-
Re: Nastavite pricu...
daklem... objavljujem vest da treba da se počne sa poslednjim delom triologije o Ožujskoj družini, tj Wikingov Quest 3. iako znam da ste smoreni, ajd da skupimo snage da završimo ono što smo započeli 8) .
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada...
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je...
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao...
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame.
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.
-
lejm nacin da sebe ubacis :(
-
jako lejm, ali srećom tu je rješenje
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane...
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!"
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao.
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog
-
bio sam rezervisao mronki :(
-
Znam nisam vidio. No ispravio sam to
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu.
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni jambrek pratio.
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni jambrek pratio. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni jambrek pratio. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya!!!1
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni jambrek pratio. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya! LL21 se nasmija i dovikne Zlayi. "Njube." Smijao se LL21, "Zar zbilja mislis da je to ikakav izazov". Mronki razgoraćenih očiju promatra LL21, dok TeraBajt i Nosferatu pripremaju svoja oružja. LL21 je laganim potezom staffa zatvorio rupu i pogledao Zlayu izazivajući ga na dvoboji magova.
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni jambrek pratio. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya! LL21 se nasmija i dovikne Zlayi. "Njube." Smijao se LL21, "Zar zbilja mislis da je to ikakav izazov". Mronki razgoraćenih očiju promatra LL21, dok TeraBajt i Nosferatu pripremaju svoja oružja. LL21 je laganim potezom staffa zatvorio rupu i pogledao Zlayu izazivajući ga na dvoboji magova. "Bring it on", prihvati Zlaya, "sad ćeš zažaliti!". LL21 je srećom uspio counterati wizard blast pomoću magičnog štita. Ali štit ne štiti od hrpe kamenja
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni jambrek pratio. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya! LL21 se nasmija i dovikne Zlayi. "Njube." Smijao se LL21, "Zar zbilja mislis da je to ikakav izazov". Mronki razgoraćenih očiju promatra LL21, dok TeraBajt i Nosferatu pripremaju svoja oružja. LL21 je laganim potezom staffa zatvorio rupu i pogledao Zlayu izazivajući ga na dvoboji magova. "Bring it on", prihvati Zlaya, "sad ćeš zažaliti!". LL21 je srećom uspio counterati wizard blast pomoću magičnog štita. Ali štit ne štiti od hrpe kamenja, u tom trenu ogromni fireball pogodi kamenje i raznese ga, a iza brda izađoše Fenrir, Maja i ressurectani Keny u punoj ratnoj spremi
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni jambrek pratio. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya! LL21 se nasmija i dovikne Zlayi. "Njube." Smijao se LL21, "Zar zbilja mislis da je to ikakav izazov". Mronki razgoraćenih očiju promatra LL21, dok TeraBajt i Nosferatu pripremaju svoja oružja. LL21 je laganim potezom staffa zatvorio rupu i pogledao Zlayu izazivajući ga na dvoboji magova. "Bring it on", prihvati Zlaya, "sad ćeš zažaliti!". LL21 je srećom uspio counterati wizard blast pomoću magičnog štita. Ali štit ne štiti od hrpe kamenja, u tom trenu ogromni fireball pogodi kamenje i raznese ga, a iza brda izađoše Fenrir, Maja i ressurectani Keny u punoj ratnoj spremi. Munje sijevaše, bijes bogova je se čuo! Okršaj između gorostasa može početi!
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni jambrek pratio. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya! LL21 se nasmija i dovikne Zlayi. "Njube." Smijao se LL21, "Zar zbilja mislis da je to ikakav izazov". Mronki razgoraćenih očiju promatra LL21, dok TeraBajt i Nosferatu pripremaju svoja oružja. LL21 je laganim potezom staffa zatvorio rupu i pogledao Zlayu izazivajući ga na dvoboji magova. "Bring it on", prihvati Zlaya, "sad ćeš zažaliti!". LL21 je srećom uspio counterati wizard blast pomoću magičnog štita. Ali štit ne štiti od hrpe kamenja, u tom trenu ogromni fireball pogodi kamenje i raznese ga, a iza brda izađoše Fenrir, Maja i ressurectani Keny u punoj ratnoj spremi. Munje sijevaše, bijes bogova je se čuo! Okršaj između gorostasa može početi! Zao smijeh u pozadini je pripadao zakukuljenoj spodobi na velikom ljubičastožutom križancu konja i koale
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. svostruko veći i sa dvometarskim kandžama jambreka bi se i balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni jambrek pratio. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya! LL21 se nasmija i dovikne Zlayi. "Njube." Smijao se LL21, "Zar zbilja mislis da je to ikakav izazov". Mronki razgoraćenih očiju promatra LL21, dok TeraBajt i Nosferatu pripremaju svoja oružja. LL21 je laganim potezom staffa zatvorio rupu i pogledao Zlayu izazivajući ga na dvoboji magova. "Bring it on", prihvati Zlaya, "sad ćeš zažaliti!". LL21 je srećom uspio counterati wizard blast pomoću magičnog štita. Ali štit ne štiti od hrpe kamenja, u tom trenu ogromni fireball pogodi kamenje i raznese ga, a iza brda izađoše Fenrir, Maja i ressurectani Keny u punoj ratnoj spremi. Munje sijevaše, bijes bogova je se čuo! Okršaj između gorostasa može početi! Zao smijeh u pozadini je pripadao zakukuljenoj spodobi na velikom ljubičastožutom križancu konja i koale. Iz zemlje se uzdiže armija mrtvih stvorenja. Zlayina armija, lijevo krilo predvođeno Psetom, sredinu je predvodio oživljeni Mc Pingvin, a na desnom krilu se isticao Odin.
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na Jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. Svostruko veći i sa dvometarskim kandžama Jambreka bi se i Balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni Jambrek pratio. Ali, Jambrek se saplete o kamen, razbi glavu i umre. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya! LL21 se nasmija. "Njube.", smijao se on, "Zar zbilja mislis da je to ikakav izazov?". mronki razgoraćenih očiju promatra LL21, dok TeraBajt i nosferatu pripremaju svoja oružja. LL21 je laganim potezom staffa zatvorio rupu i pogledao Zlayu izazivajući ga na dvoboji magova. "Bring it on", prihvati Zlaya, "sad ćeš zažaliti!". LL21 je srećom uspio counterati wizard blast pomoću magičnog štita. Ali štit ne štiti od hrpe kamenja, u tom trenu ogromni fireball pogodi kamenje i raznese ga, a iza brda izađoše Fenrir, Maja i ressurectani Kenyi u punoj ratnoj spremi. Munje sijevaše, bijes bogova je se čuo! Okršaj između gorostasa može početi! Zao smijeh u pozadini je pripadao zakukuljenoj spodobi na velikom ljubičastožutom križancu konja i koale. Iz zemlje se uzdiže armija mrtvih stvorenja. Zlayina armija, lijevo krilo predvođeno Psetom, sredinu je predvodio oživljeni McPingvin, a na desnom krilu se isticao Odin. McPingvin je posebno nanosio teske gubitke, mahajući svoji axe-bassom... Sa druge strane se Ožujska Družina borila zajedno sa Majom, Fenrirom i Kenyiem, koji je iz svog ljubičastog šešira izvadio bazuku i gađao Odina koji se rasparča u hiljadu delova. Ali, taman kad je hteo da gađa McPingvina, on ga preduhitri u pogodi ga svojim axe-bassom i Kenyi pade na tlo. Rider je bio teško ranjen, nosferatu je bio umoran od borbe sa Psetom, LL21 nikako nije mogao poraziti Zlayu, a mronki i TeraBajt, iako su se junački borili protiv Zlayine vojske, osećali su umor. Odjednom, iz neba dolete Arbiter of Change na svom...
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. Nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i Mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!" Povlačio je Mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na Jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. Svostruko veći i sa dvometarskim kandžama Jambreka bi se i Balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni Jambrek pratio. Ali, Jambrek se saplete o kamen, razbi glavu i umre. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya! LL21 se nasmija. "Njube.", smijao se on, "Zar zbilja mislis da je to ikakav izazov?". mronki razgoraćenih očiju promatra LL21, dok TeraBajt i nosferatu pripremaju svoja oružja. LL21 je laganim potezom staffa zatvorio rupu i pogledao Zlayu izazivajući ga na dvoboji magova. "Bring it on", prihvati Zlaya, "sad ćeš zažaliti!". LL21 je srećom uspio counterati wizard blast pomoću magičnog štita. Ali štit ne štiti od hrpe kamenja, u tom trenu ogromni fireball pogodi kamenje i raznese ga, a iza brda izađoše Fenrir, Maja i ressurectani Kenyi u punoj ratnoj spremi. Munje sijevaše, bijes bogova je se čuo! Okršaj između gorostasa može početi! Zao smijeh u pozadini je pripadao zakukuljenoj spodobi na velikom ljubičastožutom križancu konja i koale. Iz zemlje se uzdiže armija mrtvih stvorenja. Zlayina armija, lijevo krilo predvođeno Psetom, sredinu je predvodio oživljeni McPingvin, a na desnom krilu se isticao Odin. McPingvin je posebno nanosio teske gubitke, mahajući svoji axe-bassom... Sa druge strane se Ožujska Družina borila zajedno sa Majom, Fenrirom i Kenyiem, koji je iz svog ljubičastog šešira izvadio bazuku i gađao Odina koji se rasparča u hiljadu delova. Ali, taman kad je hteo da gađa McPingvina, on ga preduhitri u pogodi ga svojim axe-bassom i Kenyi pade na tlo. Rider je bio teško ranjen, nosferatu je bio umoran od borbe sa Psetom, LL21 nikako nije mogao poraziti Zlayu, a mronki i TeraBajt, iako su se junački borili protiv Zlayine vojske, osećali su umor. Odjednom, iz neba dolete Arbiter of Change na svom mutiranom moljcu i Mafioso na letećem klokanu. Obojica izvade papirnate samokrese i
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!", povlačio je mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na Jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. Svostruko veći i sa dvometarskim kandžama Jambreka bi se i Balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni Jambrek pratio. Ali, Jambrek se saplete o kamen, razbi glavu i umre. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya! LL21 se nasmija. "Njube.", smijao se on, "Zar zbilja mislis da je to ikakav izazov?". mronki razgoraćenih očiju promatra LL21, dok TeraBajt i nosferatu pripremaju svoja oružja. LL21 je laganim potezom staffa zatvorio rupu i pogledao Zlayu izazivajući ga na dvoboji magova. "Bring it on", prihvati Zlaya, "sad ćeš zažaliti!". LL21 je srećom uspio counterati wizard blast pomoću magičnog štita. Ali štit ne štiti od hrpe kamenja, u tom trenu ogromni fireball pogodi kamenje i raznese ga, a iza brda izađoše Fenrir, Maja i ressurectani Kenyi u punoj ratnoj spremi. Munje sijevaše, bijes bogova je se čuo! Okršaj između gorostasa može početi! Zao smijeh u pozadini je pripadao zakukuljenoj spodobi na velikom ljubičastožutom križancu konja i koale. Iz zemlje se uzdiže armija mrtvih stvorenja. Zlayina armija, lijevo krilo predvođeno Psetom, sredinu je predvodio oživljeni McPingvin, a na desnom krilu se isticao Odin. McPingvin je posebno nanosio teske gubitke, mahajući svoji axe-bassom... Sa druge strane se Ožujska Družina borila zajedno sa Majom, Fenrirom i Kenyiem, koji je iz svog ljubičastog šešira izvadio bazuku i gađao Odina koji se rasparča u hiljadu delova. Ali, taman kad je hteo da gađa McPingvina, on ga preduhitri u pogodi ga svojim axe-bassom i Kenyi pade na tlo. Rider je bio teško ranjen, nosferatu je bio umoran od borbe sa Psetom, LL21 nikako nije mogao poraziti Zlayu, a mronki i TeraBajt, iako su se junački borili protiv Zlayine vojske, osećali su umor. Odjednom, iz neba dolete Arbiter of Change na svom mutiranom moljcu i Mafioso na letećem klokanu. Obojica izvade papirnate samokrese i baciše ih na Zlayinu vojsku. "Brzo, penjite se!", uzviknu Arbiter. Naši junaci požuriše ka njima, ali dok je trčao, Ridera pogodi strela iz McPingvinovog basa. "Ostavite me ovde...", uzdahnu on teško. TeraBajt, kada vide da su njegovog druga ranili, zateže luk i strelu gađajući Pingvina, ali umesto njega pogodi Pseto koje tupo pade na zemlju. nosferatu dohvati Ridera i njih trojica se popeše na Arbiterovog moljca, dok su LL21, mronki, Maja i Fenrir sa mrtvim Kenyiem utočište našli na Mafiosovom klokanu. Oni poleteše, dok je Zlaya proklinjao i svoj bes iskalio na jadnom Pingvinu kojem je razbio bas o glavu i deportovao ga na Južni Pol.
Arbiter i Mafioso su sleteli ispred PcPlay ćevapnice.
-
Tama. U daljini se čuje samo udaranje kamena o tlo. Pećina se trese i raspada dok družina bježi iz nje.Sve je pošlo nizbrdo nakon što je jedan od članova družine napravio ono što nije trebao. nosferatu je pozurivao ostale, TeraBajt je trkom izlazio iz pećine, Rider i mronki su odvlačili LL21 od teleport spella kojeg je htio napraviti. "Ajmo, nema vremena za spell!", povlačio je mronki LL21 za rame. Ali nemojte se bojati djeco moja, tu je Mr. Ante sa pivom i ćevapima koji pomažu u spellanju.I dok je Ante trčao sa pivom i ćevapim iz mraka iskoči jambrek-hai i raskomada ga da bi došao do hrane... "Ne!", uzviknu mronki. "Pojeo je sve ćevape i pivo!" "I onog dečka što ih je nosio.", dopuni ga TeraBajt podozrivo. "Kako možeš da razmišljaš o sitnicama u ovakvim trenucima?!", besno podviknu LL21. "Svi na Jambreka!!!" Ali ćevapi i pivo djelovali na Jambreka i on je pao u berseker bloodrage mega pwn stage. Svostruko veći i sa dvometarskim kandžama Jambreka bi se i Balrog prepao. Junaci, hrabri kakvi jesu, pobjegnu iz pečine ostavljajuči jadnog Antu neosvečenog. Istrčali su iz pećine. Odjednom, TeraBajt stade. "Šta je bilo?", upita nosferatu. "Usro sam se.", odgovori on. "Hahhah.", nasmeja se Rider dok mu je nešto curilo niz nogavicu. I tako bježaše oni iz pećine, ostavljajući miris straha iza sebe, i tako ih je krvoločni Jambrek pratio. Ali, Jambrek se saplete o kamen, razbi glavu i umre. Uto se nebesa otvoriše, i protiv svih zakona fizike, poput kakvog physics engine buga zrak počne izlazit iz atmosfere, uz zvuke razjarenog tornada hujeći prema orbiti i svemiru. Bilo je očito da je to izazvao ni manje ni više nego Zlaya! LL21 se nasmija. "Njube.", smijao se on, "Zar zbilja mislis da je to ikakav izazov?". mronki razgoraćenih očiju promatra LL21, dok TeraBajt i nosferatu pripremaju svoja oružja. LL21 je laganim potezom staffa zatvorio rupu i pogledao Zlayu izazivajući ga na dvoboji magova. "Bring it on", prihvati Zlaya, "sad ćeš zažaliti!". LL21 je srećom uspio counterati wizard blast pomoću magičnog štita. Ali štit ne štiti od hrpe kamenja, u tom trenu ogromni fireball pogodi kamenje i raznese ga, a iza brda izađoše Fenrir, Maja i ressurectani Kenyi u punoj ratnoj spremi. Munje sijevaše, bijes bogova je se čuo! Okršaj između gorostasa može početi! Zao smijeh u pozadini je pripadao zakukuljenoj spodobi na velikom ljubičastožutom križancu konja i koale. Iz zemlje se uzdiže armija mrtvih stvorenja. Zlayina armija, lijevo krilo predvođeno Psetom, sredinu je predvodio oživljeni McPingvin, a na desnom krilu se isticao Odin. McPingvin je posebno nanosio teske gubitke, mahajući svoji axe-bassom... Sa druge strane se Ožujska Družina borila zajedno sa Majom, Fenrirom i Kenyiem, koji je iz svog ljubičastog šešira izvadio bazuku i gađao Odina koji se rasparča u hiljadu delova. Ali, taman kad je hteo da gađa McPingvina, on ga preduhitri u pogodi ga svojim axe-bassom i Kenyi pade na tlo. Rider je bio teško ranjen, nosferatu je bio umoran od borbe sa Psetom, LL21 nikako nije mogao poraziti Zlayu, a mronki i TeraBajt, iako su se junački borili protiv Zlayine vojske, osećali su umor. Odjednom, iz neba dolete Arbiter of Change na svom mutiranom moljcu i Mafioso na letećem klokanu. Obojica izvade papirnate samokrese i baciše ih na Zlayinu vojsku. "Brzo, penjite se!", uzviknu Arbiter. Naši junaci požuriše ka njima, ali dok je trčao, Ridera pogodi strela iz McPingvinovog basa. "Ostavite me ovde...", uzdahnu on teško. TeraBajt, kada vide da su njegovog druga ranili, zateže luk i strelu gađajući Pingvina, ali umesto njega pogodi Pseto koje tupo pade na zemlju. nosferatu dohvati Ridera i njih trojica se popeše na Arbiterovog moljca, dok su LL21, mronki, Maja i Fenrir sa mrtvim Kenyiem utočište našli na Mafiosovom klokanu. Oni poleteše, dok je Zlaya proklinjao i svoj bes iskalio na jadnom Pingvinu kojem je razbio bas o glavu i deportovao ga na Južni Pol.
Arbiter i Mafioso su sleteli ispred PcPlay ćevapnice. Armija heroja mercenarya ih je cekala. ''Čekamo vaše naredbe!'' uzviknu Zagor.
-
Arbiter i Mafioso su sleteli ispred PcPlay ćevapnice. Armija heroja mercenarya ih je cekala. ''Čekamo vaše naredbe!'' uzviknu Zagor. Začudo, jahao je na ljubičastožutom križancu konja i koale.
-
Arbiter i Mafioso su sleteli ispred PcPlay ćevapnice. Armija heroja mercenarya ih je cekala. ''Čekamo vaše naredbe!'' uzviknu Zagor. Začudo, jahao je na ljubičastožutom križancu konja i koale. "Sačekajte da Rider odapne pa ćemo vam reći šta dalje.", reče Mronki, a LL ga opali šakom po glavi. "Nije vreme za šale.", reče on. TeraBajt i nosferatu uneše Ridera u ćevapnicu.
-
Arbiter i Mafioso su sleteli ispred PcPlay ćevapnice. Armija heroja mercenarya ih je cekala. ''Čekamo vaše naredbe!'' uzviknu Zagor. Začudo, jahao je na ljubičastožutom križancu konja i koale. "Sačekajte da Rider odapne pa ćemo vam reći šta dalje.", reče Mronki, a LL ga opali šakom po glavi. "Nije vreme za šale.", reče on. TeraBajt i nosferatu uneše Ridera u ćevapnicu.
U ćavapnici su se zaprepastili kada ugledaše Mr. Antu kako jede ćevape, on ih pozdravi "Braćo, preživio sam!"