OK. ^^
Pazite ovo, i prvog komentara:
Ovo se može samo sa 7 septera napraviti. :D
Printable View
OK. ^^
Pazite ovo, i prvog komentara:
Ovo se može samo sa 7 septera napraviti. :D
sta mijenjaš temu odmah :D
ima liga.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
trenutno sam vouchan u DR. Community (nista previse posebno sto se tice skilla, ali leaveri su na nuli i manners jebacki ok) ali ima i jebenih igraca.
pa imas kao iduci lvl to je DR. Inhouse (to je vec kvaliteta!)
i ima ovako nekih liga, E-Astral league, Nemesis League, EEDL se lagano prebacuje na RGC i tako:)
probably ih ima jos ali ja neznam.
u e-astral sam isto vouchan, ima dobrih gejmova.
Ma ne mjenjam, samo je imba. :)
Sutra ću staviti replay od bombera triple killove, mada nisam bio nešto specijalno ali eto, fino je za vidjeti, pogotovo triple kill s običnim napadom. XD
bombera? mislis techiesta? daj koristi normalna imena...
Da. Ajde molim te, tko koristi cijela imena, a i nemaju dva bombera u doti.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
@ C
bkb na juggeru nema smisla
oh ne :(
zašto si mu to reko.
ono mene živo boli jel yurneru treba bkb al sad če doč on i napisat wall of text di objašnjava kak je to korisno i onda češ mu ti replyat i onda ču ja il neko doč i reč vam da ste retardirani.
Morao sam zbog Enigme nabovi, ona baci ulti i mene prvog pojedu, nagrnu na mene i nema mi pomoći, i uz to skeleton smara s stunom kada ih trebam gankati, a s bkb-om sam mogao uletiti 5v1 i sve ih pobiti bez je*em ti, bez njega ne bi mogao ništa, tj. dok ga nisam imao su me mogli ubiti, nakon što sam ga napravio, bez frke sve.
I vi mi znate neke buildove i pickove, pa nisam bot da uvijek moram određene iteme sklapati, ovisi o gameu, da nisam trebao bkb, sigurno ga ne bi sklapao.
:( :( :( :( :( :( :( :(= Citat =:
Izvorno postao C
Build nije moj bro, pogledaj replay, šta su govorili, to sam pravio. :nonono:
Pa ajde mi reci šta sam mogao bez bkb? Enigma ulti i ja nestanem, i tako 6 puta. :nonono:
retardirani ste
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
:pray:
Čuj brate, ako ti se neda čitati km postove, zašto ih čitaš?
ne mogu se suzdrzat... pa cu ipak napisat da bkb ne bloka enigmin ult
Avatar blokira, mogu ga mlatiti, a ubijem ga u 3 poteza.
možda bkb bloka dmg od enigminog ultija (što je u cijeloj priči ipak najmanje važno), ali sam poprilično siguran da te i dalje "uvlači" u rupu...
Da uvlaci te koliko znam samo 0 dmga.
Isto kao i pudgov ulti ,warlockov...Bkb blokira njihov dmg al ne disabel (stun).
@Sys- Cini se da bi mogao dat sansu onda . Nije mi privlacno bilo to sto ne reconect.Razmazio sam se :P
uvlaci t e sa 0 dmga. znaci bus diseblan i sve to, al ces primiti 0 dmga
have no fear.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
nacuo sam da Rogers (admin rgca) radi na tome :)
Zato jugi ima 1, pa me nitko ne želi lupati dok me Enigma privlači. :)
gz
Čujem da se ovo može napraviti jedino ako se ima 7 septera.
ovo pred kraj clipa lock spama ulti :<
Nisam baš shvatio cijeli video, ali ako se radi o tome da techies napravi rampage to sam napravio 3 puta.
Ne, nije u tome stvar. Stvar je da sa 7 septera s ultijem uništi cijeli planet Zemlju i svemir.
jos uvijek ne kuzim di je tu problem.
I š'a bi ja sad' treb'o?
l2p
xddddddddd= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
jel zna netko zašto je password na svim cro roomovima na gareni??? :?
ako ti nije neki bug, garena je opet hackana.= Citat =:
Izvorno postao accursed
Ko su oni likovi iz gdote, daj mi nes recite o njima..
gdota?
Gldota klan, oni hakeri
hrpa ufuranih klinaca.= Citat =:
Izvorno postao Luka123
moar info pls. bez linkova, to mogu i sam guglat.
nemam te sta infati.
obicni klan na gareni (znas one cro room pro klanove ne..) u kojem prevladavaju ufurani klinci.
neznam kako je Luka123 dosao do njih uopce i zasto ga zanima ko su oni..
Ma vidio sam likove iz tog klana po sobama,svi iznad 50 lvl, imaju i svoju sobu, a i cujem da je onaj sonny neki badass mofo, daj sys reci nes o njima, ne samo da su klinci i to.
Ahahaha pricas kao da mora nesto znat o njima :D
pa ne, zanima me jbt, vidim likove stalno se kurce ovo ono pitam druge, kazu hakeri su neki ovo ono, pa me zanima, ljudska znatizelja...