Hahahah prvo Portal, sad TF2 :D
Printable View
Hahahah prvo Portal, sad TF2 :D
-.- dabogda krenula igra stopama Battlefield Heroesa.
Sweeeeeeet..
Samo luzeri plaćaju.
'I bought this game before it became free and all i got was this stupid hat.'
XD
evo skinuo i igram :D
baš zabavna igra
Ne shvaćam čemu ovo?= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Platio si ju i igrao si ju puno prije nego je postala besplatna.
sure is hipster in here
Skida se.
nebi med cudilo da je ovo postalo free samo zato kaj rade trojku
Ili zato što zarađuju podosta od mikrotransakcija. Igra mi je bila zanimljiva tamo do onog updatea gdje je došla arena ili kako se više zvao taj mod. Nakon toga mrtvo smeće postalo.
pa da je "mrtvo smeće" baš i nebih se složio, i dalje su serveri puni, ljudi igraju...
Pa nije smeće, ali je igra VIDNO lošija nego što je bila prije cca godinu dana, prije Mannconomy updatea i silovanja craftanja.
Slažem se s Bozom, igra je i dalje jako zabavan fps ali su dodali prepun kurac čisto nepotrebnih stvari i kerefeka koje samo bespotrebno kompliciraju neke stvari.
Zbog ovoga sam je presta igrat. :-x= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Evo, dobar pokazatelj, pogledam si jučer sve servere koje sam imao u favoritesima, gdje je ekipa stalno igrala, 20 do 30 ljudi non-stop, voice, komentari, zabava itd.
Od 12 servera, 4 imaju 0/32 ili 0/24, 3 su napučeni botovima i konstantno održavaju 20/24 sa retardiranim botovima na serveru, 4 su afk/achy farm serveri gdje 20 ljudi stoji i biva tamo, i samo je jedan normalan, ali sa ~18/32, dok je prije godinu dana bilo teško uopće i ući u njega.
Slažem se, igra je prije ownala i nije mi uopce bilo zao dati 130kn za orange box. Sada je stvar drugacija i zao bi mi bilo da ju uopce free instaliram. To jednostavno više nije to.
Ma fuck that, neću ni skinuti onda. :(
Ma skini, vidi, igra valja, i opet je bolja od 97% danas popularnih shootera.
Neće mu radit ionako.
Nemoj to govoriti, možda hoće.
Samo 3 sata igranja.SPyro only.
Prerula igra. :)
Domaći server je i dalje up pa svratite na koju partiju.
HCL.hr Server - 194.116.187.184:27015
evo i stem grupe za domaću ekipu pa se slobodno i nutra nacrtate, oćekujte event announcmente i za službena skupljanja s vremena na vrijeme
http://steamcommunity.com/groups/crotf2p
10gb? sick. Nista, ide nocas na dl.
Mora da si se umorio jadan od M1+W. :)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Inače, danas vidio Markeca i on vidio koliko suckam kao Spy. Uči se još.
Inače, performance tweaker.
http://1337.gameworldonline.be/tf2tweaker.php
32% (64 kbps) skinuto. Drž'te mi fige da uspijem pokrenuti.
ak štuca previše javi se meni, imam par trikova :D= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Čux me jučer silovao sa snajperom. Konačno mu se isplatilo deset godina kempanja.
Može, samo da se skine. Sutra ili prekosutra bi trebalo biti gotovo. :)= Citat =:
Izvorno postao Čux
Koja koma taj steam, skinem prvi put i nešto neželi onda steam radit, pa ga fixam tako da izbrišem onaj .dll da se resetira fino steam a ostanu fajlovi.Nakon toga mi je prvo trebalo vertifiat svih onih 10 gb od tf2, te još skinut 4,5 gb i 1,5 gb neznam zašto.Na kraju nisam uspio to skinut jer je steam svaki put tokom skidanja uredno crashao.Sad sam pobrisao i igru i steam, skinuo ponovo i sad se nadam da će sve radit, sad je na 8,5 / 9,5 i trebalo bi do 11 sati biti gotovo, brzina se kreće oko 250-300 kb/s, uz povremeno padanje na 200 kb/s.