Barem nije poput Opere koja je za korisnike koji tu i tam koriste internet , povremeno upale večernji list i malo pročitaju vijesti i sl.Sa Chromeom može surfati bez gubljenja živaca i još točno prikazuje stranice i to brže od konkurencije .
Printable View
Barem nije poput Opere koja je za korisnike koji tu i tam koriste internet , povremeno upale večernji list i malo pročitaju vijesti i sl.Sa Chromeom može surfati bez gubljenja živaca i još točno prikazuje stranice i to brže od konkurencije .
Je je :rotfl:
Ma presmiješno.
Pa je , Opera je za penzionere koji tu i tam koriste internet i ne kupuju hardver u ADM-u .
Opera je skriveni dragulj među browserima, da se tako izrazim. Objektivno, ima otprilike milijardu puta bolji dizajn od jednog Firefoxa, prva je uvela nešto bez čega se danas browsanje nemože zamisliti - tabove, uvela je mouse gesture koje olakšavaju surfanje za 30%, odličan community, Unite, password manager, solidan dload manager, te toliku mogućnost modifikacije svega da je to nevjerojatno, o brzini neću ni pričati.
Problem je što velika većina ljudi koristi jedan IE koji je blago rečeno katastrofalan, iako se čini da je ljudima u MS napokon došlo iz guzice u glavu da je ovakav IE stvar prošlosti pa su napravili znatne izmjene sa 9-om, od 100 ljudi 30 se zapita "može li bolje" pa se skine ružna i traljava Mozilla, od tih trideset ljudi pet shvati da mora biti nešto bolje, trojica ih skinu Chrome jer "tako piše na googleu", jedan skine Safari, jedan Operu.
Hebeš to kada ne prikazuje sve stranice kako treba , kada ti shebe stare postavke nakon nadogradnje , kada prestane raditi pa ju moraš gasiti u procesima task managera...koristio sam ju 5-6 godina ali pod zadnje su postali nemogući .Užasno su se pokvarili .
Moj deda koristi operu.
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Šta baba kaže na to ?
Kaže mu da je njub i da koristi firefox ko svi normalni ljudi.
Lol wut? To se dogodi jednom godišnje u ovoj novoj verziji!= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ko sere po fajrfoxu?
tru tru stara je to krama ali to čuo niti zapinje niti se ruši. Kotistim betu 4 od samog izlaska i samo gedam poboljšanja sa svakom novom verzijom. Ova osma je gotovo savršena a bilo je bome ozbiljnih bugova. Vec je odavno jasno da ce finalna verzija derat gače mamama :)
btw moj tetak (srari penzić) koristi Operu. Covjek je jednostavno fasciniran SpeedDailom i to je pocetak i kraj price :rotfl: (jel vam šteka? a? a?)
Ma dobri su svi browseri, svaki ima svojih mana a pošto je svaki čovjek poseban po sebi, tak si i browser nađe kakav mu paše :)
Osim Safarija :wink:= Citat =:
Izvorno postao Aral
http://i.ytimg.com/vi/iMy3GYY0tLQ/0.jpg= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Izašla devetka trenutno najboljeg internet preglednika .
jel ima kakvih bitnih novosti?
Ubrzali su 3D unutar preglednika ....kome je to bitno .U odnosu na najnoviju betu lisice Chrome daje puno više fpsa .Tu je i Chrome Instant klik
ja bi radije igoogle instant :(
Ja sam trenutno na Safariu 5. Problem je sto neke stranice koje su mi jako vazne nisu prilagodene za Operu, neke nisu za Chrome, a u Safariu sve radi kako treba. I sviđa mi se ovaj minimalistički izgled bez ikakvih ikona i tome slicnog.
Glede Chromea, preglednik je sve bolji i bolji. Već drzi preko 10% tržište te će samo nastaviti rasti. Mozilla bi se kroz par godina mogla naći u problemima.
nešto mi se usporio firefox pa sam prešao na chrome i prezadovoljan sam, jbt ovo je pet puta brže :D
Ja uglavnom noobovima stavljam Firefox na laptope/kompove kad me pozovu da ih formatiram. Najjednostavniji je i sve je kompatibilno sa njime. Ali razmišljam si da li bi počeo stavljati Chrome umjesto Firefoxa... Bojim se da se noobovi neće snaći!? Pod noobovi zbilja mislim noobovi, tehnički pismeni taman toliko da odu na Face :D
ne znam zašto se ne bi snašli..pa chrome mi izgleda jednostavnije od firefoxa
mada je sve stvar navike..pogotovo kod takvih noobova
Ja sam im odavno počeo stavljat Chrome. Do sad se još niko nije žalio. :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Mislim da im je Chrome jednostavniji nego Firefox.
Mouse Gestures puno brže rade na devetki, odlične su....
Mouse Gestures ?
No dobro, ajd, Chrome Gestures... Al koristiš miš, jelte.... Valjda znaš što su mišeće gesture, jel?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ma ne,nego nisam znao da ima toga na chromeu.
Agh, sam ja jedini kojem ne radi MMB za klikanje po linkovima?
da,ja skoro ni jedan link ne otvaram sa LMB
Srs, otkako sam presao na verziju 9 mi ne radi otvaranje linkova u novom tabu, a nisam nasao niti jedan konkretan odgovor kako se toga rijesiti.
Wtf, ne radi ti kotakče-gumb? Meni sve ekstra radi, mora da je do tebe :?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer