ukinuli su mangu tako da nema kraja.
Printable View
ukinuli su mangu tako da nema kraja.
http://www.onemanga.com/Shaman_King/S- last update Feb 25 2008 khm...= Citat =:
Izvorno postao unknown
al dobro to.. ovo moram postat:
Alucard vs Vincent Valentine?!??!
"In November of 2004, Shaman King was cancelled by Weekly Shonen Jump. Shaman King was let go due to declining popularity in Jump's fan polls (indicated by their willingness to release the final completed manga volume (Vol. 32) if there was a great enough fan response).[1]SThis cancellation was untimely given that the series was nearing its end.[2]SRelease of the final volume had been suspended indefinitely, but was released in spring of 2006.[3]= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
Volume 32 ends with Yoh going to sleep to prepare for the final battle with Hao; the final page is viewed as Manta's dream, which features Hao as a princess with Yoh and his friends on their way to rescue "her". The reason for that is because Anna was speaking to Manta as if Hao was the person in need of rescue. The page contains the words "Owari" ("The End") and next to that, in front of Horohoro's sword, is a mandarin orange, also called "mikan" which is the Japanese word for "incomplete"." - wiki
kakvo je to blesavo pitanje pa naravno alucard
EDIT:- nova hellsing ova izažla :D
E dobro da sam nasao ovu temu, ja sam veliki obozavatelj Animea
Pratili tko Dragonaut ili Rosario to Vampire.........trenutno njih pratim i9 mogu rec da su mi medju naj sto sam gledao
Jel gledao tko Wonderful days (movie) :wink: :D
E da ima li tko da prati Naruto mangu( 100% ima ali neda mi se citat stranice prije :roll: )
ja i zlaya pratimo naruto mangu.
Ja sam mislio pratiti Dragonaut, ali iz nekog razloga nisam premda sam čuo da nije samo još jedan isprazni mecha anime. Ovaj Rosario + Vampire je do sada takvo odstupanje od mange da se gotovo niti ne isplati gledati ti ga osim ako vas ne mami fan service na koji se fokusirao, ali zadnja epizoda obećava početak stvarne radnje... konačno.
Ja ti predlazem da pogledas Dragonaut, nije da ti nesto obecavam ali anime je stvarno preheben, u pocetku nema neku ekstra zanimljivu radnju ali kasnije....
Probam kad nađem vremena, ionako sada nema baš meni zanimljivog materijala.
btw... interesantna lokacija. :P
Izasao naruto chapter 392 na MS...
zna se jako dobro zašto je Itachi pobio cijeli klan,iako bi ja to malo drugačije napravio,ali nije debil,niti blizu tome.Sasukea zovem emosuke,jer je mali emo-osvetnik,željan osvete,ali sad se zna zašto je Itachi uopće ostavio malca živog,ne samo zato što mu je stalo,već još nešto je u pitanju.oni koji čitaju mangu će skužit.
Shaman King...heh...čuo sam da će možda nastavit mangu,jer tvorac mange nije dovršio mangu do kraja,ali Shaman King ima dobre kritike.
jedino mi je bad što ne mogu nigdje naći DNAngel mangu.odgledao sam sve epoizode koje su dosad napravili..ali mangu ne mogu naći nigdje. :(
imas na Zone-Anime dosta mange :wink:
e dude zak pišeš crvenim slovima, onak, teže ih je čitati neg crna :D
ako vas zanima dobar mecha anime pogledajte Heroic Age
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=5025
ne znam zasto ali nikada nisam volio mech animeje :(
Naruto manga je postala malo zamorna sa onim stalnim napucavanjima Itachija i Sasukea
btw. Sasuke rulzz
vjerovatno nas mech anime ne privlaci jer roboti ne krvare...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Sma mi smo idoli.. inace ja pratim i bleach i one piece...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
sasuke je silovan u guz u novoj mangi...= Citat =:
Izvorno postao Metabolicc
i izasao vam je najnoviji shaman king vidim da o njemu baljezgate http://www.onemanga.com/Shaman_King/278/
= Citat =:
e svi već znaju tu stranicu, nemoraš je po 500-ti puta postati
nije postalo zamorno..meni je zanimljivo.= Citat =:
Sasuke me živcira,a Itachi je legenda...kak mi je cool.
uostalom sad skidam sve epizode i mangu.
Btw. hvala na pomoći za DNAngel...to mi je bilo teško naći.
moram počet pratit blood+ O.o fulao sam dosta epizoda....
je*** ti selo, ja zaboravio na ovo :shock:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
idem odma nabavit :)
inače ako vam treba kojih kvalitetnih naslova, klikom u moj sig idete direktno na moju listu sve sto sam odgledao je dosad je dosta kvalitetno te vam i preporucujem to ;)
Kad ce se onaj sta crta Naruto okanit vise Sasukea i dat nam nama dragog Naruta??
u sljedeća dva chaptera, btw you are hentai(moka)= Citat =:
malo jebe engleska gramatika ha ?
Ali da ovo je period kada se fokusiraju na radnju koja je najzanimljivija, nek se malo stvari smire kod naruta, da nas iznenade nekim novim preokretom koji su vec postali veoma ociti.
kada bi se sada u mangi sasuke i naruto pofajtali sasuke bi mu ebo sve svece i kyuubije...
= Citat =:
Bojim se da nije tako jer Naruto je ipak glavni lik k tome je jos kyuubi
ma naruto je gej lik je proveo 3 godine uceci da napravi veci rasnegan nego sto je mogao prije... ono... sasuke je naucio gro jutsua... dobro ovaj ima kyuubija ali sasuke ima sharingan a sasukov klan je kontrolirao kyuubija... you do the math...
anime i manga se zovu naruto, a ne sasuke pa ti pogađaj tko bi pobjedio= Citat =:
osim sot bi fajt trajao 30000 chaptera , mislim da bi se napravio neki kompromis izmedju njih da bi mogli nastaviti mangu.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
inace citam alive - the final evolution neki psihološki fak... kul je...
evo malo da revajvam temu..
ista novo? nista... gledao novu blok episodu naruta... SVAKI PUT KAD POGLEDAM NARUTO ANIME NAREDIM SEBI DA VISE NIKAD NE GLEDAM.... I PONOVO.... koje je to sranje postalooooo....
i da... citam Historys strongest disciple Kenichi
prekul manga toplo preporucujem svima...