GF 6600 PCIE,256 MB -Gainward
512 mb rama(400mhz)
amd athlon 3000+ 2.01 GHz
Printable View
GF 6600 PCIE,256 MB -Gainward
512 mb rama(400mhz)
amd athlon 3000+ 2.01 GHz
medium 1024x768
[quote=Prince-Artas]ta grafa nemože povuć oblivion sa max detaljima i 4xAA. nekakav medium sa distant renderingom uključenim[/quote:222ybagt]= Citat =:
Izvorno postao "Lord of Darkness":222ybagt
Moj prijatelj sa sličnom konfiguracijom stavi sve na high(mislim da je isključio AA) i radi mu normalno, ali ipak malo trza tj 20+ FPS
Jel može na:
Barton 2500
GeForce 5200
1 giga rama!
Rekao sam ti vec, nadji mod OlDblivion koji omogucava igranje na starijim kartusama.
ne na starijim grafama već GF3, GF4 (ne mx) i 9200 nadalje, tj grafe sa 1.1 shaderima :)= Citat =:
Izvorno postao King tiger
[quote=Prince-Artas]ne na starijim grafama već GF3, GF4 (ne mx) i 9200 nadalje, tj grafe sa 1.1 shaderima :)[/quote:3beqtera]= Citat =:
Izvorno postao "King tiger":3beqtera
asp-koji je prvi počeo na izradi oldbliviona igra na GeForce 3 bez problema, ali gf 3 koja ima px shadere. Znači omogućena je igra obliviona na grafičkim karticama koje imaju pixel shadere 1.x. U zipu (ili je rar) Oldbliviona 11t7 imate tweakan ini file za GF 3 kartice.
Meni bez problema radi na low sa: Ge Force 5900
512 mb ram
3.0 Ghz
još toliko rama i možeš na medium= Citat =:
Izvorno postao Unnamed
ja si kupujem još 512
Taj oblivion crpi rame ko deva vodu! :D
c/p sa gamer.hr foruma...
ok...
na misiji sam za mages guild.dobio sam sve preporuke za arcane,i sad sam dosao tamo i moram si nabavit staff.reko ok.
udjem u spilju,napadne me necromancer.ubim ga.i tako dalje.
izadjem iz spilje,a tamo 3 necromancera,svaki zove zombije.
a ja potrošio maras gift i woad.
ok,quick load.
u špilji sam,samo sam jednog necromancera ubio.ubim ostala 2,odem spavat 24 sata da opet imam great powere i dodjem do izlaza iz spilje.
ajmo sejvat za svaki slucaj.
quick sejv,izadjem van.
zavrsi lodanje,crni ekran.
5 minuta crnila.
reko zajebi,restart.
pokrenem oblivion,idem lodat.pocne lodat i oblivion susretne veliki problem i treba se zatvoriti.žao im je zbog ovog problema.
idem lodat neku stariju igru,ali avaj!stariji sejv je na lvl5,a ovaj je na lvl8
naparavio reinstal,load:save leži na nećem nepostojećem,pa možda neću lodat sve objekte.
nastavi?
naravno,i dalje sve crno,igra se krešne...ali žao im je zbog ovog problema :(
ajmo ekipa,pomagajte jer nema fakin šanse da OPET igram iz početka,jer sam oblivion instalirao prije cca 4 dana.
USPIO SAM!!!11
quicksave.bak->rename to quicksave.ess
quicksave.ess->rename to quicksave.ess.bak
i dobio sam onaj save di sam ubio samo jednog necromancera :pray: :pray: :pray:
hint:elderscrolls.com,forum ;)
ne valja...= Citat =:
Izvorno postao Mrakan
Triba bar 7900GT :rotfl:
Ja imam ovo u sigu pa me nervira povremeno trzanje. Jebeš takav engine i takvu igru :boohoo:
e nemaja 7600 sa 256 bit sabirnicom :D
Na koje grafičke postavke da ja stavim?
Bi meni radila na high postavkama:
- AMD athlon X2 3800+. AM2
- Leadtek 7600gt,256GDDR3
- giga DDR2 na 667MHz
ne
njente= Citat =:
Izvorno postao LD
meni na 3.2 pentiumu
evga 7800
2gige ddr1 corsair xl-pro
sve high,reza 1024x768
antialias 4,grass distance 0 :)
zna zatrzat :(
[quote=Prince-Artas]ne na starijim grafama već GF3, GF4 (ne mx) i 9200 nadalje, tj grafe sa 1.1 shaderima :)[/quote:1ka5pa3c]= Citat =:
Izvorno postao "King tiger":1ka5pa3c
Na kojim detaljima bi meni išlo da instaliram taj mod?
Imam sempron 2.8. 512mb rama(2x256 DDR333) i GF 4 ti 4800 SE 128 mb AGP 8X.
Probao sam igrati ali kad trebam birat rasu slika postane bijela i ništa se ne vidi!
Jel to zbog pixel shadera?
Ovako...patch sa PCPDVD-a mi dođe do 9% i onda dođe error,kako ne može naći staru verziju Oblivion.exe datoteke (wtf?),pa ne može nastavit... help,anyone?
EDIT: ...da,jel,ovaj skuzio sam...zanemarite pitanje...
patch ne radi na krekiranim verzijama igre :wink:
reinstal
Ev ja na ovoj konfi igram Oblivion na high detaljima, bez shadowsa AA, AF i HDR-a, i grass distance za 0
P4 630, 64bit, 3ghz prescot jezgra
1GB DDR2 RAM-a
ASUS X1300 PRO (cijena 600 kn) :)
Vrti mi se na nekih 35-60 FPS-ova!
I aj an high 2g rama,bez aa,ali sve drugo do kraja,i bez sjena.Mene sjene na živce idu.
E da i bez trave :rotfl:
Evo dokaz, kako mi je postavilo automatski detalje! Na takvim detaljima se vrti na jedno 25 FPS-ova,! :) Ali ja isključim HDR i ostel đinđuline . . .
http://img343.imageshack.us/img343/5489 ... onflo6.jpg
oču moči na ovoj konfi vrtiti obliviona
Sempron 2500+ @ 1.90 GHz
1 GB RAM
7600 GS 256 MB
i na kolikim detaljima==??
= Citat =:
Izvorno postao Jerry
yep...na low-medium detaljima bez hdr i sličnih đinđa
Ja ga igram na P4 1400 MHz 512 SDRAM-a i ATI RADEON 9550GT na rezoluciji 1280 by 960 pixsels normalno sve na low + malo modificiran .ini i sve lijepo radi osim jako, jako rijetko... Ne mogu si pomoc volim se igrat na velikim rezolucijama...
Evo vam ga na...
od bratica sam dobio komp(imam i ja svoj i to jako dobar samo nemam vise puno mijesta za oblivion)neka krntijica ili mocna kanta kaj mogu napravit hocu sve otprilike sve znat kaj bi mogo, resoluciju i takve shitove i osnovne stvarcice ovo je konfaČ:
win XP prof version 2002 service 2
Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 2.99 GHz,512 MB of RAM<dobit ce 1 gigu
ATI Radeon x300
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
win XP prof version 2002 service 2
nego: low-mid 1024x768
kako ce raditi
athlon64 3000+
1GB
MSI 7600gs 256mb
[/b][/list]