kontaktiraj me ingame dam ti pepel besplatno
Printable View
kontaktiraj me ingame dam ti pepel besplatno
ko? ja? kae pepel?
ma to je za onaj quest koji si napravio
jedno pitanje. koji district izabrati? ono di ima hrvata i di nije gužva i tako. trenutno sam na english 1 tak neš. international možda bolje? i dali ću ako promjenim district i dalje moći igrati/čuti se sa ovom ženom iz english district kaj mie dala puno golda armora i tako...?
imas opciju whisper. s njom mozes pricati i sa osobom koja je na drugim serverima(američki, azijski). njabolje ti je igrat u english district. 1,2, nema veze, kad je na districtu puno igraca, oni otvore drugi. Mpr za helloween event je bilo cca 50 english districta. no ako hoces tradeati sa nekim, morate biti u istom districtu, jer se inace necete vidjeti
edit: di mogu nabavit shield upgradese. treba mi +45(enchanted) i -2(enchanted). I jel zna ko koliko bi otprilike kostali?
50?= Citat =:
Izvorno postao Kron
Bliže bi bilo brojci od 150.
a mozda mi promaklo :)
jel itko zna odgovor na moje pitanje? :(
http://www.guildwarsguru.com/forum= Citat =:
Izvorno postao Kron
imas opciju search
thx, ustedio si mi puno k
e da vas pitam jel gw gotov kad s edođe do maksimalnog 20lv, ko wow, nemaš više misija već samo moš pvpat...?
GW tek počinje kad dođeš do 20og levela, sve do toga je bio tutorial.
Gw nije sranje. možeš ti nabit lvl 20 bez da prođeš ijednu misiju, al je to jako teško. U propheciesu imaš 25 misija koje moraš prijeći i one su tu uvijek= Citat =:
Izvorno postao Gogo
:pray: :pray: tako je legendo= Citat =:
Izvorno postao The Boz
GW forever 8)
[quote=Black Knight]:pray: :pray: tako je legendo= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":p8zhkvwq
GW forever 8)[/quote:p8zhkvwq]
*bow to axe*
zna axe-man sto govori
:-x
http://www.imagesforme.com/thumbs/7947gw009.jpg
kaj trebam tu napraviti bogamu??
vodi me strelica na karti do surmie uđem ja u surmiu i očekivo sam onu zvjezdicu zelenu dije taj monument al nema?? pretražio sam sve nema nigdje :twisted:
edit: edit: vidim nisam jedini kojeg muči taj monument u surmiji. pito sam tam i svi ono and im seeking it.
edit: ok našo sam ovo nie bilo u gradu ko što pokazuje strelica.
i da... ak bi mi neko mogo pomoć rješit ova dva kvesta... http://www.imagesforme.com/thumbs/282gw010.jpgS http://www.imagesforme.com/thumbs/7214gw011.jpgSsvaki po 5000exp brijem da bi preskočio 15lv i odma na 16... :D
prvo sam slao svima im buying 2 pieces of coal i jedan lik mi reko da to uzmem od nekog lika u ascalonu i ošo ja tamo i uzeo to al sad traži pipe made out of corncob... i kaže da to mogu nabavit u gradu droknars forge od king jarlisa.. al ja neam taj grad.. e sad jel bi neko mogo od vas 20lvlaša i tako kaj imate taj grad nabavite mi to i nađemo se i predate mi(ak se to može tak), ako treba i za neku naknadicu:rolleyes: samo boim se da bu trebalo još neš za rješit taj kvest pa ako i to znate da mi odmah i to predate... bio bih vrlo zahvalan :| :oops:
= Citat =:
Izvorno postao Gogo
Znači idemo po redu.Ovaj cities of ascalon napravis tako da dodes do svakog monument i kliknes na njega.Jedan ti se nalazi znam izvanNolani Academy,Drugi pokraj Božice RangeraSi treci u misiji Ruins Of Surmia.Klikni na ove linkove sa slikama.
Za drugi quest The Greates Snowman:
''None of these items will actually show up in your inventory, you just need to talk to the specific NPC to get them:
* Vanguard Kyle has the 2 pieces of coal in Ascalon City next to Symon the Scribe.
* King Jalis has the pipe in Droknar's Forge (only there, he won't give it in Borlis Pass for instance).
* Magi Malaquire has the magic hat in Lion's Arch.
* Depart from Bergen Hot Springs to kill the Humbugs and Grentches (including Grentchus Magnus) in Nebo Terrace
Znači ovaj quest za tebe je NEMOGUĆE izvesti.Pitaš se zašto??
Reći ću ti:1.Pošto si ti još u Ascalon City-u nemožeš nikako doci do tih potrepstina.
2.Niti netrebas doci bitno je da si u nekom party-u koji radi zadnji dio questa.Znaci poubijati u Kryt-i neke Grenchtove i Bossa.
ALI TO JE SVE NEMOGUĆE ZATO STO SI TI JAKOO DALEKO OD TOGA(nije nemoguce :) javi mi se u igri pa te runnam do tamo :wink: )
Vidi sta pise na wikiu:
This mission can be beaten without obtaining any of the items, however. If you are in a party that manages to complete the final portion of the quest, you will get full credit for the quest.
Ovaj the grentchie something....
TO JE ZA TEBE NEMOGUCE NAPRAVITI OVO TREBAS SVE SAM SKUPITI A STVARI SU NA TESKIM MJESTIMA.AKO IMAS TA MJESTA NISU TESKA PA SAMO IDES OPCIJU TRAVEL ALI OVAKO JESU.STOGA MOZES TAJ QUEST ODMAH ABBANDON.
To bi bilo sve.Nadam se da sam ti pomogao.
Ako sta trebas postaj tu ili mi se javi u igri.Nick mi je :Black Knight Cro
:wink:
prvo kažeš da tise javim pa onda da ga abandon :cry:= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
daj ajde pomagaj brate runaj me do tamo da rješim ta dva kvesta ukupno 10000 ekspsiriensa pa znaš kae to :boohoo:
dodo sam te sad u frendove kad vidim da si online javiću tise, ja sam gogo zagreb...
i recite jel ovo dobra podjela atributesa.... i što e važnije ono što da stavim veće sad kad dođem na 15lv strenght ili marksmanship...
http://www.imagesforme.com/thumbs/2569Clipboard01.jpg
nego eo još jedno p... tako meni malo dosadno gledam si oružja prodajem govna kaj imam u inventoriju i tak i odem kod ove žene rune trader valjda i kupim ja tamo fino ovo http://www.imagesforme.com/thumbs/9306gw013.jpgSi kad želim atachati na armor onak ne želi se pokazuje onaj znak.... eo mog armora http://www.imagesforme.com/thumbs/6622gw014.jpgS...
već jednom sam ga upradao al nisam znao kaj su rune pa sam bzvz samo stavio na armor par runa kaj mi je jedan lik dao.. nije valjda da se samo jedna runa može stavit na armor? ak se dobro sjećam kad sam stavljao rune na armor i ono neš me pitalo are you sure i mislim ko da se moglo staviti više runea onak drag i drop pa onda upradati... aj valjda sam skuživo objasnio...
Nemozes staviti ranger runu na warrior armor, samo warrior rune mozes stavit.
I nebi ti preporucio warriora igras kao rangera, warrior je tank =/
a bzvz sad bacio platinum golda....
zakaj ne igrat tak jebeno mi je gađat iz daljine i ono ne moram šetat od jednog do drugog pa ih klat neg ovak samo stojim i kad zakoljem jednog ne moram trčat do drugog neg fino samo nacilja drugog i gađa... i neprijatelji me ne napadaju kad gađam iz daljine mislim dođu kad mi potamane henchmene :)
no nisam dobio odg na sve, ajmo ajmo...
ok i eo kupio ja sad warior neki rune kaj mi povećava tactics za +1 samo ne sjećam se sad jel pisalo stacing il nonstacking.... zaljepio sam ga na šljem i eo kaj mi sad piše http://www.imagesforme.com/thumbs/830Clipboard02.jpgS, sad imam jedno stacking i jedno non stacking.. kaj to znači( u rječniku kaže slaganje kontejnera :| ) i kae bolje stacking il non.... i nie mi jasno bilo mi je u atributesima 6 za tactics i kad sam kupovo taj rune pisalo +1 tactics očekivo sam sad 7 tactics al i dalje je 6.. wtf nie valjda opet bacio skoro platinum...= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
ah i ti isto vise volis bow od maca...... welcome to the club.
e, ajd ovako. postaj tu sve ali SVE skillove koje imas (stisni K i onda ih tamo ima puno) i onda sve attribute spusti na nula (one plave nećeš moći jer ih to rune dizu). onda imas gore u tom prozoru jednu malu kockicu di pise attribute points. to zapisi pa mi postaj ovdje i ja cu ti sluzit nesto efektivno. jedini problem je sto warr ima malo energija i samo 2 regena. A rangeru treba dosta energija za skillove.tako da ti ja preporucujem da uzmes sword/axe.
-.-
Ak misliš igrat s bowom, napravi rangera, warrior je za tankanje, a ponajviše za dmg.
http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_PageS -odgovori na sva tvoja pitanja
što sad raditi? prešo sam onu misiju na otoku nekom hels precipice moro sma ubit onog smrada neam pojma izgleda ko sam đavo i onda kao you have saved the tyria bla bla... kaj sad raditi pito ja party nakon što sam ozavršili what now to do in gw rekla kazala jedna you have still quests and tirian misions tak neš. e sad die to i kae ono hal of heroes i tako ajde joj ja još niš ne kužim gw :fof:
Dakle, kad prođeš igru, otvore ti se Titan questovi; slijed teških dugotrajnih questova s bogatim nagradama. Imaš i Underworld i Fissure za završit, PvPat, igrat ponovo s frendovima, farmat, podobijat sve bonuse, pootkrivat mapu, polovit sve primary skillove, ili kupit nastavak, Factions ili Nightfal.
koliko si ti igrao gw, 3 dana??? omg meni jos 2 misije trebaju, a on vec sturio sve. Sad skupljaj pare za max armour u droksu.
2 tjedna... imam već sve armore u droksu, 80 armor :boohoo: .. no disu ti titan questovi i die neki underworld kak se dođe tam...
Temple of the Ages i Droknar's Forge. Kruži malo, neda mi se za ruku te vodit.
ovako, imao sam signet of capture za quest...napravio ga(uhvatio skill)...
onda sam ga dobio i opet sam uhvatio skill...
i sad nemam vise signet of capture! :cry:
kako ga mogu dobit opet?
moraš ga kupovat svaki put kad ga iskoristiš-uhvatiš skill... ja sam se isto zbunio di mi je prvi put kad sam koristio ;)
Kod skill trainera ga kupiš.