= Citat =:
Izvorno postao trpi
marabus ima nekih 2500 sati igre,znači 500 manje,i sumnjam da je to prvi akaunt dotičnome,vjerovatno igra on i više,pa je imo iskustva kada je sa ovim igrao
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao trpi
marabus ima nekih 2500 sati igre,znači 500 manje,i sumnjam da je to prvi akaunt dotičnome,vjerovatno igra on i više,pa je imo iskustva kada je sa ovim igrao
ne bih rekao da ti iskustvo moze donjeti tolike pare u tako malom vremenu= Citat =:
Izvorno postao Geralt
kao sto sam reko, ili na nekom drugom akauntu je imo brdo para, ili mu je netko dao brdo para ili ebay money
premda, i slika se moze editirati bez beda
oces vidjeti r7 max titula s mojim lvl 2 monkom? igram par sati s njim xD
btw,mogu dobiti build od toga lika sa living god walking with mere mortals
ako postoji i war prilagođena može i to
mafioso... lol kaj bries? nemoj mi oprostit pls, kazni me :pray:
pa kaj nek je post star 4mj, tema je aktivna, a i da jesam aktiviro temu staru 4mj kaj onda? ovo je forum.
nie to moj lik.
slika koju sam stavio nie photoshop. imo sam frenda koi je u svoih 1500h nabio r5 koabd.
geralt... taj build je running build i i nie bas nes dobar jer nema stalnu spell zastitu. ak os dobrog runnera napravi asasina il dervisha, bolji runneri od warriora i rangera 5 puta.
Temu nisi oživio, jer je zadnji komentar prije tvoga bio od jučer. Ali komentirao si post star 4 mjeseca, što jednostavno... nema smisla.
Oživljavanje starih tema - može, ako imaš dobar razlog. Komentiranje starih postova, kao što rekoh, nema smisla.
Nego, ajd vi nastavite ovu raspravu o titlovima u temi o titlovima.
= Citat =:
Izvorno postao trpi
samo daj imena komentari nisu potrebni
jel možem ja znati koje cu imati benificije ilitga pogodnosti tj prednosti ako imam GW i kad nabavim GW2, tj sto je sad ajmo reci skoro potvrđeno?
Pa nikakve osim rezervacije imena i HoM dobitces neke iteme,armor i skillove u gw 2
S time da je to jako dobar marketinški potez; kao, igrajte još i igrajte non-stop, pa ćete biti jači kad izađe novi nastavak :)
Samo se nadam da će GW2 slijediti original i expanzije, tj. da će biti besplatan.
Hoće. Barem tako trenutno govore.
pa ako stave pretplatu izgubit ce milijune igraca koji igraju GW samo zato jer je besplatan, tesko da ce stavit jer onda slobodno mozes nabavit wow i igrat :yuck:
Pa arenanetu je "no gaming fees" prakticki vec logo.
Nadam se da će uvesti mnogo novih stvari, jer GW1 ima opaki manjak featurea. Pvp, Pve misije, armor, nešto malo opreme i to je to...?
Ja se nadam da ce i svega bit kod merchanta a ne da za svaku drugu sitnicu moram pola sata vilat WTB ... :-x= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
Ili ti nisi doso do advanced merchanta?= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
Samo da ne naprave WoW od GW-a...... ak se ne varam rekli su da ce maknuti areas, super... vec vidim kako hrpetina ljudi ceka grawlove da se spawnaju kako bi ih zatukli.... realizam ftw...
[quote=Commander Shadow]Ili ti nisi doso do advanced merchanta?[/quote:m68fdu7q]= Citat =:
Izvorno postao "Zorg_The_Borg":m68fdu7q
Ne, kaj je to i kaj radi?
[quote=Zorg_The_Borg][quote="Commander Shadow":167ip79n]Ili ti nisi doso do advanced merchanta?[/quote:167ip79n]= Citat =:
Izvorno postao "Zorg_The_Borg":167ip79n
Ne, kaj je to i kaj radi?[/quote:167ip79n]
Do kuda si doso sa kampanjom smijem li pitat?
nadam se da u GW 2 necemo morat ic capat svaki skill posebno..
Hmm, meni to cappanje ne smeta
meni isto ne smeta ali me uzasno zivcira ... :-x= Citat =:
Izvorno postao Tricerotaps
lol
zamislite capanje elite skilova po prophu i canthi bez heroja
samo ti + 3-7 hencheva
old school stuff
Paradoksalno :D
neznam ste vidili ovaj muvicek al oni koji nisu nek pogledaju
8)
iMsQhI089Qk
stvari kao nova prijetnja dolazi sa zapada.... ima onaj zmajcek kameni s kraja EoTN ali nisam siguran da je za GW2 jer je muvij dosta star
To je intro od prvog GWa...
uhm ok srry nisam znao... pomislio sam da bi to moglo biti to ali su me assa i onaj zmaj razuvjerili
bttw dali itko zna kada ce gw2 na police??
to sam ja pronasao:
Guild Wars 2 is a MMORPG under development by the Bellevue, Washington-based ArenaNet studio, a subsidiary of NCSoft corporation. Announced in late March 2007,[1][2]Sit is the sequel to the original Guild Wars series. ArenaNet have not announced a release date, but have said that public beta-testing will begin in 2008.[1]
Onaj "assassin" nije assassin nego warrior, zmajeviSsu uvijek postojali kao neprijatelji u Guild Wars, a "nova" prijetnja sa zapada bi bili undeadovi od Lich Lorda.
beta GW 2 izlazi krajem 2008= Citat =:
Izvorno postao dugis_warrior
za gw 2 je receno da ce izaci krajem 2009/pocetkom 2010
Taman dok se zasitim prvoga i svih kampanja i ekspanzija.