- Diskeeper
- Nokia PCSuit
Meni to radi normalno..
Vjerovato si isključio neki proces pri optimizaciji, pa ti ne radi...
Printable View
- Diskeeper
- Nokia PCSuit
Meni to radi normalno..
Vjerovato si isključio neki proces pri optimizaciji, pa ti ne radi...
Ne, optimizaciju ja radim tek nakon što sve snimim i sredim. Tako da od početka ne radi Diskeeper ali to mi nije čudno pošto ne koristim zadnju verziju. Tako da treba zanemariti taj dio pošto sam ja kriv, ne program.
A Nokia PC Suit, sjećam se da mi je na Visti nudio da se updatea ali ta verzija se još nije dala skinuti sa neta u install fajlu. Vi vjerojatno imate tu noviju verziju što sam ja dobio putem updatea ali nisam je naknadno skinuo pošto je tada nije bilo na službenim stranicama. A ova verzija koju imam, ona se ne želi niti instalirati, tako da update otpada. Budem skinuo novu verziju sa neta :D
Sredio sam si WLAN u servisu. Trebalo je restartati modem.
PS: I ja sam imao onaj problem sa Brightnessom na Desktop PC-u :o Pomoglo mi je tvoje zapažanje u vezi gašenja monitora. A ima i jedan servis koji mi imenom djeluje sumnjivo, tako da sam i to ugasio - Adaptive Brightness. Vjerujem da je to zbog toga!?
Dunno, znam da mi je problem nestao kad sam onesposobio gašenje zaslona na toplapu.
EDIT: Ne idem natrag na nijedan drugi sustav. Ikad više. Ovaj sustav grupiranja ikona i minijaturnih prozora kojima birate veće verzije mi je tako prirodan postao u ovih zadnjih par dana da sam maloprije čekao skoro minutu da mi se otvore notifikacije na gejbuku kad sam dovukao kursor na iste. Tek onda sam shvatio da to ne radi tako. :D
Ne kužim, kakvi minijaturni prozori? Misliš na ono u Quick Launchu? Kaj imate uopće u Quick Launchu? Ja volim biti što "minimalističkiji" na tom polju :D Tako da imam samo FireFox, WinAMP i Total Commander.
PS: Nadam se da "prozori" nije cenzura :D
Ja sam to shvatio prije 6 mjeseci. ;)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
A svi si mi tad vikali da sam budala, da to nevalja ko ni Vista, da ništa nije ravno XP-u...
Bili su u krivu. ;)
PS - Imaš klasični QUick Lounck, potraži sliku sa mojim deskom par stranica unazad. :roll:
Kakav quick launch,ja sam to maknuo odavno,to nema apsolutno nikakvog smisla više sa ovim genijalnim taskbarom.
Kak nema smisla? Pa stavio sam si 3 programa od kojih 2 pokrenem jedno 50x u sat vremena :D Full ti olakša život taj quick launch.
Nego, jeste skužili da kada zadržite mišeka na polju skroz desno iza sata, svi aktivni prozori vam postanu transparentni tako da možete vidjeti Desktop. Jebenica fora.
:S= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ne kuzim te,pa sto ce ti quick launch ako sve mozes stavit u taskbar,vidi:
http://img38.imageshack.us/img38/9944/captureerc.th.png
Kul mi je to sto ako hocu otvorit jos jednu verziju programa koji je vec otvoren,samo držim shift i kliknem ponovno na program pa se otvori jos jedanput.
Pa no, to je quick launch!?!? Set ikona (shortcuta) odmah pokraj Start izbornika na TaskBaru!?!?
Tu imam 3 programa koja često koristim, ostalo otvaram ili preko Start Menia ili si napravim onaj Toolbar Folder koji dođe desno, pokraj sata (NE notifikation area, još lijevo pokraj toga) :D
Evo, samo mi je FF otvoren pa je rastegnut, a pokraj njega WinAmp i TC.
http://www.imagesforme.com/out.php/t543251_quick.jpg
PS: Zove se quick launch zato što je pri ruci te je potreban samo 1 klik da se pokrene...
Al najjači fičer je taj što više ne moram klikati gumb za full screan kod programa..
Samo ga dovočem do ruba gore ili lijevo/desno i pustim, i to je to...
A kad ne želim više, onda ga prevučem nazad i više nije full screan...
Bit će fora to koristiti sa touch screenom...
Batruc,ne,to nije wuick launch,to je samo wi7 taskbar,wuick launch ti je ono sto je bilo kod xp-a i viste i u ranim verzijama wi7,one male ikonice desno od starta.
I kakav ti je to taskbar,podsjeća previše na vistu,bolje si stavi onak da budu kvadratići i stavi si sve programe koje koristiš od ruba do ruba taskbara,tako vise nema potrebe za startom.
Meni je prekul ono kad nesto kopiram pa se vidi animacija u samoj ikonici ekplorera u taskbaru.
EDIT:I super mi je to sto sad npr. pratim galacticu i naravno uvijek zaboravim gdje sam stao pa lijepo sam kliknem desni klik na ikonu kmplayera i vidim koju sam zadnju epizodu otvorio.
Ovi mini prozori:
http://www.imagesforme.com/out.php/t543309_minime.png
Posjeduju sve živo. Vista je imala primitivniju verziju istih.
no,pa to je preview funkcija,jedna od najkorisnijih stvari kod wi7.
Pokazivao sam Bartucu da vidi da nije bila cenzura. :D
I da, toliko je korisna da ne mogu ni zamisliti sustav bez toga. Ne mogu ni opisati koliko mi se XP na kasi u servisu sada čini primitivan i star. Već mi je tako izgledao kad sam koristio Vistu. Sada mi izgleda poput šarene 98-ce.
Meni je xp izgledao primitivan kad je izašla vista :)
@Constantine, na kakve kvadratiće misliš?
@Hellboy, kako uključiš te mini prozore?
Samo dovučeš kursor so aktivnog programa koji je minimiziran. Ako su programi grupirani vidiš nekoliko prozora za svaki.
Skužih, hvala :D
Nego, još u vezi onih kvadratića!? :D Valjda misliš da mi se ne prikazuje text? To upravo napravih!? Jedino sam stavio Small Icons, tako da mi je preglednije...
:S
pa ne,mislim na ikone u taskbaru,zasto ti se onako rasteže pokrenut program i start je izbočen.
aa. prokleti OS ne prepoznaje asusov wlan adapter..
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Da, sredio sam da nema više teksta u Taskbaru. Sada izgleda ovako...
http://www.imagesforme.com/out.php/t543459_Taskbar.jpg
Jedino sam stavio male ikone tako da mi Taskbar ne zauzima toliko veliko područje na ekranu. Pa sada viri kružić od Start izbornika izvan Taskbara baš kao u Visti, ali je sve elegantnije pošto je čitav Taskbar tanji...
Ili si pak na nešto drugo ciljao? :D
da na to sam mislio :)
Probaj male ikone, možda ti se svidi pošto je sve kompaktnije...
Desni klik Taskbar - Properties - u Taskbar tabu staviš kvačicu na "Use Small Icons"
Probaš, ne moraš koristiti ako ti se ne svidi :D
PS: Ako tko ima kakvih hintova, samo neka puca.
Ma kakvi,premale su mi,ne vidim koji su prozori otvoreni a koji ne.
Da, istina. OK je ako složiš samo tako kao ja 3 ikone, ali sada sam poslušao tvoj savjet i sve stavio u Taskbar pa su onda definitivno pre sitne ikone. Evo kako sam složio...
http://www.imagesforme.com/out.php/t543507_Desktop1.jpg
Sused, kaj veliš? :D
(nije Darinka, Ante je) xD
Puno ikona u taskbaru za moj ukus ali nadasve lijep izgled sa defaultnom temom. :thumbs2:
e sad je već kak spada :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Hellboy... Meni se isto nekako ne sviđa kada mi je Taskbar prenatrpan :(
Ali ajde, možda se naviknem. Ako ne, složiti ću si onako kako sam na Visti imao... 3 quick launch programa, a ostalo u Taskbar foldere - Igre i Programi. Estetski na vrhuncu, mada nije funkcionalno kao ovo.