaja ili možda očekivani i sigurni smjer kretanja filma?
http://www.imdb.com/title/tt0803096/
KOMENTARI I DETALJI
:pray:
totototototo Warcraft 3 Reign of Chaos i The Frozen Throne su tu cim je "Rise of the Lich King" !!!1
ane :DDD= Citat =:
The film is approximately slated for 2011 according to IMDB. This title gives us an idea that the film will be somehow based on some of the scenes of World of Warcraft: Rise of the Lich King novel by Christie Golden, which contains heavy references to scenes from Warcraft III: Reign of Chaos and Warcraft III: The Frozen Throne.
evo wowašima in their face :D
mene jedino zanima dal bu to digitalna animacija ili "LOTR" šema ,film
Za sada je potvrđeno da je live-action film, ali tko zna zapravo... to je ionako dosta stara vijest.
nek bude upola dobro ko lotr i ownat če..
true :)
ako bude ko db movie nebu bilo dobro
ma što se tiče svijeta i priče to će bit dobro, za ovo ostalo baš i nisam siguran, al pretpostavljam da blizzard neće dopustit da blate warcraft ime, ipak to mogu samo sebi dopustit...
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
imam njezinih par knjiga iako ovu nemam...
hmm nevidim razloga zaš bi neko nabavljo tu knjigu, bolje odigrat w3 i ft i sve to "doživit" jer kolko sam čuo wow:rise of the lich-king je zapravo w3 i ft priča
bump bump bump
nešto se kuha
http://www.gamer.hr/wp-content/uploa...al-329x450.jpg
makar lažan poster, al nemojte me ubit
awawawaw!
Sad ćemo te kazniti... osim Cairne nije u međuvremenu postao glumac. :)
od kud ti taj cover ?
Al uglavnom brijem da če film bit avarage ili ispod OČEKIVANJA... skupljač love ne :D .
Na stranicama od warcraft filma sam pročito da će dio ekipe koja radi wc movie biti redatelj filma Spašavanje vojnika Ryana.
I btw film se neće zvat rise of the lich king :nonono:
ček steven spielberg će bit dio tima za warcraft team? on je režiro spašavanje vojnika rajana, zar ne?
rise of the lich king... dakle wc3+ft priča :D
Nije spielberg radio Ryana
je= Citat =:
Izvorno postao LichGa
http://www.imdb.com/title/tt0120815/
Nije spielberg nego onaj pisac
livada je strižena
:pray: :pray: :pray: :pray: na blizzovce pada granata ak film ukenjaju..........
Pa šta blizz ime neke veče veze sa filmom ?= Citat =:
Izvorno postao SabaothII
Ako ima onda im to nije pametna ideja... radit film... ako nebude dobar ne. A ako imaj neke poveče veze s pravljenjem filma onda če to trajat 5 godina :D . I izad če je kao trologiju. hahaaha.
dude :killyou: ne znam...ali mislim ipak njihova su autorska prava za igru a i oni vjerovatno znaju kako bi to najbolje trebalo izvest bez da izgleda ko pokemoni implementirani u kad jaganjci utihnu, pa će vjerovatno imat i nekog udjela što se tiče produkcije filma jest da imaš pravo što se tiče onih 5 godina a nema šanse da izađe ko triologija (ok možda i može) jer po mom mišljenju takva priča i univerzum se ne može sažet u samo tri dijela....= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Samo da ne naprave po WoW-u. Što je nemoguće, dakle all is well.
wow nema priče tak da nema ni teoretkse šanse da se napravi film po wowu
Normalno da ima priče :)
pa ima, da, u trailerima neš malo :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao LichGa