E takvi susjedi su mi najdraži :D= Citat =:
Izvorno postao pstrebs
Printable View
E takvi susjedi su mi najdraži :D= Citat =:
Izvorno postao pstrebs
Ma neman problema.prva dca susjeda su mi rođaci tako da je sve OK. :D
sa susjedima sve dobro...
Jedino sto imaju glupo pekinezera koji se dere na svakog covjeka sto prolazi...
Hellboy, probaj ovo, radi!
http://www.80stees.com/images/produc...er_Costume.jpg+SUdarac u glavu =Shttp://www.lynnedjohnson.com/images/...e_symbol_l.gif
http://www.natural-beds-pillows.com/...llows-wpe3.gif
dok spava poklopi mu facu ili mu svaki dan u pice stavljaj malo urana :evil:
imam ja 3 susjede klinke 1. ili 2. razred osnonjaka koje cijeli dan vrište,kao da imaju kolike,došao im ja danas vani dok su se igrale "TKO ĆE JAĆE VRIŠTATI",i izderao se na njih,a onda mi je od njih stara je rekal da joj ne govorim kaj da radi,a ja zavrištao,kada samo išao,da joj jee možda puknuo bubnjić
:pray:
da bar
Ima dvi susjede (male) koje se bezbrižno igraju vani i . onako , malo jače deru! E sad , lik je izašao i izderao se na klinke kako bi dobio svoju zadovoljštinu jer su mu smetale (znate ono kad igrate max payne-a pa poginete na istom mjestu više puta pa vas nervira i zvuk vjetra , e pa tako se osjećao naš protagonist) i onda je došla majka male dječurlije koja mu je nešto ljubazno pokušala objasniti , a on se izderao jer je osjetio potrebu ...
Valjda
EDIT: eh da ,to su mu susjedi
:pray: :rotfl: :rotfl:
ja nemam nekih velikih problema sa susjedima....nekad se čuju narodnjaci iz susjedove kuče ali ja večinu vremena imam slušalice a priznajem nekad i ja pojačam metal do kraja i niko se ne buni..pa se neču bunit ni ja :D
= Citat =:
Izvorno postao Frky
?
= Citat =:
Izvorno postao Dweller
Kuiš , pita je da prevedeš post!= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ja sam to uradio umjsto tebe! Neljutiš se valjda!
Oko moje kuce sve babe koje se povuku u tamu svoje kucice. One ne diraju mene ja ne diram njih. Ali ponekad dodju djecurlija iz neke ulice u moju pa se deru etc. pa odvalim metal i nirvana :D. :)
Kod mene je mir i tišina :|
ja imam problema sa susjedom koja zivi ispod mene! Imam marantz profi pojacalo pioneer zvucnike i jedan yamahin woofer i 2 sony explodA i jebote malo jace pojacam ona odma zove mene na kucni! al svaki j... dan. i meni dopizdilo i vise se nisam htio javljat nek sam jos jace pojaco. a ono meni dosla na vrata sva bijesna lu pa jbt , psuje , prijeti da ce policiju zvat. (a nemoze mi nist jer je to uvijek oko 13 tada mogu pustat kolko ocu). ja otvorim rekoh koji k... nabijas po j... vratima. ona meni jesi normalan doma mi se luster trese i blablabla. i ona meni da ce me starcima rec ja rehoh starci su mi kupili zvucnike znaju kaj radim s njima reci slobodno. Sad ce ti doc policija . sad cu ih nazvat. kazem joj ja cekaj nemoj. i odem po telefon dam joj u ruke i kazem trebas broj. lol otisla bjesna kuci i vise nemam problema otad s njom. ihaaaaaaaaaaa 8)
Ja bi te razbijo. :kill:
mene nervira moj djed -.-
u 6 sati se digne,malo cita i pije kavu,onda u 7 ode rusit zid (nest popravlja) udara sa cekicem na tavanu meni iznad glave i sto je najbolje ode nazad lec u 10h bas kad bi se ja digo iz kreveta...
sad je presto radit,i jako mi je drago...
btw ima 83 god i jos je u stanju radit,nikak da se umori od rada :|
LOL= Citat =:
Izvorno postao Munjeni jarac
Ali tako i moj dedo samo što on ne tuče zid nego ustane u 7 probudi nas sve što spavamo kod njega skuha nam svima bjelu kavu i onda navije neki glazbeni program i sluša neko vrijeme pa izmjeri tlak i onda ode nešto radit :rotfl:
Yeah nedavno sam shvatio da nemam problema sa susjedima nego sa starom stalno mi nesto sere! graaa Stisaj idem spavati. wtf osam je sati!?
The big problem je sto imam 2 usb utora, 1 tipkovnica, 1 novi mish. :C nema mjesta za headset. I need that little hub thingy. :C :cry:
Vidi da ti tipkalo nema USB portova - moje ima čak 2. :D
Zvučnici sa utorima ownaju.
Ja se toliko navikao na slušalice da ne mogu bez njih. Maknem ih samo kad gledam anime pa se poželim malo udaljit ili smjestit se na krevetu. :D
susjed spela van iz kuće liniju(niš posebno neakav mainstream) i počne drapat s radia stvari i radi po vrtu...
sad meni dopizdilo... i rečem starom..starome isto dopizdilo...
glupo nam je sad hi-fi odpajat iz moje i njegove sobe i spajat vani sve(da cijeli kvart ne dignemo na noge a i teško je sve to prenašat,spajat odpajat..)
lijepo stari uzeo pojačalo... i ja uzeo pojačalo.. i gitare... fino vani na produžnjak..
i peremo džimi hendriKSa... ja pratnja i stari solaže... i tak jedno pol sata.. i kaže susjed...al prekinimo nesporazum,evo pospremit ću unutra liniju
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
trenutno susjedi pustaju pop glazbu do kraja..ja izivciran..sada je na meni red...metal power!!! :D
WoP5K-yX220Snekim slucajem ova pjesma medju njima?
:o mislim da je upravo prosla..
neznam sta vide u toj pjesmi ali i moja susjeda to pusta to cijelo jutro.
toliko puta su bacali onaj kipic na mene da sam redovno u zavojima
Samo su se jedanput tužili, i to kad sam puštao raznu death/black/viking metal glazbu u stražnjem dvorištu.
Ništa strašno: samo stišaj!
Dvorište mojih susjeda smrdi po govnima njihovih belgijskih ovčara, a kad im dođe više od 5-6 gostiju, čuju se cajke do Čučerja....
moj je susjed jednom pušto narodnjake pa je to požalio. lijepo sam mu došel na vrata i pital sused jel možeš ta sranja malo stišat ide mi na živce ta cica ili je ceca. i on mi je zalupio vrata pred nosom, pa sam ja fino uzeo skate i 40 kuna i kupio si mp3 cd all metal kolekciju i pojačao zvučnike do kraja. onda mi je on došao na vrata i pitao mene mogu li ja stišat, ja sam ga nabio nogom i spremio kući...
EDIT: jebote koji sam ja bio n00b, jebli me smajlići.
Ja sam na božično vrijeme prošle godine puštao Burzum, Bathory, Emperor, itd. u vrijeme kad je svećenik obilazio kuće.
Susjedi se žalili da smanjim jer i neće svećenik doći na vrata.
:rotfl:
i onda se svizac odmotao čokoladu....aj nećemo baš lagati,,, :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao misterante